Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Hannah Riemersma

Leuke collecties! En snelle levering. Wat ik alleen jammer vind is dat de retournering betaald moet worden.

Hele Leuke collecties! En goede kwaliteit van de producten!

Retournering goedkoper

Reactie My Jewellery:

Hi Hannah. Super bedankt voor jouw review. Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent over onze snelle levering & leuke collecties. We proberen ieder jaar weer voor leuke collecties te zorgen... Hi Hannah. Super bedankt voor jouw review. Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent over onze snelle levering & leuke collecties. We proberen ieder jaar weer voor leuke collecties te zorgen zodat er voor iedereen wat leuks te shoppen is. Wist je dat je jouw pakketje ook bij een van onze boutiques kunt afgeven? Je hoeft dan geen retourkosten te betalen. Ik wens je een hele fijne jaarwisseling & hopelijk tot snel! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Nicolette

Zeker positief!

Snelle levering, ondanks de kerstdrukte.
Mooie collectie, makkelijk bestellen

Het lukte niet om een cadeaudoosje bij de bestelling te plaatsen. Dat was jammer….

Reactie My Jewellery:

Hi Nicolette. Super bedankt voor deze positieve review. Wat fijn dat je jouw bestelling zo snel in huis had ondanks de decemberdrukte & dat het item helemaal naar je zin is. Mocht je de volgende... Hi Nicolette. Super bedankt voor deze positieve review. Wat fijn dat je jouw bestelling zo snel in huis had ondanks de decemberdrukte & dat het item helemaal naar je zin is. Mocht je de volgende keer problemen ervaren met het toevoegen van de cadeauverpakking twijfel dan niet en stuur ons een berichtje, we kijken dan graag met je mee! We hopen dat je nog veel vaker gezellig bij ons komt shoppen & we wensen je een hele fijne jaarwisseling. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Sandra uberla

Positief

Reactie My Jewellery:

Hi Sandra. Enorm bedankt voor jouw positieve beoordeling. Erg fijn dat je zo positief bent over onze snelle levering! We hopen je snel weer gezellig bij ons terug te zien. Liefs, Daniek team My... Hi Sandra. Enorm bedankt voor jouw positieve beoordeling. Erg fijn dat je zo positief bent over onze snelle levering! We hopen je snel weer gezellig bij ons terug te zien. Liefs, Daniek team My Jewellery.

R

Super mooie sieraden voor een betaalbare prijs!! 💞

Sieraden blijven erg mooi!!

Reactie My Jewellery:

Hi Romy. Dank je wel voor deze super positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding van onze items! We wensen je dan ook veel plezier met jouw bestelling &... Hi Romy. Dank je wel voor deze super positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding van onze items! We wensen je dan ook veel plezier met jouw bestelling & hopelijk zien we je snel weer. Fijne jaarwisseling! Liefs, Daniek team My Jewellery.

D. vd H.

Fijne webshop, mooie sieraden.

Goede kwaliteit

Reactie My Jewellery:

Hi Dina. Bedankt voor jouw review. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze goede service & leuke items! Hopelijk heb je wat leuke items kunnen scoren. Heel erg veel plezier ermee... Hi Dina. Bedankt voor jouw review. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze goede service & leuke items! Hopelijk heb je wat leuke items kunnen scoren. Heel erg veel plezier ermee en zien we je snel weer? Liefs, Daniek team My Jewellery.

Anne-Marie de Krosse

Snelle service mooie kleding

Mooie kleding

Reactie My Jewellery:

Hi Anne-Marie! Dank je wel voor deze positieve beoordeling. Wat leuk dat je een nieuwe sweater bij ons hebt geshopt & dat je deze ook nog eens zo snel in huis had. We wensen je ontzettend veel... Hi Anne-Marie! Dank je wel voor deze positieve beoordeling. Wat leuk dat je een nieuwe sweater bij ons hebt geshopt & dat je deze ook nog eens zo snel in huis had. We wensen je ontzettend veel plezier met jouw bestelling en we hopen je snel weer gezellig bij ons terug te zien. Fijne jaarwisseling! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Femke

Super mooie, betaalbare sieraden en kleding

Alles blijft mooi

Reactie My Jewellery:

Hi Femke. Onwijs bedankt voor jouw positieve review. Super fijn dat je zo blij bent met jouw nieuwe items & dat je tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding. Kom je snel weer gezellig bij... Hi Femke. Onwijs bedankt voor jouw positieve review. Super fijn dat je zo blij bent met jouw nieuwe items & dat je tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding. Kom je snel weer gezellig bij ons shoppen? We hope so! Liefs, Daniek team My Jewellery.

anja Roodbeen

Veel keus in sieraden en kleding

Goede website

nvt

Reactie My Jewellery:

Hi Anja. Super bedankt voor jouw beoordeling. Wat super om te horen dat je zo tevreden bent over ons assortiment en onze website. Heel erg veel plezier met jouw nieuwe items en ik hoop dat je snel... Hi Anja. Super bedankt voor jouw beoordeling. Wat super om te horen dat je zo tevreden bent over ons assortiment en onze website. Heel erg veel plezier met jouw nieuwe items en ik hoop dat je snel weer gezellig bij ons komt shoppen. Fijne jaarwisseling! Liefs, Daniek team My Jewellery

Jolan

Mooie sieraden voor niet al te veel geld

Geweldig bedrijf

Reactie My Jewellery:

Hi Jolanda. Super bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over alle leuke items & de prijs/kwaliteit verhouding. We doen ons best om ervoor te zorgen dat alle... Hi Jolanda. Super bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over alle leuke items & de prijs/kwaliteit verhouding. We doen ons best om ervoor te zorgen dat alle pakketjes snel & correct worden geleverd. Fijn dat dit is gelukt. Een hele fijne jaarwisseling gewenst & hopelijk tot snel weer! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Carolien

Zeer goed.

Snelle verzending en hele leuke artikelen.

Reactie My Jewellery:

Hi Carolien. Super bedankt voor jouw 10-sterren review! Wat fijn dat je jouw bestelling snel in huis had. Alvast heel veel plezier met jouw bestelling & een fijne jaarwisseling gewenst. Liefs,... Hi Carolien. Super bedankt voor jouw 10-sterren review! Wat fijn dat je jouw bestelling snel in huis had. Alvast heel veel plezier met jouw bestelling & een fijne jaarwisseling gewenst. Liefs, Daniek team My Jewellery.