Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Tes

Super fijn en leuk!

Mijn zilvere sieraden verkleuren niet en de kleren die ik heb zijn goede kwaliteit

Laatst in Eindhoven waren de medewerkers niet zo klantvriendelijk

Reactie My Jewellery:

Hi Tess, dankjewel voor jouw beoordeling. Wat goed om te horen dat je zo happy bent met de kwaliteit van de sieraden en de kleding die je bij ons geshopt hebt. YES! We gaan jouw feedback wat betreft... Hi Tess, dankjewel voor jouw beoordeling. Wat goed om te horen dat je zo happy bent met de kwaliteit van de sieraden en de kleding die je bij ons geshopt hebt. YES! We gaan jouw feedback wat betreft de boutique zeker intern oppakken. Dankjewel! Heel veel plezier met je nieuwe items & hopelijk tot snel weer! Liefs, Amy team My Jewellery.

v

snelle levering

Reactie My Jewellery:

Hi Vera! Bedankt voor je goede review. Leuk dat je bij ons hebt geshopt! Fijn dat je zo tevreden bent over je playsuits en onze levering. Dit vinden wij erg leuk om te horen! Veel plezier met je... Hi Vera! Bedankt voor je goede review. Leuk dat je bij ons hebt geshopt! Fijn dat je zo tevreden bent over je playsuits en onze levering. Dit vinden wij erg leuk om te horen! Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot snel weer! Liefs Manon, team My Jewellery.

Lise Van Tichelen

Ik hou van My Jewellery!! Al mijn juweeltjes komen hier vandaan en zit is echt super mooi en enorm goede kwaliteit!!

Goede materialen, heel mooi, snelle levering, goede prijs-kwaliteitsverhouding, geeft regelmatig korting,…

Van kleding kloppen de maten niet altijd, het is dan ook redelijk moeilijk om iets terug te sturen en dit kost ook best veel vanuit België

Reactie My Jewellery:

Hi Lise. Super bedankt voor jouw 10-sterren review. Wat leuk dat je al zoveel leuke items bij ons hebt geshopt & dat je tevreden bent met de kwaliteit hiervan! Mochten de maten niet kloppen bij... Hi Lise. Super bedankt voor jouw 10-sterren review. Wat leuk dat je al zoveel leuke items bij ons hebt geshopt & dat je tevreden bent met de kwaliteit hiervan! Mochten de maten niet kloppen bij sommige items, laat het ons dan weten! We kijken altijd graag met je mee om dit op te lossen en onszelf te verbeteren op ieder vlak. Kom je snel weer langs? Liefs, Daniek team My Jewellery.

Gerda

Zeer tevreden

Snelle levering, goede klantenservice ko m

Reactie My Jewellery:

Hi Gerda. Super bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent met de snelle levering & goede klantenservice. Ik wens je veel plezier met jouw nieuwe items. Zien we je... Hi Gerda. Super bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent met de snelle levering & goede klantenservice. Ik wens je veel plezier met jouw nieuwe items. Zien we je snel weer? Liefs, Daniek team My Jewellery.

HC

Snelle verzending, leuke kleding en mooie sieraden

Snelle verzending, overzichtelijke website

Reactie My Jewellery:

Hi! Dank je wel voor jouw positieve review. Heel fijn dat je jouw pakketje snel hebt mogen ontvangen & dat je blij bent met jouw nieuwe sieraden. Veel plezier met jouw bestelling & hopelijk... Hi! Dank je wel voor jouw positieve review. Heel fijn dat je jouw pakketje snel hebt mogen ontvangen & dat je blij bent met jouw nieuwe sieraden. Veel plezier met jouw bestelling & hopelijk tot snel! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Noa Van der hoeven

Snelle levering, mooie verpakking, mooie sieraden.

Moet het zelf inpakken en verkleuren redelijk snel.

Reactie My Jewellery:

Hi Noa. Dank je wel voor jouw positieve review. Fijn dat je jouw pakketje snel hebt ontvangen & dat je tevreden bent met de mooie sieraden. Je kunt bij ons kiezen voor een leuke... Hi Noa. Dank je wel voor jouw positieve review. Fijn dat je jouw pakketje snel hebt ontvangen & dat je tevreden bent met de mooie sieraden. Je kunt bij ons kiezen voor een leuke cadeauverpakking, je hoeft dan enkel het item in de gift box te stoppen. We bieden 6 maanden garantie op verkleuring van onze items, mocht dit binnen deze periode gebeuren stuur ons dan vooral een berichtje zodat we dit voor je kunnen oplossen. Liefs, Daniek team My Jewellery.

S

Mooie sieraden voor een goede prijs. Brievenbus pakket duurde wel langer dan beloofd.. Ik had op donderdagmiddag besteld en dit bij mijn ouders laten leveren, omdat ik hier was t/m zaterdagochtend.... Mooie sieraden voor een goede prijs. Brievenbus pakket duurde wel langer dan beloofd.. Ik had op donderdagmiddag besteld en dit bij mijn ouders laten leveren, omdat ik hier was t/m zaterdagochtend. Uiteindelijk werd het zaterdagmiddag bezorgd en moet ik hier speciaal voor op en neer reizen.

Mooie sieraden, ruim aanbod, veel info op de website

Belofte leveringstijd

Reactie My Jewellery:

Hi Suus. Dank je wel voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze prijs/kwaliteit verhouding en ons ruime aanbod. De levering van brievenbus pakketjes kunnen gemiddeld 2-5... Hi Suus. Dank je wel voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze prijs/kwaliteit verhouding en ons ruime aanbod. De levering van brievenbus pakketjes kunnen gemiddeld 2-5 werkdagen duren. We hopen dat je snel weer gezellig bij ons komt shoppen. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Susan

Altijd top

Goede prijs/kwaliteit, mooi, klantenservice

Reactie My Jewellery:

Hi Susan. Super bedankt voor jouw 10-sterren review, YES! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding van onze items & onze goede klantenservice. We hopen dat je snel weer... Hi Susan. Super bedankt voor jouw 10-sterren review, YES! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding van onze items & onze goede klantenservice. We hopen dat je snel weer bij ons komt shoppen. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Evi van Nieuwenhuyzen

Het is een hele leuke winkel en het wordt snel geleverd

Als je voor 17:00 bestelt is het er al binnen twee dagen

Reactie My Jewellery:

Hi Evi. Onwijs bedankt voor jouw positieve review. Wat leuk dat je gezellig bij ons hebt geshopt & dat je jouw bestelling zo snel hebt mogen ontvangen. Veel plezier ermee en tot snel weer!... Hi Evi. Onwijs bedankt voor jouw positieve review. Wat leuk dat je gezellig bij ons hebt geshopt & dat je jouw bestelling zo snel hebt mogen ontvangen. Veel plezier ermee en tot snel weer! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Inge

Mooie kleding

Snelle levering, goede kwaliteit

Eerdere terugbetaling duurt soms 5 weken

Reactie My Jewellery:

Hi Inge. Dank je wel voor jouw positieve review, YES! Wat leuk dat je nieuwe kleding bij ons hebt geshopt & dat je jouw items snel hebt mogen ontvangen. We nemen jouw feedback omtrent de... Hi Inge. Dank je wel voor jouw positieve review, YES! Wat leuk dat je nieuwe kleding bij ons hebt geshopt & dat je jouw items snel hebt mogen ontvangen. We nemen jouw feedback omtrent de terugbetalingen zeker mee. Have fun met jouw bestelling! Liefs, Daniek team My Jewellery.