Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Nienke

Super! Snelle levering & ontzettend mooie producten

Klantvriendelijk

Reactie My Jewellery:

Hi Nienke, bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te horen dat je enthousiast bent over onze producten, levering en klantvriendelijkheid. Ik wens je veel plezier met je nieuwe items! Liefs,... Hi Nienke, bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te horen dat je enthousiast bent over onze producten, levering en klantvriendelijkheid. Ik wens je veel plezier met je nieuwe items! Liefs, Myrte team My Jewellery.

P Vital

Goede service

Veel leuke betaalbare producten

Nvt

Reactie My Jewellery:

Hi, bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze goede service. We helpen jullie klanten altijd graag! 🥰 Hopelijk heb je wat leuke items kunnen scoren,... Hi, bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze goede service. We helpen jullie klanten altijd graag! 🥰 Hopelijk heb je wat leuke items kunnen scoren, heel veel plezier met het dragen van je nieuwe rok! Zien we je weer snel? Liefs, Kay team My Jewellery

Anja van Stight

Heel erg leuk je vind er originele cadeautjes voor een goede prijs

Frise gezellig uitstraling goed personeel, heel behulpzaam en vriendelijk

Reactie My Jewellery:

Hi Anja, bedankt voor je review! Super leuk dat je cadeautjes bij ons geshopt hebt. Zien we je snel weer in één van onze boutiques of online op onze website? Liefs, Myrte team My Jewellery.

Romée

Goed. Myjewellery is een leuk bedrijf met leuke werknemers. Altijd een gezellige sfeer als je binnen komt

Gezellig. Leuk. Spontaan en wel professioneel

Reactie My Jewellery:

Hi Romée, bedankt voor je positieve review! Erg leuk om te horen dat je tevreden bent over onze sfeer en service. Kom je snel weer bij ons shoppen online of in de boutique? Liefs, Myrte team My... Hi Romée, bedankt voor je positieve review! Erg leuk om te horen dat je tevreden bent over onze sfeer en service. Kom je snel weer bij ons shoppen online of in de boutique? Liefs, Myrte team My Jewellery.

Anke waelbers

Heel goed

Goede info over het verloop v d bestelling

Reactie My Jewellery:

Hi Anke! Bedankt voor de goede review! Fijn dat je zo tevreden bent over de bestelling en de verzending ervan! Kom je snel nog eens shoppen? Liefs Manon, team My Jewellery

Wendy

Leuke kleren die altijd goed zitten en mooie sieraden

Retour sturen alleen via de winkel gratis, anders eigen kosten en betaald al vaak verzendkosten ..vind ik minder !!

Reactie My Jewellery:

Hi! Bedankt voor de 10/10 review! WOW! Fijn dat je zo tevreden bent over de levering en de items. Kom je snel weer eens shoppen? Liefs Manon, team My Jewellery

Vermeiren carla

Niet zo goed: diameter heel precies gemeten maar ringen te groot voor pink en te klein voor ringvinger/te grote verzendkosten om ringen terug te sturen

Snelheid van levering

Retourkosten niet ten laste van klant

Reactie My Jewellery:

Hi Carla, dankjewel voor jouw eerlijke review. Jammer om te horen dat je dit zo hebt ervaren! Ik adviseer je de volgende keer zeker eens bij ons langs te komen in de boutique om jouw ringmaat op te... Hi Carla, dankjewel voor jouw eerlijke review. Jammer om te horen dat je dit zo hebt ervaren! Ik adviseer je de volgende keer zeker eens bij ons langs te komen in de boutique om jouw ringmaat op te meten en hierbij advies te krijgen van onze medewerkers. Wist je dat je jouw pakketje ook kosteloos kunt retourneren bij ons in de boutique? Er zit er vast een bij je in de buurt! We hopen je graag weer bij ons terug te zien. Liefs, Amy team My Jewellery.

Djaimy

Vriendelijk en snel contact

Reactie My Jewellery:

Hi Djaimy! Bedankt voor jouw 10/10 review. YES! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over My Jewellery. Ik wens je veel plezier van je zonnebril! Zien we je snel terug? Liefs Manon, team My... Hi Djaimy! Bedankt voor jouw 10/10 review. YES! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over My Jewellery. Ik wens je veel plezier van je zonnebril! Zien we je snel terug? Liefs Manon, team My Jewellery

Sacha

Super, mooie kleding, snelle levering, goede & snelle service

Snelle service
Prijs/kwaliteit is super
Prachtige kleding
Vaak nieuwe kleding

Retour is duur

Reactie My Jewellery:

Hi Sacha! Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je zo enthousiast bent over de items, service en de levering! Wist je dat je je pakketje gratis kunt retourneren in onze boutiques? Hopelijk zien... Hi Sacha! Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je zo enthousiast bent over de items, service en de levering! Wist je dat je je pakketje gratis kunt retourneren in onze boutiques? Hopelijk zien we je snel terug! Liefs Manon, team My Jewellery

Chris

Ik had zaterdag besteld en donderdag binnen

Goed verpakt en was te klein of te groot

Iets eerder binnen

Reactie My Jewellery:

Hi Chris! Bedankt voor je positieve review! Ik wens je veel plezier met je armbandje. Kom je snel weer bij ons shoppen? Liefs Manon, team My Jewellery