Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Robbin Meijer

Reactie My Jewellery:

Hi Robbin, bedankt voor je positieve review! Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe armbandjes, kom je snel weer shoppen? Liefs, Kay team My Jewellery

Kiomy poort

Alleen maar hele goede ervaringen!

Snelle levering, goede kwaliteit, hele fijne en makkelijke website

Reactie My Jewellery:

Hi Kiomy, bedankt voor je positieve review! Wat tof om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering, goede kwaliteit en onze gemakkelijke website. Dat is super fijn om te horen 🤩 Ik... Hi Kiomy, bedankt voor je positieve review! Wat tof om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering, goede kwaliteit en onze gemakkelijke website. Dat is super fijn om te horen 🤩 Ik wens je heel veel plezier met je nieuwste items en hopelijk kom je snel weer gezellig shoppen! Liefs, Kay team My Jewellery

Petra

Mooie kwaliteit van de producten,
Kleding is vaak onderscheidend en opvallend van andere

Reactie My Jewellery:

Hi Petra, bedankt voor je positieve review! Wat goed om te horen dat je pakketje zo snel is geleverd en dat je tevreden bent over de kwaliteit, dat horen we natuurlijk graag! 🙌🏼 Ik wens je heel... Hi Petra, bedankt voor je positieve review! Wat goed om te horen dat je pakketje zo snel is geleverd en dat je tevreden bent over de kwaliteit, dat horen we natuurlijk graag! 🙌🏼 Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe items en hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Kay team My Jewellery

Lia van Dijk

Ik ben zeer tevreden. De bestelde oorbellen kwamen de volgende dag al aan.

Snel en de oorbellen voldoen aan de verwachtingen.

Reactie My Jewellery:

Hi Lia, bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over je aankoop bij ons 🤩. En super dat je oorbellen zo snel geleverd werden! Heel veel plezier met je nieuwe... Hi Lia, bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over je aankoop bij ons 🤩. En super dat je oorbellen zo snel geleverd werden! Heel veel plezier met je nieuwe oorbellen en hopelijk kom je snel weer gezellig shoppen! Liefs, Kay team My Jewellery

Lieke

Ik heb een erg goede ervaring met My Jewellery

hele mooie sieraden, 100% van rvs. echt top! kleren zijn ook erg mooi en vallen goed op maat.

in de winkels kunnen sommige medewerkers nogal op je vingers kijken, hoe vriendelijk ze het vaak ook bedoelen, kan dit best vervelend zijn afentoe.

Reactie My Jewellery:

Hi Lieke, dankjewel voor jouw review. Wat super leuk om te horen dat je zo fan bent van onze items & graag bij ons shopt. YES! De meiden in de boutique bedoelen dit inderdaad natuurlijk heel... Hi Lieke, dankjewel voor jouw review. Wat super leuk om te horen dat je zo fan bent van onze items & graag bij ons shopt. YES! De meiden in de boutique bedoelen dit inderdaad natuurlijk heel vriendelijk, en staan te popelen om je verder te helpen met advies. Kom je snel weer gezellig bij ons shoppen? See you soon! Liefs, Amy team My Jewellery.

Ana

Leuke sieraden en kleding

Mooie materialen voor sieraden.

Productie kleding in Bangladesh

Reactie My Jewellery:

Hi Ana, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! We werken samen via een gespecialiseerde Nederlandse partij die voor ons de productie in Bangladesh en in de andere... Hi Ana, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! We werken samen via een gespecialiseerde Nederlandse partij die voor ons de productie in Bangladesh en in de andere productielanden op zich nemen. We stellen eisen aan de werkomstandigheden en laten de fabrieken door onafhankelijke partijen controleren. De fabriek in Bangladesh is daarnaast ook aangesloten bij het Bangladesh Accord, dit betekent dat het aan heel strenge normen voor brand- en gebouwveiligheid voldoet. Het blijft een continue proces en als merk nemen we onze verantwoordelijkheid om steeds te blijven onderzoeken waar mogelijke verbeterpunten liggen. Mocht je hier nog vragen over hebben, laat het ons dan gerust weten! Liefs, Manon team My Jewellery.

Wilma

Reageren snel op vragen

Klantvriendelijk

Reactie My Jewellery:

Hi Wilma, bedankt voor je vijfsterren-review. YES! Fijn dat je zo mega tevreden bent & zo goed geholpen bent door onze klantenservice. Dit vinden wij altijd heel fijn om te horen. Ik wens je... Hi Wilma, bedankt voor je vijfsterren-review. YES! Fijn dat je zo mega tevreden bent & zo goed geholpen bent door onze klantenservice. Dit vinden wij altijd heel fijn om te horen. Ik wens je veel plezier met je nieuwe pak! Kom je snel weer bij ons shoppen? Liefs, Manon team My Jewellery.

Anja

Snelle levering. Mooie items

Reactie My Jewellery:

Hi Anja! Bedankt voor je 10/10 review. YES! Fijn dat je zo tevreden bent over de levering en de items! Ik wens je veel plezier van je ring en oorbellen. Zien we je snel terug? Liefs Manon, team My... Hi Anja! Bedankt voor je 10/10 review. YES! Fijn dat je zo tevreden bent over de levering en de items! Ik wens je veel plezier van je ring en oorbellen. Zien we je snel terug? Liefs Manon, team My Jewellery.

Saskia

Goede sieraden, ruim assortiment, snelle levering, goed retour beleid.

My Jewellery is erg aan te bevelen

Reactie My Jewellery:

Hi Saskia, bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze goede sieraden, snelle levering en ons ruime assortiment. Dat vinden wij leuk om te horen! En... Hi Saskia, bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze goede sieraden, snelle levering en ons ruime assortiment. Dat vinden wij leuk om te horen! En super tof dat je ons aanbeveelt bij anderen! 🤩 Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe items en hopelijk kom je snel weer gezellig shoppen! Liefs, Kay team My Jewellery

Tara

Het word mooi afgeleverd met dubbel protection. Sieraden zijn mooi verpakt en zijn perfect om als een cadeautje te geven aan een ander of voor jezelf.

Goede kwaliteit product

Levering had sneller gekund

Reactie My Jewellery:

Hi Tara, bedankt voor je positieve review! Wat tof om te horen dat je zo tevreden bent over onze sieraden. En super leuk om te horen dat je het perfecte items vindt om als cadeautje te geven, dat... Hi Tara, bedankt voor je positieve review! Wat tof om te horen dat je zo tevreden bent over onze sieraden. En super leuk om te horen dat je het perfecte items vindt om als cadeautje te geven, dat horen we natuurlijk graag! 🤩 Hopelijk heb je jezelf ook op iets leuks getrakteerd! Heel veel plezier ermee en hopelijk kom je snel weer gezellig shoppen! Liefs, Kay team My Jewellery