Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

W. S. Steen

Uitstekend

Duidelijke uitleg, vraag goed beantwoord en als extra service de staat van de bestelling gecontroleerd. Alles onder contrôle.

Het telefoonmenu zou iets langzamer en daardoor duidelijker gesproken moeten worden.

Reactie My Jewellery:

Hi, dankjewel voor jouw review. Wat fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent met onze service & een fijne ervaring bij ons hebt. Dat vinden we natuurlijk super belangrijk! We hopen je... Hi, dankjewel voor jouw review. Wat fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent met onze service & een fijne ervaring bij ons hebt. Dat vinden we natuurlijk super belangrijk! We hopen je graag weer gezellig bij ons terug te zien & ik wens je alvast heel veel plezier met jouw bestelling. Liefs, Amy team My Jewellery.

Hanne commers

Ik heb al 2 keer iets besteld en ik ben aangenaam verrast

De bezorging heeft veel keuzemogelijkheden

Reactie My Jewellery:

Hi Hanne. Super bedankt voor jouw 10-sterren beoordeling! Wat leuk dat je al 2 keer een bestelling bij ons hebt geplaatst & zo tevreden bent hierover. We hopen dat we je nog veel vaker happy... Hi Hanne. Super bedankt voor jouw 10-sterren beoordeling! Wat leuk dat je al 2 keer een bestelling bij ons hebt geplaatst & zo tevreden bent hierover. We hopen dat we je nog veel vaker happy mogen maken met onze leuke items. Veel plezier met jouw bestellingen! Liefs, Daniek team My Jewellery.

BvH

Altijd fijn!

Mooie kwaliteit, snelle levering

Reactie My Jewellery:

Hi Barthe. Dank je wel voor jouw 10-sterren review, YES! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze items en de snelle levering. Heel veel plezier met jouw bestelling en tot snel!... Hi Barthe. Dank je wel voor jouw 10-sterren review, YES! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze items en de snelle levering. Heel veel plezier met jouw bestelling en tot snel! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Michele

Fijne winkel met vele leuke artikelen.

Klantvriendelijkheid, snelle service

Reactie My Jewellery:

Hi Michele. Onwijs bedankt voor jouw 10/10 review, YES! Super fijn dat je zo tevreden bent met onze snelle service & klantvriendelijkheid. Dit vinden we natuurlijk erg belangrijk! Veel plezier... Hi Michele. Onwijs bedankt voor jouw 10/10 review, YES! Super fijn dat je zo tevreden bent met onze snelle service & klantvriendelijkheid. Dit vinden we natuurlijk erg belangrijk! Veel plezier met jouw bestelling en we hopen dat je snel weer gezellig komt shoppen. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Romi Peeters

Fijne winkel! Koop liever online dan in de winkel.

Super leuk assortiment in kleding en accessoires. Maten kloppen prima, als je een M besteld, zal hij bijna altijd gewoon passen. Dat is fijn!

Een klein minpuntje.. de retourkosten. De dichtsbijzijnde winkel ligt 60 km verderop, dus ook dat is niet rendabel helaas.

Reactie My Jewellery:

Hi Romi. Bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons ruime assortiment & de maatvoering. We zullen jouw feedback omtrent de retourzendingen zeker meenemen. Zien... Hi Romi. Bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons ruime assortiment & de maatvoering. We zullen jouw feedback omtrent de retourzendingen zeker meenemen. Zien we je snel weer? Liefs, Daniek team My Jewellery.

Laura

snel bezorgd, mooie kleding

Niet de klant laten betalen voor een retour. Vind ik klant onvriendelijk.

Reactie My Jewellery:

Hi Laura, dankjewel voor jouw review. Wat super fijn om te horen dat jij jouw geshopte items zo snel in huis had & er helemaal happy mee bent. Wist je al dat je jouw pakketje 14 werkdagen na... Hi Laura, dankjewel voor jouw review. Wat super fijn om te horen dat jij jouw geshopte items zo snel in huis had & er helemaal happy mee bent. Wist je al dat je jouw pakketje 14 werkdagen na verzenddatum in al onze boutiques (Nederland & België) gratis kunt retourneren? Er zit er vast eentje bij je in de buurt! We hopen je graag weer gezellig bij ons terug te zien! Liefs, Amy team My Jewellery.

Tessa Homan

Goeie kwaliteit kleding!

Vriendelijke klantenservice

Reactie My Jewellery:

Hi Tessa. Onwijs bedankt voor jouw 10-sterren review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze vriendelijke klantenservice! Dat lezen we graag. Zien we je snel weer? Liefs, Daniek team My Jewellery.

Amanda

Goede service

Goeie kwaliteit altijd snel binnen

Retourartikel er bij in doen

Reactie My Jewellery:

Hi Amanda. Dank je wel voor jouw positieve review. Heel fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze items & de snelle levering hiervan. Wist je dat je gratis kunt retourneren via onze... Hi Amanda. Dank je wel voor jouw positieve review. Heel fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze items & de snelle levering hiervan. Wist je dat je gratis kunt retourneren via onze boutiques? We hopen dat je snel weer gezellig bij ons komt shoppen. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Lot

Super goed!

Leuk assortiment.

Retour zelf betalen doordat ik in Belgie woon. Spijtig dat de kosten 1/2 van de prijs zelf is

Reactie My Jewellery:

Hi Lot, dankjewel voor jouw feedback! Super fijn om te zien dat je helemaal happy bent met je nieuwe items! Wist je al dat je jouw pakketje gratis kunt retourneren in al onze boutiques? We krijgen... Hi Lot, dankjewel voor jouw feedback! Super fijn om te zien dat je helemaal happy bent met je nieuwe items! Wist je al dat je jouw pakketje gratis kunt retourneren in al onze boutiques? We krijgen steeds meer boutiques in België, dus hopelijk ook snel een bij je in de buurt! Hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Amy team My Jewellery.

Imke Krols

Altijd goede service en mooie kleding en sieraden

Op tijd afgeleverd en goede service

Reactie My Jewellery:

Hi Imke! Bedankt voor je review. YES! Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze items. Ik wens je veel plezier met je bestelling. Zien we je snel weer? Liefs, Sanne team My Jewellery.