Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Renee

Erg goed

Snelle levering en goede deals. Ook makkelijk te zien wanneer een product niet meer op voorraad is

Reactie My Jewellery:

Hi Renee. Super bedankt voor jouw positieve review. Leuk om te zien dat je al vaker gezellig bij ons hebt geshopt. Fijn dat je jouw bestelling weer snel in huis had en dat je tevreden bent over onze... Hi Renee. Super bedankt voor jouw positieve review. Leuk om te zien dat je al vaker gezellig bij ons hebt geshopt. Fijn dat je jouw bestelling weer snel in huis had en dat je tevreden bent over onze leuke acties & overzichtelijke website. We wensen je hele fijne feestdagen toe en hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Esther Woudstra

Leuke items en je wordt goed geholpen door het personeel. Alleen duurt het wel lang voordat je een reactie krijgt op de mail.

Vriendelijk

Sneller reageren

Reactie My Jewellery:

Hi Esther. Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Wat leuk dat je zo tevreden bent over onze leuke items & service. We staan altijd graag voor je klaar met een passend advies of leuke... Hi Esther. Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Wat leuk dat je zo tevreden bent over onze leuke items & service. We staan altijd graag voor je klaar met een passend advies of leuke tips. Momenteel is het super druk op onze klantenservice vanwege de feestdagen die om de hoek staan, hierdoor kan het zijn dat je wat langer hebt moeten wachten op een reactie, sorry! We doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te helpen! Kom je snel weer gezellig langs? Liefs, Daniek team My Jewellery.

Daphne T

Snelle levering, maar hoge kosten om retour te sturen

Hoge kosten om te retourneren

Reactie My Jewellery:

Hi Daphne. Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat je jouw bestelling zo snel in huis had. Wist je dat je jouw bestelling gratis retour kunt sturen als je deze afgeeft bij een van... Hi Daphne. Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat je jouw bestelling zo snel in huis had. Wist je dat je jouw bestelling gratis retour kunt sturen als je deze afgeeft bij een van onze boutiques? Wellicht een goede tip! We wensen je hele fijne feestdagen toe & hopelijk zien we je snel weer gezellig bij ons terug. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Thea

Snelle en goede afhandeling van mijn klacht

Reactie My Jewellery:

Hi Thea. Dank je wel voor jouw 10/10 review, YES! Heel fijn om te zien dat je zo goed & snel bent geholpen door onze klantenservice. We hopen dat alles netjes voor je is opgelost & dat je... Hi Thea. Dank je wel voor jouw 10/10 review, YES! Heel fijn om te zien dat je zo goed & snel bent geholpen door onze klantenservice. We hopen dat alles netjes voor je is opgelost & dat je snel weer gezellig bij ons komt shoppen. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Anja

Leuke winkel super leuke spullen

Naar Zeeland komen

Reactie My Jewellery:

Hi Anja. Onwijs bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze webshop & alle leuke items. Ook vinden we het super fijn dat je jouw bestelling snel in huis... Hi Anja. Onwijs bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze webshop & alle leuke items. Ook vinden we het super fijn dat je jouw bestelling snel in huis had. We openen ieder jaar weer nieuwe boutiques, we zullen jouw tip zeker meenemen, wie weet! Fijne feestdagen! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Lynn

Erg goed

Goede kwaliteit sieraden, verkleurd niet ruime keuze kwa producten.

Reactie My Jewellery:

Hi Lynn! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze leuke sieraden. En super om te horen dat je sieraden niet verkleuren, best news! Heel erg veel plezier met je nieuwste items en... Hi Lynn! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze leuke sieraden. En super om te horen dat je sieraden niet verkleuren, best news! Heel erg veel plezier met je nieuwste items en hopelijk kom je snel weer gezellig online shoppen. Liefs, Kay team My Jewellery

Addy

Mooie artikelen voor een redelijke prijs

Reactie My Jewellery:

Hi Addy. Dank je wel voor jouw 10/10 review. Super fijn dat je zo tevreden bent met onze leuke items & de prijs/kwaliteit verhouding. We wensen je super veel plezier met jouw bestelling en we... Hi Addy. Dank je wel voor jouw 10/10 review. Super fijn dat je zo tevreden bent met onze leuke items & de prijs/kwaliteit verhouding. We wensen je super veel plezier met jouw bestelling en we hopen je snel weer bij ons terug te zien. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Britt

Super snel binnen en mooie spulletjes

Leuke spulletjes

Heb ik niet

Reactie My Jewellery:

Hi Britt. Super bedankt voor jouw positieve review. Heel fijn dat je jouw bestelling snel in huis had & dat je zo blij bent met alle leuke items. We wensen je super veel plezier met jouw... Hi Britt. Super bedankt voor jouw positieve review. Heel fijn dat je jouw bestelling snel in huis had & dat je zo blij bent met alle leuke items. We wensen je super veel plezier met jouw bestelling en we hopen je snel weer gezellig bij ons terug te zien. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Marieke

Ontzettend goed snelle levering. En goed verpakt.

Mooie sierraden en duidelijke site

Reactie My Jewellery:

Hi Marieke. Super bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je jouw pakketje snel hebt ontvangen & dat deze goed is verpakt. Ons magazijn doet hun best om ervoor te zorgen dat alle... Hi Marieke. Super bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je jouw pakketje snel hebt ontvangen & dat deze goed is verpakt. Ons magazijn doet hun best om ervoor te zorgen dat alle pakketjes op tijd worden geleverd & dat deze met zorg zijn ingepakt. Ook vinden wij het erg fijn om te zien dat je zo tevreden bent over alle sieraden & onze duidelijke website. We wensen je heel veel plezier met jouw bestelling en hopelijk tot snel! Liefs, Daniek team My Jewellery.