Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Linkenhof

Netjes en keurig behandeld

Op tijd en netjes verpakt geleverd

Zou niet weten

Reactie My Jewellery:

Hi Joop! Bedankt voor de vijfsterren-review. WOW! Super dat je zo mega tevreden bent over je bestelling! Daar worden we natuurlijk heel blij van. We hopen dat je snel weer bij ons komt shoppen!... Hi Joop! Bedankt voor de vijfsterren-review. WOW! Super dat je zo mega tevreden bent over je bestelling! Daar worden we natuurlijk heel blij van. We hopen dat je snel weer bij ons komt shoppen! Liefs Manon, team My Jewellery

Bianca

Ik vind de kwaliteit van de kleding niet heel top

Makkelijk bestellen snelle levering

Ik vind de prijs kwaliteitverhouding van de kleding erg slecht. Je betaald veel geld voor een dun stofje en het zit voor geen meter als je een maatje meer hebt zoals de gemiddelde Nederlander

Reactie My Jewellery:

Hi Bianca, dankjewel voor jouw beoordeling. Wat jammer om te horen dat je de kwaliteit van onze kledingitems zo vind tegenvallen. Had je hierover al contact gehad met onze klantenservice? We kijken... Hi Bianca, dankjewel voor jouw beoordeling. Wat jammer om te horen dat je de kwaliteit van onze kledingitems zo vind tegenvallen. Had je hierover al contact gehad met onze klantenservice? We kijken altijd heel graag met je mee wat we hierin voor je kunnen betekenen en waarin we kunnen groeien. We horen daarom graag van je! Liefs, Amy team My Jewellery.

Sanne

Super mooie winkels. Wel vaak erg krap. Producten mooi en uniek.

Gaan in aanbod mee met de seizoenen. Uniek aanbod.

Het aanbod wordt wel steeds wat duurder. Bij vaste klanten log in met bv gratis verzending.

Reactie My Jewellery:

Hi Sanne, dankjewel voor je beoordeling. Wat leuk dat je gezellig bij ons langs bent geweest in onze knusse boutiques! Kom vooral eens gezellig langs in onze boutique in Eindhoven. Deze is een stuk... Hi Sanne, dankjewel voor je beoordeling. Wat leuk dat je gezellig bij ons langs bent geweest in onze knusse boutiques! Kom vooral eens gezellig langs in onze boutique in Eindhoven. Deze is een stuk groter! Heel veel plezier met je MJ items & hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Amy team My Jewellery.

Etty

leuke cadeaubonnen

Reactie My Jewellery:

Hi Etty, dankjewel voor je review. Wat fijn om te horen dat jij jouw geshopte items zo snel in huis had. YES! Heel veel plezier ervan & hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Amy team My Jewellery.

Evy

Voor de eerste keer een bestelling gedaan van een enkelbandje. Prima levering en voor herhaling vatbaar.

Snelle levering, leuke collectie

Kadotasje zou gratis moeten zijn, € 1.50 is best prijzig voor een heel klein exemplaar.
Jammer dat niet alles in de fysieke winkel te krijgen is, wasrdoor je alsnog online moet bestellen.

Reactie My Jewellery:

Hi Evy, bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je voor de eerste keer een bestelling bij ons hebt gedaan en wat goed om te horen dat je er zo tevreden over bent! Dat horen we natuurlijk... Hi Evy, bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je voor de eerste keer een bestelling bij ons hebt gedaan en wat goed om te horen dat je er zo tevreden over bent! Dat horen we natuurlijk graag! 🤗 Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe enkelbandje en hopelijk kom je snel weer gezellig shoppen! Liefs, Kay team My Jewellery

Amy bregman

Super mooie sieraden!

Snelle reactie op mijn vraag en snelle levering

Geen tips!

Reactie My Jewellery:

Hi Amy, bedankt voor je positieve review! Wat super om te horen dat je zo enthousiast bent over onze leuke sieraden 🤩 En wat fijn dat je pakketje zo snel is geleverd! Ik wens je heel veel plezier... Hi Amy, bedankt voor je positieve review! Wat super om te horen dat je zo enthousiast bent over onze leuke sieraden 🤩 En wat fijn dat je pakketje zo snel is geleverd! Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe sieraden en hopelijk kom je snel weer gezellig shoppen! Liefs, Kay team My Jewellery

jose

Mooie vestjes

snelle levering

Reactie My Jewellery:

Hi Jose! Bedankt voor de goede review! Fijn dat je zo tevreden bent over onze levering. Veel plezier met je nieuwe items! Kom je snel weer shoppen? Liefs Manon, team My Jewellery.

Suus

Heel positief

Sieraden blijven mooi

Reactie My Jewellery:

Hi Suus! Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze sieraden. Zien we je snel weer terug? Liefs Manon, team My Jewellery

Beau Faber

Snelle bezorging

Reactie My Jewellery:

Hi Beau! Bedankt voor jouw positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent over onze levering. Ik wens je veel plezier met je nieuwe items! Zien we je snel weer terug? Liefs Manon, team My Jewellery.

Griet

Mooie en gezellige winkels

Vlotte en snelle levering bij online bestelling

Reactie My Jewellery:

Hi Griet! Bedankt voor jouw vijfsterren-review. WOW! Super om te horen dat je zo mega tevreden bent over My Jewellery! Wij zijn heel erg blij met deze review! Zien we je snel weer terug? Liefs... Hi Griet! Bedankt voor jouw vijfsterren-review. WOW! Super om te horen dat je zo mega tevreden bent over My Jewellery! Wij zijn heel erg blij met deze review! Zien we je snel weer terug? Liefs Manon, team My Jewellery.