Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Kubra

Mijn bestelling kwam niet aan en is terug verzonden naar de verzender. Ik probeerde al meerdere keren hun klantenservice te bereiken maar geen antwoord. 30 euro in de vuilbak

Reactie My Jewellery:

Hi Kubra, bedankt voor je eerlijke review. Momenteel is het wat drukker op de klantenservice waardoor een reactie wat langer kan duren dan wat je van ons gewend bent. Het kan door verschillende... Hi Kubra, bedankt voor je eerlijke review. Momenteel is het wat drukker op de klantenservice waardoor een reactie wat langer kan duren dan wat je van ons gewend bent. Het kan door verschillende redenen voorkomen dat het pakket terug wordt gestuurd naar ons. We zoeken dit graag voor je uit. Zou je willen bellen naar: 073 - 203 27 32 . We lossen het graag voor je op. Liefs, Fleur team My Jewellery

hshshs

Enorm slecht

Krijg mijn bestelling niet eens geleverd en al 2 weken geen contact te krijgen

Reactie My Jewellery:

Hi, bedankt voor je eerlijke review. Momenteel is het wat drukker in ons warehouse, waardoor het wat langer kan duren voordat jij jouw pakket ontvangt. Het kan ook voorkomen dat er iets mis is... Hi, bedankt voor je eerlijke review. Momenteel is het wat drukker in ons warehouse, waardoor het wat langer kan duren voordat jij jouw pakket ontvangt. Het kan ook voorkomen dat er iets mis is gegaan met de levering. We lossen dit dan natuurlijk graag voor je op. Ik zie dat mijn collega inmiddels reageert heeft op je bericht en dat het opgelost is. Fijn! Desondanks je ervaring, hopen we dat je snel weer bij ons komt shoppen. Liefs, Fleur team My Jewellery

Astrid

Slecht

Bereikbaarheid, na een maand de bestelling nog niet ontvangen

Reactie My Jewellery:

Hi Astrid, bedankt voor je eerlijke review. Momenteel is het wat drukker op de klantenservice. Een reactie kan daardoor wat langer duren. Onder jouw e-mailadres die hier staat kan ik geen eerder... Hi Astrid, bedankt voor je eerlijke review. Momenteel is het wat drukker op de klantenservice. Een reactie kan daardoor wat langer duren. Onder jouw e-mailadres die hier staat kan ik geen eerder contact vinden. Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, raad je ik aan om te bellen naar: 073 - 203 27 32 . We kijken dan graag met je mee naar een oplossing. Liefs, Fleur team My Jewellery

Ante bekkers

Leuke kleding helaas mis ik producten in mijn bestelling

Leuke kleding

Beter reageren op de klantenservice wacht al een week op reactie en heb wel al betaald maar geen product binnen bestel er daarom nooit meer!

Reactie My Jewellery:

Hi Ante, bedankt voor je eerlijke review! Het is op dit moment erg druk waardoor het langer kan duren tot je reactie vanuit ons ontvangt. We zullen jouw bericht zo snel mogelijk oppakken & je... Hi Ante, bedankt voor je eerlijke review! Het is op dit moment erg druk waardoor het langer kan duren tot je reactie vanuit ons ontvangt. We zullen jouw bericht zo snel mogelijk oppakken & je verder helpen. Liefs, Nicky team My Jewellery.

Ranice

Slechte klantenservice en bestelling niet bezorgd

Zorgen dat bestellin goed bezorgd wordt en vervolgens je best doen om dit op te lossen en goed te maken in plaats van de schuld geven aan PostNL

Reactie My Jewellery:

Hi Ranice, bedankt voor je eerlijke review. Vanwege de huidige drukte bij onze klantenservice kan het langer duren voordat je een reactie ontvangt. Ik zie dat je telefonisch contact hebt opgenomen... Hi Ranice, bedankt voor je eerlijke review. Vanwege de huidige drukte bij onze klantenservice kan het langer duren voordat je een reactie ontvangt. Ik zie dat je telefonisch contact hebt opgenomen en de nieuwe order komt zo snel mogelijk je kant op! Liefs, Melanie Team My Jewellery.

My Jewellery

Niet goed. Bestelling gedaan en niet alles ontvangen. Contact gezocht van WhatsApp, geen reactie, mail ook geen reactie, opgegeven telefoonnummer van de site is niet in gebruik....en wat ik lees op... Niet goed. Bestelling gedaan en niet alles ontvangen. Contact gezocht van WhatsApp, geen reactie, mail ook geen reactie, opgegeven telefoonnummer van de site is niet in gebruik....en wat ik lees op Facebook ben ik zeker niet de enige

Kleding is goed...wat je ontvangt

Neem contact op met je klanten!! Zeker als de bestelling niet of niet volledig of beschadigd is ontvangen

Reactie My Jewellery:

Hi Karin, bedankt voor je eerlijke review. We gaan dit natuurlijk met je oplossen! Op dit moment is het alleen erg druk op onze klantenservice, waardoor dit wat langer duurt dan normaal. Uiteraard... Hi Karin, bedankt voor je eerlijke review. We gaan dit natuurlijk met je oplossen! Op dit moment is het alleen erg druk op onze klantenservice, waardoor dit wat langer duurt dan normaal. Uiteraard reageren we zo snel mogelijk op je bericht! Liefs, Melanie Team My Jewellery.

Donna

Ik had de blauwe multijurk besteld. Ik heb daar in eerste instantie 1 week op gewacht. Ik heb toen de klantenservice gebeld om te vragen hoe het zit want deze jurk was bedoeld voor een bruiloft die... Ik had de blauwe multijurk besteld. Ik heb daar in eerste instantie 1 week op gewacht. Ik heb toen de klantenservice gebeld om te vragen hoe het zit want deze jurk was bedoeld voor een bruiloft die eraan zat te komen. Zij zei dat mijn order kwijt was geraakt en ze hem zo snel mogelijk zouden versturen. Ik heb een paar dagen gewacht en had nog steeds geen mail niks gekregen dus weer gebeld. Nu wordt er aan mij vertelt dat de jurk niet op voorraad is. Ik heb 2 weken op een jurk gewacht, die op dat moment toen ik hem kocht wel op voorraad was, die ik nooit zal krijgen. Ze hebben mijn jurk dus aan iemand anders gegeven.

Het eerste meisje waar ik mee heb gesproken aan de telefoon was erg begripvol.

Niet iets aan mij verkopen als je het niet geeft. Ik heb nu geen jurk voor de bruiloft. Er gaat wat mis met jullie orders en ik ben de dupe. Er is ook geen voorstel geweest om het met mij goed te... Niet iets aan mij verkopen als je het niet geeft. Ik heb nu geen jurk voor de bruiloft. Er gaat wat mis met jullie orders en ik ben de dupe. Er is ook geen voorstel geweest om het met mij goed te maken. Dit vind ik heel erg.

Reactie My Jewellery:

Hi Donna, bedankt voor je eerlijke review! Soms kan het voorkomen dat het systeem wat achterloopt, hierdoor lijkt het item nog wel op voorraad te zijn. We gaan je daarom een leuke verrassing... Hi Donna, bedankt voor je eerlijke review! Soms kan het voorkomen dat het systeem wat achterloopt, hierdoor lijkt het item nog wel op voorraad te zijn. We gaan je daarom een leuke verrassing opsturen vanwege het ongemak! Liefs, Melanie team My Jewellery.

Stephanie Pekelaer

Contact slecht. Pakket te laat geleverd. Waardoor retour termijn verlopen. Helaas nog geen contact kunnen leggen over een passende oplossing.

Leuke kleding gelukkig wel.

Snellere reacties.

Reactie My Jewellery:

Hi Stephanie, bedankt voor je eerlijke review. We gaan dit natuurlijk met je oplossen! Op dit moment is het alleen erg druk op onze klantenservice, waardoor dit wat langer duurt dan normaal.... Hi Stephanie, bedankt voor je eerlijke review. We gaan dit natuurlijk met je oplossen! Op dit moment is het alleen erg druk op onze klantenservice, waardoor dit wat langer duurt dan normaal. Uiteraard reageren we zo snel mogelijk op je bericht! Liefs, Melanie Team My Jewellery.

Tina

Totaal geen reactie na contact met de klantenservice over mijn bestelling die slechts deels is bezorgd. Zou z.sm. uitgezocht, maar ben nu bijna een week verder en krijg nu helemaal geen reactie meer.

Beter contact houden met je klant!

Reactie My Jewellery:

Hi Tina, bedankt voor je eerlijke review. We gaan dit natuurlijk met je oplossen! Op dit moment is het alleen erg druk op onze klantenservice, waardoor dit wat langer duurt dan normaal. Uiteraard... Hi Tina, bedankt voor je eerlijke review. We gaan dit natuurlijk met je oplossen! Op dit moment is het alleen erg druk op onze klantenservice, waardoor dit wat langer duurt dan normaal. Uiteraard reageren we zo snel mogelijk op je bericht! Liefs, Melanie Team My Jewellery.

Bo

Slecht, na 2 weken nog altijd niets ontvangen, er stond nogtans voor 15.00 besteld binnen 2-3 werkdagen in huis.
Niet waar dus! Heel jammer had de handtas gekocht voor een feest. ( ik heb dus nog altijd niets ontvangen)

…

Beter communiceren

Reactie My Jewellery:

Hi Bo, bedankt voor je eerlijke review. We gaan dit natuurlijk met je oplossen! Op dit moment is het alleen erg druk op onze klantenservice, waardoor dit wat langer duurt dan normaal. Uiteraard... Hi Bo, bedankt voor je eerlijke review. We gaan dit natuurlijk met je oplossen! Op dit moment is het alleen erg druk op onze klantenservice, waardoor dit wat langer duurt dan normaal. Uiteraard reageren we zo snel mogelijk op je bericht! Liefs, Melanie Team My Jewellery.