Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Manouk

SUPER

Leuke trendy dingen helemaal mijn stijl, ben blij dat ze ook wat grotere kleding maten hebben

Geen alles is perfect

Reactie My Jewellery:

Hi Manouk. Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over alle leuke items & dat deze zo goed bij je passen! We proberen ons aanbod elke keer weer uit te... Hi Manouk. Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over alle leuke items & dat deze zo goed bij je passen! We proberen ons aanbod elke keer weer uit te breiden zodat het voor iedereen leuk is om te shoppen. We wensen je hele fijne feestdagen toe & hopelijk zien we je snel weer gezellig bij ons terug. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Linn Van den Hurk

Erg goed

Ze hebben top mensen ik dienst

Niks

Reactie My Jewellery:

Hi Linn. Super bedankt voor jouw positieve review. Wat een ontzettend leuk compliment over onze medewerkers! We helpen graag iedereen voor een passend advies en leuke tips! Kom je snel weer gezellig... Hi Linn. Super bedankt voor jouw positieve review. Wat een ontzettend leuk compliment over onze medewerkers! We helpen graag iedereen voor een passend advies en leuke tips! Kom je snel weer gezellig bij ons shoppen? We hope so! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Yvonne

Top!

Snelle levering, goede klantenservice

Reactie My Jewellery:

Hi Yvonne. Bedankt voor jouw 10/10 review, YES! Fijn dat je jouw bestelling snel in huis had & dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. We hopen dat je veel plezier gaat hebben met jouw... Hi Yvonne. Bedankt voor jouw 10/10 review, YES! Fijn dat je jouw bestelling snel in huis had & dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. We hopen dat je veel plezier gaat hebben met jouw nieuwe sieraden en dat we je snel weer gezellig bij ons terugzien. Fijne feestdagen gewenst! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Helga

Super

Snelle levering👍

Reactie My Jewellery:

Hi Helga. Super bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering van jouw mooie nieuwe trui. We wensen je veel plezier met het dragen van de trui &... Hi Helga. Super bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering van jouw mooie nieuwe trui. We wensen je veel plezier met het dragen van de trui & natuurlijk veel plezier tijdens de feestdagen. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Natascha Den Hartog

Heel erg goed

Goede sieraden

Niks

Reactie My Jewellery:

Hi Natascha. Dank je wel voor jouw positieve review. Wat leuk dat je gezellig bij ons bent komen shoppen & dat je zo tevreden bent. We wensen je dan ook heel veel plezier met jouw bestelling... Hi Natascha. Dank je wel voor jouw positieve review. Wat leuk dat je gezellig bij ons bent komen shoppen & dat je zo tevreden bent. We wensen je dan ook heel veel plezier met jouw bestelling & hopelijk kom je snel weer gezellig bij ons langs. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Floor

Super snelle levering en goede kwaliteit van producten!

Super snelle levering, goede klantenservice en hele goede kwaliteit van producten!

Reactie My Jewellery:

Hi Floor! Onwijs bedankt voor jouw super positieve review. Wat leuk dat je weer bent geslaagd voor nieuwe leuke items & dat je deze ook nog eens snel in huis had. We hopen dat jouw look voor de... Hi Floor! Onwijs bedankt voor jouw super positieve review. Wat leuk dat je weer bent geslaagd voor nieuwe leuke items & dat je deze ook nog eens snel in huis had. We hopen dat jouw look voor de feestdagen helemaal compleet is! Mocht je nog wat leuke tips nodig hebben, dan helpen wij je graag mee! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Charlotte

Super leuke producten en goede kwaliteit

Goede kwaliteit, super leuke winkels en aardig personeel

Reactie My Jewellery:

Hi Charlotte. Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze leuke items & de kwaliteit hiervan. Ook vinden we het erg leuk dat je gezellig bent komen... Hi Charlotte. Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze leuke items & de kwaliteit hiervan. Ook vinden we het erg leuk dat je gezellig bent komen shoppen in een van onze boutiques! We wensen je heel veel plezier met jouw bestelling en hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Adrie

Absoluut niet tevreden

Kan niks bedenken

Wat meer open staan voor de cliënt

Reactie My Jewellery:

Hi Adrie. Dank je wel voor jouw beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent. Helaas kunnen we uit jouw review niet opmaken waardoor jouw ervaring niet goed is. Zou je onze klantenservice een... Hi Adrie. Dank je wel voor jouw beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent. Helaas kunnen we uit jouw review niet opmaken waardoor jouw ervaring niet goed is. Zou je onze klantenservice een berichtje willen sturen? Dan kijken zij graag met je mee hoe ze jouw ervaring toch weer positief kunnen maken! Je mag een mailtje sturen naar klantenservice@my-jewellery.com, we zien jouw berichtje graag tegemoet. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Kim

Heel goed

Reactie My Jewellery:

Hi Kim. Onwijs bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat je jouw pakketje zo snel in huis had! Zo kon je al snel jouw nieuwe items dragen. We hopen dat we je binnenkort weer gezellig bij... Hi Kim. Onwijs bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat je jouw pakketje zo snel in huis had! Zo kon je al snel jouw nieuwe items dragen. We hopen dat we je binnenkort weer gezellig bij ons terugzien. Liefs, Daniek team My Jewellery.

grietmatheussen@hotmail.com

Positief. Snelle levering en oorbellen ogen fantastisch!

Net dat beetje extra die uitstraling.

Reactie My Jewellery:

Hi Griet. Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Wat leuk dat jouw nieuwe oorbellen zo mooi bij je staan. We wensen je ontzettend veel plezier met jouw bestelling & we hopen dat je nog... Hi Griet. Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Wat leuk dat jouw nieuwe oorbellen zo mooi bij je staan. We wensen je ontzettend veel plezier met jouw bestelling & we hopen dat je nog veel vaker gezellig bij ons komt shoppen. Liefs, Daniek team My Jewellery.