Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Barbara van der Heijden

Super.

Leuke sieraden en ze blijven super mooi. Ik draag t elke dag, met sporten, douchen...

Dat het betaalbaar is en van zeer goede kwaliteit.

Reactie My Jewellery:

Hi Barbara. Onwijs bedankt voor jouw 10/10 review. Wat leuk dat je nieuwe sieraden bij ons hebt geshopt. Onze sieraden zijn gemaakt van premium stainless steel & verkleuren hierdoor dus niet.... Hi Barbara. Onwijs bedankt voor jouw 10/10 review. Wat leuk dat je nieuwe sieraden bij ons hebt geshopt. Onze sieraden zijn gemaakt van premium stainless steel & verkleuren hierdoor dus niet. Ideaal toch? We hopen dat je nog veel vaker gezellig bij ons komt shoppen. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Niesje

Goed en minder goed

Leuke en uitgebreide keus !

Regelmatig bestel ik bij de webshop ivm afstand shops. Dubbel cadeautje gekregen, nieuwe artikelen besteld maar toch retour verzendkosten moeten betalen. Jammer….

Reactie My Jewellery:

Hi Yvonne, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze leuke & uitgebreide keus! Betreft je tips, mocht je inderdaad items retourneren kost dit geld, maar wist je ook dat je je retour... Hi Yvonne, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze leuke & uitgebreide keus! Betreft je tips, mocht je inderdaad items retourneren kost dit geld, maar wist je ook dat je je retour gratis kan retourneren in onze boutiques! En momenteel is de verzending gratis! 😍 Heel veel plezier met je nieuwste items. Hopelijk kom je snel weer gezellig bij ons shoppen! Liefs, Kay team My Jewellery

Miranda Salentijn

snelle levering

Reactie My Jewellery:

Hi Miranda. Dank je wel voor jouw super positieve beoordeling. Wat fijn dat je jouw bestelling zo snel in huis had. Zo kon je al snel genieten van jouw nieuwe items. We hopen dat je veel plezier... Hi Miranda. Dank je wel voor jouw super positieve beoordeling. Wat fijn dat je jouw bestelling zo snel in huis had. Zo kon je al snel genieten van jouw nieuwe items. We hopen dat je veel plezier gaat hebben met jouw bestelling & hopelijk zien we je snel weer bij ons terug. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Lynn

Super goed

Ze helpen goed en hele mooie sieraden.

Reactie My Jewellery:

Hi Lynn, wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze sieraden en ons vriendelijke personeel. Dat horen wij super graag! Hopelijk heb je wat super toffe items kunnen scoren en we zien... Hi Lynn, wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze sieraden en ons vriendelijke personeel. Dat horen wij super graag! Hopelijk heb je wat super toffe items kunnen scoren en we zien je natuurlijk maar als te graag terug! Liefs, Kay team My Jewellery

Barbara

Leuke armband besteld voor mijn schoondochter voor Kerst. Snel ontvangen, mooie armband!

Snel, gewoon door brievenbus, normale verzendkosten

Niets

Reactie My Jewellery:

Hi Barbara, wat leuk om te horen dat je je schoondochter een My Jewellery armbandje cadeau hebt gedaan! Hopelijk was ze er super blij mee 😍 Kom je snel weer gezellig bij ons shoppen? En dan wie... Hi Barbara, wat leuk om te horen dat je je schoondochter een My Jewellery armbandje cadeau hebt gedaan! Hopelijk was ze er super blij mee 😍 Kom je snel weer gezellig bij ons shoppen? En dan wie weet iets leuks voor jezelf ook! Liefs, Kay team My Jewellery

Renske

Heel goed en fijn!

Service

Niet

Reactie My Jewellery:

Hi Renske, wat fijn om te horen dat je zo positief bent over onze service. We hopen dat je wat leuke nieuwe ringen hebt kunnen scoren en we zien je graag weer terug! Liefs, Kay team My Jewellery

Suus Voswinkel

Er ging iets niet goed met betalen en ik werd gelijk geholpen! Het personeel is super lief en helpt gelijk.

Goede service, aardig personeel en snelle levering

Reactie My Jewellery:

Hi Suus, wat fijn om te horen dat onze klantenservice je meteen geholpen heeft bij de betaling van je bestelling! Hopelijk is alles opgelost en heb je je nieuwe items ontvangen. Heel erg veel... Hi Suus, wat fijn om te horen dat onze klantenservice je meteen geholpen heeft bij de betaling van je bestelling! Hopelijk is alles opgelost en heb je je nieuwe items ontvangen. Heel erg veel plezier ermee en hopelijk zien we je weer snel online of in een van onze boutiques! Liefs, Kay team My Jewellery

Morgan

Online snelle verwerking van je bestelling. De winkel super vriendelijk personeel met bekwame kennis bij het schieten van gaatjes in de oren

Snel en verzorgde behandeling van je bestelling. Goede kwaliteit, blijft mooi na veelvuldig dragen

Reactie My Jewellery:

Hi Morgan, wat een lieve, positieve review! Wat super om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering en ons vriendelijk personeel in de boutiques. Dat horen wij natuurlijk erg graag!... Hi Morgan, wat een lieve, positieve review! Wat super om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering en ons vriendelijk personeel in de boutiques. Dat horen wij natuurlijk erg graag! Hopelijk heb je wat leuke items kunnen scoren, heel erg veel plezier ermee. Liefs, Kay team My Jewellery

Aimee

Een hele leuke winkel, super leuk
Personeel

Reactie My Jewellery:

Hi Aimee, wat fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt opgedaan in een van onze boutiques! Ons personeel staat altijd met liefde voor jullie klaar, ik hoop dat je wat leuke items hebt kunnen... Hi Aimee, wat fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt opgedaan in een van onze boutiques! Ons personeel staat altijd met liefde voor jullie klaar, ik hoop dat je wat leuke items hebt kunnen scoren! Kom je snel weer gezellig langs? Liefs, Kay team My Jewellery

Jamie

Hele goede service! Iets kapot ontvangen waarschijnlijk door het vervoer (kan gebeuren) en een hele snelle reactie dat er een nieuw item opgestuurd word. Zeer tevreden

Heel klantvriendelijk, snelle levering

Reactie My Jewellery:

Hi Jamie! Wat fijn om te horen dat je probleem zo snel is opgelost door ons! Mocht je het item al ontvangen hebben, heel erg veel plezier ermee! Hopelijk komt je pakketje de volgende keer wel... Hi Jamie! Wat fijn om te horen dat je probleem zo snel is opgelost door ons! Mocht je het item al ontvangen hebben, heel erg veel plezier ermee! Hopelijk komt je pakketje de volgende keer wel helemaal heel aan! Kom je snel weer een keer gezellig langs? Liefs, Kay team My Jewellery