Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Monique

Super vriendelijk geholpen aan de telefoon

Vriendelijke service aan de telefoon

Reactie My Jewellery:

Hi Monique, bedankt voor je positieve review en fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door mijn collega's via de telefoon! Zien we je snel weer terug op onze webshop of bij een van onze... Hi Monique, bedankt voor je positieve review en fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door mijn collega's via de telefoon! Zien we je snel weer terug op onze webshop of bij een van onze boutiques? Liefs, Anne team My Jewellery.

Madelon Burghout

Goed!

Snelle levering en je kan precies zien waar de chauffeur rijd, top!

Reactie My Jewellery:

Hi Madelon, bedankt voor positieve review en fijn dat je zo tevreden bent over Budbee! Kom je snel weer bij ons shoppen? Liefs, Anne team My Jewellery.

marous

Super leuke sieraden en accessoires!

Snelle levertijd en leuke

De verzendkosten

Reactie My Jewellery:

Hi Marous! Dank je wel voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze leuke sieraden en snelle levering. We hebben regelmatig een actie met free-shipping. Houdt onze socials... Hi Marous! Dank je wel voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze leuke sieraden en snelle levering. We hebben regelmatig een actie met free-shipping. Houdt onze socials goed in de gaten voor alle updates rondom deze leuke acties. Zien we je snel weer? Liefs, Pleun team My Jewellery.

Patricia Kappert

Hele fijne snelle reactie op mijn mail. Vriendelijke medewerkster.

Ik koop altijd sieraden bij My Jewellery omdat de kwaliteit goed is.

Reactie My Jewellery:

Hi Patricia. Super bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de sieraden. Zien we je snel weer? Liefs, Pleun team My Jewellery.

Kim

Mooie producten

Reactie My Jewellery:

Hi Kim. Super bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering. Zien we je snel weer? Liefs, Pleun team My Jewellery.

M

Super goed!

Goede kwaliteit kleding en super leuke sieraden en andere hebbedingetjes.

Reactie My Jewellery:

Hi. Dank je wel voor jouw positieve review. Wat fijn om te horen dat je de kwaliteit van de kleding goed vindt en dat je de sieraden en accessoires zo leuk vindt. Kom je snel weer gezellig bij ons... Hi. Dank je wel voor jouw positieve review. Wat fijn om te horen dat je de kwaliteit van de kleding goed vindt en dat je de sieraden en accessoires zo leuk vindt. Kom je snel weer gezellig bij ons langs? Liefs, Pleun team My Jewellery.

Paula

Zeer goed

- geweldige service
- kwaliteit sieraden

- regelmatiger voor grotere maten ringen beschikbaar maken (maat 19)

Reactie My Jewellery:

Hi Paula. Dank je wel voor jouw positieve review. Wat fijn om te horen dat je de service geweldig vindt en dat je tevreden bent met de kwaliteit van de sieraden. We proberen onze maten steeds meer... Hi Paula. Dank je wel voor jouw positieve review. Wat fijn om te horen dat je de service geweldig vindt en dat je tevreden bent met de kwaliteit van de sieraden. We proberen onze maten steeds meer uit te breiden, zo wel de kleinere maatjes als de grotere maatjes. Jouw feedback is dus zeker welkom! Kom je snel weer gezellig bij ons langs? Liefs, Pleun team My Jewellery.

Henrieke Zijlstra

Super goed

Goede service en snelle verzending

Aanbieding en kortingen beter aangeven

Reactie My Jewellery:

Hi Henrieke. Super bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de goede service en snelle verzending. We zullen het verbeterpunt over aanbiedingen en kortingen beter... Hi Henrieke. Super bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de goede service en snelle verzending. We zullen het verbeterpunt over aanbiedingen en kortingen beter aangeven zeker meenemen, bedankt! Zien we je snel weer? Liefs, Pleun team My Jewellery.

Wendy kok

Mooie sieraden.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Het zou fijn zijn aan te kunnen geven bij je bestelling dat iets een cadeautje is en de prijsjes niet op het product zitten

Reactie My Jewellery:

Hi Wendy. Super bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker goed om te weten dat je graag op de site aan wilt geven dat het... Hi Wendy. Super bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker goed om te weten dat je graag op de site aan wilt geven dat het om een cadeautje gaat, zodat de prijs van het item niet op het product zichtbaar is. We staan altijd open voor feedback en zullen dit dan ook zeker meenemen. Zien we je snel weer? Liefs, Pleun team My Jewellery.

E Evertsen

Reactie My Jewellery:

Hi Esther. Super bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de snelle verzending. Zien we je snel weer? Liefs, Pleun team My Jewellery.