Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Dennis

Kwaliteits producten en snelle verzending

Kwaliteit, redelijke prijzen, snelle levering.

Reactie My Jewellery:

Hi Dennis. Super bedankt voor jouw 10/10 review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze items & de snelle verzending. We wensen je dan ook veel plezier met jouw bestelling en... Hi Dennis. Super bedankt voor jouw 10/10 review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze items & de snelle verzending. We wensen je dan ook veel plezier met jouw bestelling en we hopen dat je binnenkort weer gezellig bij ons komt shoppen. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Bladel

Super service

Klantvriendelijk

Reactie My Jewellery:

Hi! Ontzettend bedankt voor jouw positieve review. Wat leuk dat je bent geslaagd voor een nieuwe ketting. We hopen dat je hier erg veel plezier mee gaat hebben. Ook vinden we het fijn om te zien dat... Hi! Ontzettend bedankt voor jouw positieve review. Wat leuk dat je bent geslaagd voor een nieuwe ketting. We hopen dat je hier erg veel plezier mee gaat hebben. Ook vinden we het fijn om te zien dat je zo tevreden bent over onze klantvriendelijkheid. Zien we je snel weer? Liefs, Daniek team My Jewellery.

Denise

20 dagen geleden mijn pakketje geretourneerd en nog steeds mijn geld niet terug. Bij de klantenservice krijg je alleen een antwoord dat het druk is. Niet iets wat je kan verwachten van een online... 20 dagen geleden mijn pakketje geretourneerd en nog steeds mijn geld niet terug. Bij de klantenservice krijg je alleen een antwoord dat het druk is. Niet iets wat je kan verwachten van een online webshop in deze tijd. Bij de meeste bedrijven heb je het gelijk weer terug op je rekening. Tevens heeft het me ook nog 7.20 gekost om het te retourneren. Iets wat je al helemaal niet mag verwachten van een webshop in deze tijd. Kortom, slechte service zal hier niet meer bestellen.

Reactie My Jewellery:

Hi Denise. Wat super vervelend om te zien dat je niet helemaal tevreden bent over ons retourbeleid. Ik zie dat je al contact hebt gehad met onze klantenservice & dat zij je wat meer uitleg... Hi Denise. Wat super vervelend om te zien dat je niet helemaal tevreden bent over ons retourbeleid. Ik zie dat je al contact hebt gehad met onze klantenservice & dat zij je wat meer uitleg hebben gegeven over de termijn van de terugbetaling. Deze is nog niet verstreken. Ook hebben zij in het mailcontact aangegeven dat je opnieuw contact met ons mag opnemen op het moment dat deze termijn is verstreken met een foto van jouw retourbewijs zodat we het alsnog in orde kunnen maken na die tijd. Hier hebben we nog niets op vernomen, dus mail ons gerust. We kijken dan graag met je mee. Wanneer je liever niet betaald voor een retourzending mag je ook altijd jouw pakketje naar een van onze boutiques brengen, dan is dit kosteloos. We zien jouw reactie graag tegemoet! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Angelique

Leuke kleding & accessoires die ook nog eens betaalbaar zijn! Tot nu toe een goeie ervaring met online aankopen en sindskort ook in de boetiek zelf! :-)
Mijn rode biker boots draag ik nog...
Mijn rode biker boots draag ik nog steeds met veel plezier!

Leuke, grote collectie! Betaalbaar, goeie service. Mooie kleuren!

* Een maat-tabel (dit een aantal jaar terug ook aangegeven en daar werkt aan gewerkt - is mij toen verteld, maar mis dat nog steeds).
Met name bij broeken lijken de maten klein(er) te vallen,...
Met name bij broeken lijken de maten klein(er) te vallen, waardoor online bestellen lastig is. En dan is een tabel met wijdte maten heel erg fijn!
* Retourbeleid; gratis retour sturen. (voor mij altijd een reden geweest om bepaalde items niet te bestellen)

Reactie My Jewellery:

Hi Angelique. Dank je wel voor jouw positieve review. Wat leuk dat je zo tevreden bent over onze prijs/kwaliteit verhouding en dat je zowel online als in onze boutiques hebt geshopt. Bij veel van... Hi Angelique. Dank je wel voor jouw positieve review. Wat leuk dat je zo tevreden bent over onze prijs/kwaliteit verhouding en dat je zowel online als in onze boutiques hebt geshopt. Bij veel van onze items is een maat tabel te vinden, mocht je er een missen bij het item wat je wilt gaan shoppen, let us know! Wist je dat je jouw pakketje gratis kunt retourneren via onze boutiques? Wellicht een optie voor de volgende keer. Heel erg veel plezier met jouw mooie laarzen & hopelijk zien we je snel weer.

Goed!!

Een onderdeel ontbrak in mijn bestelling. Gemaild en werd meteen nagestuurd!

Reactie op de whatsapp.

Reactie My Jewellery:

Hi! Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je de service van ons goed vindt en dat het missende item direct opnieuw werd opgestuurd. Op dit moment is het erg druk bij onze... Hi! Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je de service van ons goed vindt en dat het missende item direct opnieuw werd opgestuurd. Op dit moment is het erg druk bij onze klantenservice, waardoor de reactietijd langer kan duren dan je normaal gesproken van ons gewend bent. We doen uiteraard ons uiterste best om snel te reageren op alle berichtjes. Hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Pleun Team My Jewellery

Fenna

Als je nog geen minderwaardigheids complex had, heb je het wel na de bestelling (kleding) van My Jewellery. Hartstikke leuke kleding maar als je "normaal" een L draagt en hier kom je nog niet in de... Als je nog geen minderwaardigheids complex had, heb je het wel na de bestelling (kleding) van My Jewellery. Hartstikke leuke kleding maar als je "normaal" een L draagt en hier kom je nog niet in de jurkjes maat XXL gaat er na mijn mening iets fout in de maatvoering.

Snelle verzending, leuke spullen.

Retouren kosteloos, niet alleen in de winkel maar ook vanuit huis. MAATVOERING!!!

Reactie My Jewellery:

Hi Fenna! Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat je onze items leuk vindt en tevreden bent over de snelle verzending. Bedankt voor jouw feedback omtrent de maatvoering en... Hi Fenna! Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat je onze items leuk vindt en tevreden bent over de snelle verzending. Bedankt voor jouw feedback omtrent de maatvoering en verzend-/retourkosten, dit gaan wij zeker meenemen! Hopelijk zien we je snel weer. Liefs, Pleun team My Jewellery

Emma Beckers

De sieraden zijn super leuke en fijn

Sieraden kan je mee douchen. Ze zijn leuk

Heb ik niet

Reactie My Jewellery:

Hi Emma, bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je de sieraden leuk en fijn vindt. Hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Pleun Team My Jewellery

Louise

Goeie en leuke sieraden

als er iets fout ging werd ik altijd vriendelijk en netjes geholpen

Reactie My Jewellery:

Hi Louise, bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je vindt dat My Jewellery goede en leuke sieraden verkoopt. Ook vinden we het fijn om te lezen dat je bij een klacht vriendelijk en... Hi Louise, bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je vindt dat My Jewellery goede en leuke sieraden verkoopt. Ook vinden we het fijn om te lezen dat je bij een klacht vriendelijk en netjes bent geholpen. Hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Pleun Team My Jewellery

Indy De Rooij

Goeie kwaliteit! Sieraden blijven ook heel mooi

Goeie kwaliteit

Reactie My Jewellery:

Hi Indy, bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je de kwaliteit van onze items goed vindt. Fijn om te horen dat de sieraden mooi blijven. Hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Pleun... Hi Indy, bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je de kwaliteit van onze items goed vindt. Fijn om te horen dat de sieraden mooi blijven. Hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Pleun Team My Jewellery

Naomi

Beetje jammer dat als je online een kado kaart koopt en deze niet een beetje leuk verpakt is (de verpakkingszakjes waren online niet te bestellen/niet op voorraad) naar gewoon alleen simpel een los... Beetje jammer dat als je online een kado kaart koopt en deze niet een beetje leuk verpakt is (de verpakkingszakjes waren online niet te bestellen/niet op voorraad) naar gewoon alleen simpel een los pasje krijgt. Nu moet ik zelf nog op pad voor een verpakking.

Zie hierboven

Reactie My Jewellery:

Hi Naomi! Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. We proberen de voorraad van onze items altijd op tijd aan te vullen, soms duurt dit helaas wat... Hi Naomi! Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. We proberen de voorraad van onze items altijd op tijd aan te vullen, soms duurt dit helaas wat langer. We gaan dit verbeterpuntje zeker meenemen, bedankt! Hopelijk zien we je snel weer. Liefs, Pleun team My Jewellery