Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Kim

Ik heb verschillende keren online besteld en in de fysieke winkels kleding en sieraden gekocht en ben er heel dik tevreden over.

Wisselend assortiment, trending items en er is voor iedereen iets te vinden.

Snellere levering

Marijke, spullen besteld voor de kleinkinderen.

Een fout van mij, heel goed oplossen. Super.

Floor de Ruiter

Super goed!

Snel in levering en altijd leuke kleding/sieraden van goede kwaliteit!

Reactie My Jewellery:

Hi Floor, wat fijn dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons te schrijven! Super leuk om te horen dat je zo enthousiast bent en alles helemaal naar wens is. YES! Kom je snel weer gezellig... Hi Floor, wat fijn dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons te schrijven! Super leuk om te horen dat je zo enthousiast bent en alles helemaal naar wens is. YES! Kom je snel weer gezellig bij ons shoppen? See you soon! Liefs, Amy team My Jewellery.

Nienke

Jammer dat niet altijd alles even goed op maat valt! Maar verder geen klachten of iets ben zeer tevreden

RVS sieraden gaan jaren mee!

Kleding op maat laten vallen!

Reactie My Jewellery:

Hi Nienke, bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze sieraden! Jouw feedback ga ik direct doorgeven aan het juiste team, om jouw shopervaring nog beter te maken.... Hi Nienke, bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze sieraden! Jouw feedback ga ik direct doorgeven aan het juiste team, om jouw shopervaring nog beter te maken. Liefs, Pleun team My Jewellery!

Lio Winters

Veel producten bestelt en altijd een snelle levering, in de winkel zelf is het personeel heel klantvriendelijk. Ik ben zeer tevreden!

- Snelle levering
- Klantvriendelijk
- Leuke producten
- Updates op Instagram over nieuwe producten
- Snelle reactie

Reactie My Jewellery:

Hi Lio! Super bedankt voor jouw 10/10 review. Wat fijn dat je zo enthousiast bent over onze, snelle levering, leuke producten, & snelle reacties. Ook erg fijn om te horen dat je ons... Hi Lio! Super bedankt voor jouw 10/10 review. Wat fijn dat je zo enthousiast bent over onze, snelle levering, leuke producten, & snelle reacties. Ook erg fijn om te horen dat je ons klantvriendelijk vindt en onze social media fijn vindt. Hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Pleun team My Jewellery.

Jasmijn

Hele leuke winkel en webshop

Snelle levering, mooie kwaliteit kleding

Reactie My Jewellery:

Hi Jasmijn! Super bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo enthousiast bent over onze snelle levering & mooie kwaliteit van de kleding. Hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Pleun... Hi Jasmijn! Super bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo enthousiast bent over onze snelle levering & mooie kwaliteit van de kleding. Hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Pleun team My Jewellery.

M. De Boer

Uitstekend

Goede klantenservice
Goede afspraken
Vriendelijk

Reactie My Jewellery:

Hi. Super bedankt voor jouw 10/10 review. Wat fijn dat je zo enthousiast bent over onze goede klantenservice, snelle levering & goede afspraken. Hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Pleun team... Hi. Super bedankt voor jouw 10/10 review. Wat fijn dat je zo enthousiast bent over onze goede klantenservice, snelle levering & goede afspraken. Hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Pleun team My Jewellery.

❤️‍🔥

Heel fijn!

- Snelle levering
- Mooie kwaliteit
- Steeds weer leuke collecties

Reactie My Jewellery:

Hi. Super bedankt voor jouw 10/10 review. Wat fijn dat je zo enthousiast bent over onze snelle levering & goede kwaliteit van de items. Heb je onze nieuwe Candy Couture collectie al gezien? Time... Hi. Super bedankt voor jouw 10/10 review. Wat fijn dat je zo enthousiast bent over onze snelle levering & goede kwaliteit van de items. Heb je onze nieuwe Candy Couture collectie al gezien? Time to shop! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Annewieke

Ze geven je echt goed door wanneer de kleding komt.

Echt super leuke kleding!!!♡

Nan

Snelle levering, leuk verpakt, zo fijn dat je alles ook online kunt scoren.

Perfecte cadeautjes

Reactie My Jewellery:

Hi! Onwijs bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je jouw bestelling zo snel in huis had en dat het ook nog eens zo leuk is verpakt. Ons magazijn doen hun uiterste best om alle pakketjes... Hi! Onwijs bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je jouw bestelling zo snel in huis had en dat het ook nog eens zo leuk is verpakt. Ons magazijn doen hun uiterste best om alle pakketjes met zorg voor je in te pakken, fijn dat dit is gelukt. We wensen je veel plezier met jouw bestelling en hopen dat je snel weer gezellig bij ons langskomt. Liefs, Daniek team My Jewellery.