Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Bapsie

Zeer lange levertijd!

Mooie website

Snellere levering!

Reactie My Jewellery:

Hi Ellen, bedankt voor jouw review. Op dit moment is het erg druk in ons warehouse, waardoor de levering inderdaad langer duurt dan normaal. Ik verwacht dat dit snel opgelost wordt & de levering... Hi Ellen, bedankt voor jouw review. Op dit moment is het erg druk in ons warehouse, waardoor de levering inderdaad langer duurt dan normaal. Ik verwacht dat dit snel opgelost wordt & de levering dus ook weer de normale snelheid heeft! Liefs, Dewi Team My Jewellery.

I.T

Slech on bereikbaar

Communicatie

Jordi

Bestelling niet ontvangen

Communicatie

Reactie My Jewellery:

Hi, bedankt voor je eelijke review. Momenteel is het wat drukker in ons warehouse waardoor de verzending van jouw pakket wat langer kan duren dan wat je van ons gewend bent. Wanneer een pakket in... Hi, bedankt voor je eelijke review. Momenteel is het wat drukker in ons warehouse waardoor de verzending van jouw pakket wat langer kan duren dan wat je van ons gewend bent. Wanneer een pakket in handen is van de bezorgdienst hebben wij hier ook geen zicht meer op. Ik raad je aan om te bellen naar: 073 - 203 27 32 . We kijken graag met je mee. Liefs, Fleur team My Jewellery

Simone de Jong

Zeer slechte service!! Verkeerde bestelling ontvangen, via whatsapp proberen contact te krijgen, 10 dagen later nog steeds geen reactie terug ontvangen

Geen!

Snelle reactie wanneer er iets verkeerd gaat, zodat er snel een oplossing komt.

Reactie My Jewellery:

Hi Simone, bedankt voor je eerlijke review. Momenteel is het wat drukker op de klantenservice waardoor een reactie wat langer kan duren. Hoe vaker je contact opneemt, hoe langer een reactie van ons... Hi Simone, bedankt voor je eerlijke review. Momenteel is het wat drukker op de klantenservice waardoor een reactie wat langer kan duren. Hoe vaker je contact opneemt, hoe langer een reactie van ons duurt, omdat je dan steeds onderaan de lijst komt. We zullen het zo snel mogelijk met je in orde maken. Je mag ons ook altijd bellen via: 073 - 203 27 32 . Liefs, Fleur team My Jewellery

Karlijn

Bestelling geplaatst 2 weken geleden en het is nog niet verzonden. Klantenservice geprobeert te bereiken maar überhaupt geen contact gehad met een medewerker.

Betere communicatie over verzendingen. Sneller verzenden.

Reactie My Jewellery:

Hi Karlijn, bedankt voor je eerlijke review. Momenteel is het wat drukker op de klantenservice en in ons magazijn. Daardoor kan het zijn dat jouw pakketje wat vertraging heeft opgelopen. Natuurlijk... Hi Karlijn, bedankt voor je eerlijke review. Momenteel is het wat drukker op de klantenservice en in ons magazijn. Daardoor kan het zijn dat jouw pakketje wat vertraging heeft opgelopen. Natuurlijk kijken we graag met je mee naar een oplossing. Zou je ons willen bellen via: 073 - 203 27 32 . Liefs, Fleur team My Jewellery

Alisa Vandenheulen

Zowel in de winkel als online TOPservice!

Ik voel me direct goed wanneer ik de winkel binnenwandel. Je wordt op een vriendelijke manier benaderd, maar krijgt voldoende tijd om gewoon even alles te bekijken. Ik liet er een tweede gaatje... Ik voel me direct goed wanneer ik de winkel binnenwandel. Je wordt op een vriendelijke manier benaderd, maar krijgt voldoende tijd om gewoon even alles te bekijken. Ik liet er een tweede gaatje schieten en ook dat gebeurde met de nodige zorg en hygiëne.

Ook online is de service top. Pakjes worden snel geleverd en indien iets mis met de bestelling, word je vliegensvlug geholpen!

Reactie My Jewellery:

Hi Alisa, bedankt voor je leuke review. Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent in de boutique. Wat leuk dat je ook een 2e gaatje hebt laten schieten. We hopen dat je er veel plezier van... Hi Alisa, bedankt voor je leuke review. Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent in de boutique. Wat leuk dat je ook een 2e gaatje hebt laten schieten. We hopen dat je er veel plezier van mag hebben en dat je snel weer bij ons langs komt. Liefs, Fleur team My Jewellery

Anke van Meijel

Super! Altijd goede service en mooie producten. Sieraden blijven mooi.

Mooie producten en goede service.

Reactie My Jewellery:

Hi Anke, bedankt voor je leuke review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service en producten. Daar doen we het natuurlijk voor. We hopen dat je veel plezier mag hebben van de... Hi Anke, bedankt voor je leuke review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service en producten. Daar doen we het natuurlijk voor. We hopen dat je veel plezier mag hebben van de items en dat je snel weer bij ons komt shoppen. Liefs, Fleur team My Jewellery

Manon

Ik heb een hele goeie ervaring met my jewellery! Favoriete winkel! Ik vind de winkels super mooi, de kleren en juweeltjes ook ;). De verkoopsters zijn ook super vriendelijk.a

Prachtige kleren en juwelen en super mooi interieur

Reactie My Jewellery:

Hi Manon, bedankt voor jouw review. Wat fijn om te horen dat je zo positief bent over My Jewellery! Daar doen we het uiteindelijk voor. Hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Dewi Team My Jewellery.

Els Willems

Juweeltje aangekocht, nooit geleverd. Klantendienst niet bereikbaar via WhatsApp of telefoon.

Benreikbaar zijn om klanten te helpen.

Reactie My Jewellery:

Hi Els, bedankt voor je review! Op dit moment is het erg druk op onze klantenservice waardoor het wat langer kan duren tot je reactie ontvangt. We zullen jouw bericht zo snel mogelijk oppakken &... Hi Els, bedankt voor je review! Op dit moment is het erg druk op onze klantenservice waardoor het wat langer kan duren tot je reactie ontvangt. We zullen jouw bericht zo snel mogelijk oppakken & het met je oplossen. Liefs, Nicky team My Jewellery.

Chanel

Ik had een cadeaubon van 40 euro besteld met een kaarthouder. Deze cadeaubon is nooit toegekomen, enkel het kaarthoudertje zat in mijn pakketje. Ik probeer al 2 weken klantenservice te bereiken maar... Ik had een cadeaubon van 40 euro besteld met een kaarthouder. Deze cadeaubon is nooit toegekomen, enkel het kaarthoudertje zat in mijn pakketje. Ik probeer al 2 weken klantenservice te bereiken maar geen reactie op mijn berichten. Bij bellen slaat hij direct af, ik kan niet eens op voicemail inspreken. Mijn beste vriendin was ondertussen wel 2 weken geleden jarig. Wat een afgang.

Het kaarthoudertje werd al gekeverd de volgende dag. Zonder cadeaukaart.

Reactie My Jewellery:

Hi Chanel, bedankt voor je eerlijke review! Door de drukte kan het wat langer duren voordat je een reactie ontvangt. Ik zie dat onze klantenservice contact heeft opgenomen om verder met je mee te... Hi Chanel, bedankt voor je eerlijke review! Door de drukte kan het wat langer duren voordat je een reactie ontvangt. Ik zie dat onze klantenservice contact heeft opgenomen om verder met je mee te kijken. Liefs, Zoë Team My Jewellery