Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Bertine

Duidelijke site met mooie foto's.

Snelle levering.

Ik had gekozen voor brievenbus pakket maar ik had geen track en trace code ontvangen, dat is wel handig om te weten wanneer je pakket bezorgd word.

Reactie My Jewellery:

Hi Bertine. Dank je wel voor jouw 10/10 review, YES! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze website & de duidelijke foto's van onze leuke items. Wat vervelend dat je geen T&T hebt... Hi Bertine. Dank je wel voor jouw 10/10 review, YES! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze website & de duidelijke foto's van onze leuke items. Wat vervelend dat je geen T&T hebt ontvangen, ook bij brievenbus pakketjes zou je deze moeten ontvangen. Mocht je deze niet hebben ontvangen de volgende keer, neem dan even contact met ons op. Dan sturen wij je graag de T&T toe. Zien we je snel weer? Liefs, Daniek team My Jewellery.

Femke

Super leuke en originele kledij, mooie kleuren

Originele kledij en juwelen die mooi blijven, je kan ermee zwemmen enzo

Aan de dure kant, terwijl de kwaliteit niet altijd super is. Een truitje van mij kostte 40 euro maar is na 1 keer wassen al opgewold

Reactie My Jewellery:

Hi Femke! Super bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze mooie sieraden & de originele kleding die we aanbieden. Wat super vervelend dat... Hi Femke! Super bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze mooie sieraden & de originele kleding die we aanbieden. Wat super vervelend dat jouw trui niet mooi is gebleven. Je mag ons hierover altijd een berichtje sturen zodat we met je mee kunnen kijken naar een eventuele oplossing. We helpen je natuurlijk graag! Zien we je snel weer? Liefs, Daniek team My Jewellery.

Justine feyers

Snelle levering, goedkope prijs en kwaliteit

Kwaliteit voor goedkope prijs

Reactie My Jewellery:

Hi Justine. Super bedankt voor jouw 10/10 review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze snelle bezorging & juiste prijs/kwaliteit verhouding. We doen ons best om te zorgen voor een goede... Hi Justine. Super bedankt voor jouw 10/10 review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze snelle bezorging & juiste prijs/kwaliteit verhouding. We doen ons best om te zorgen voor een goede kwaliteit van al onze items maar ook dat het alsnog leuk blijft om te shoppen! Fijn dat je dit zo goed hebt ervaren. Kom je snel weer bij ons langs? Liefs, Daniek team My Jewellery.

B. Terpstra

Ik heb contact gezocht met de klantenservice over een beschadigde oorbel. Deze kon zonder problemen worden vervangen door een goed exemplaar.

Geen onnodige poespas maar gewoon een nieuw exemplaar zonder dat de kapotte oorbel geretourneerd hoefde te worden.

Reactie My Jewellery:

Hi! Super bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat onze klantenservice jou direct heeft kunnen helpen met een vervangend paar. We hopen natuurlijk nooit dat er iets stukgaat, maar áls... Hi! Super bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat onze klantenservice jou direct heeft kunnen helpen met een vervangend paar. We hopen natuurlijk nooit dat er iets stukgaat, maar áls dat dan gebeurd denken we graag met je mee voor een juiste oplossing. We wensen je alsnog veel plezier met jouw nieuwe oorbellen & hopelijk kom je snel weer gezellig bij ons langs. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Patricia

Makkelijk bestellen, snelle levering, leuke producten.

Makkelijk en snel

Retour

Reactie My Jewellery:

Hi Patricia. Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat je jouw bestelling snel in huis had & dat je zo tevreden bent over alle leuke items. We hopen dat je veel plezier gaat... Hi Patricia. Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat je jouw bestelling snel in huis had & dat je zo tevreden bent over alle leuke items. We hopen dat je veel plezier gaat hebben met alle leuke items. Wist je dat via onze boutiques kosteloos kunt retourneren? Via Call&Collect kun je gemakkelijk een afspraak inplannen om zo jouw retourzending af te geven. We hopen dat je snel weer bij ons komt shoppen. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Van Eck

Reactie My Jewellery:

Hi Chris. Super bedankt voor jouw beoordeling. Wat leuk dat je gezellig bij ons bent komen shoppen & dat je jouw bestelling snel in huis had. We wensen je super veel plezier met jouw leuke... Hi Chris. Super bedankt voor jouw beoordeling. Wat leuk dat je gezellig bij ons bent komen shoppen & dat je jouw bestelling snel in huis had. We wensen je super veel plezier met jouw leuke nieuwe item(s) en we hopen je snel weer gezellig bij ons terug te zien. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Romy

Snelle levering, mooie sieraden

Niet al te basic sieraden

Meer sterling oorbellen

Reactie My Jewellery:

Hi Romy. Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Wat leuk dat je zo tevreden bent over onze mooie sieraden & snelle levering. We hopen dat je weer wat leuke nieuwe items hebt kunnen scoren!... Hi Romy. Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Wat leuk dat je zo tevreden bent over onze mooie sieraden & snelle levering. We hopen dat je weer wat leuke nieuwe items hebt kunnen scoren! Er komen iedere dag weer nieuwe items online, zowel sieraden als kleding. We proberen ons aanbod in de premium stainless steel sieraden zo groot mogelijk te houden! Zien we je snel weer? Liefs, Daniek team My Jewellery.

Cindy Arnouts

Minder goed door niet gratis retour

Mooie artikelen

Gratis retourneren

Reactie My Jewellery:

Hi Cindy. Dank je wel voor jouw beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent over onze leuke items, ben jij al helemaal ready voor de feestdagen? Wist je dat je via onze boutiques nog steeds gratis... Hi Cindy. Dank je wel voor jouw beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent over onze leuke items, ben jij al helemaal ready voor de feestdagen? Wist je dat je via onze boutiques nog steeds gratis kunt retourneren? Via Call&Collect kun je een afspraak inplannen bij jouw dichtstbijzijnde boutique en zo betaal je geen retourkosten! We wensen je hele fijne feestdagen toe & hopelijk zien we je snel weer. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Cindy

Leuke sieraden

Leuke sieraden

Jammer dat je alleen kan pinnen in de winkel bij een online bestelling.

Indyra

Snelle reacties, vriendelijk en behulpzaam

Behulpzaam!

Reactie My Jewellery:

Hi Indyra. Super bedankt voor jouw 10/10 review, YAY! Erg fijn dat je zo snel & vriendelijk bent geholpen door onze klantenservice. We zijn via veel verschillende kanalen te bereiken zodat je... Hi Indyra. Super bedankt voor jouw 10/10 review, YAY! Erg fijn dat je zo snel & vriendelijk bent geholpen door onze klantenservice. We zijn via veel verschillende kanalen te bereiken zodat je extra snel geholpen kunt worden met jouw vragen! Wat fijn dat je dit zo goed hebt ervaren. We wensen je hele fijne feestdagen toe & we hopen je in het nieuwe jaar zeker weer terug te zien bij ons! Liefs, Daniek team My Jewellery.