Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Mirjam

Zeer tevreden

Snel en betrouwbaar

Graag groter assortiment 13 tot 14 mm diameter earcuff’s en uitbreiding collectie Sterling zilver

Reactie My Jewellery:

Hi Mirjam! Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over My Jewellery! We zijn altijd bezig met het uitbreiden van assortiment, dus houd hiervoor zeker onze webshop in de... Hi Mirjam! Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over My Jewellery! We zijn altijd bezig met het uitbreiden van assortiment, dus houd hiervoor zeker onze webshop in de gaten. Veel plezier met je nieuwe items. Liefs, Sanne team My Jewellery.

Ash

Top!

Reactie My Jewellery:

Hi Ash! Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over My Jewellery! Veel plezier met je nieuwe items. Liefs, Sanne team My Jewellery.

Inez

Betalen gaat gemakkelijk pakket komt snel binnen

Top service

Reactie My Jewellery:

Hi Inez! Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service. Ik wens je veel plezier met je bestelling. Zien we je snel weer? Liefs, Sanne team My Jewellery.

Joanne

Supergoed!

Snelle levering en echt hele leuke en mooie artikelen! Love itt😍

Geen!

Reactie My Jewellery:

Hi Joanne! Bedankt voor je review. YES! Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze items. Ik wens je veel plezier met je bestelling. Zien we je snel weer? Liefs, Myrte team My Jewellery.

hoi

Slechte kwaliteit, sieraden verkleuren vooral ringen, kettingen en armbanden "breken". Kleding is soms heel mooi maar meestal hele slechte kwaliteit

In de eerste instantie mooie sieraden

Betere kwaliteit.

Reactie My Jewellery:

Hi, dankjewel voor jouw eerlijke beoordeling. Wat jammer om te horen dat je niet zo tevreden bent over onze sieraden. Ik zie dat het laatste contact dat we met je gehad hebben afgelopen december... Hi, dankjewel voor jouw eerlijke beoordeling. Wat jammer om te horen dat je niet zo tevreden bent over onze sieraden. Ik zie dat het laatste contact dat we met je gehad hebben afgelopen december was. Wij vinden het altijd super belangrijk om samen tot de beste oplossing te komen, dus je mag ons hierover altijd een berichtje sturen natuurlijk! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het dan ook graag. We hopen je graag bij ons terug te zien. Liefs, Amy team My Jewellery.

Schuurman

Na het ontvangen van mijn bestelling bleek 1 product niet helemaal in orde, contact opgenomen en er werd gelijk een nieuwe gestuurd. Dat noem ik super-service

Denken in mogelijkheden en oplossingen. Staat klaar voor de klant en bieden mooie producten aan.

Reactie My Jewellery:

Hi! Bedankt voor je lieve review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Ik wens je veel plezier met je nieuwe items. Kom je snel weer shoppen? Liefs, Myrte team My Jewellery.

Margot

Goede ervaring

Snelle levering .
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Leuk assortiment.

Reactie My Jewellery:

Hi Margot, bedankt voor je berichtje! Leuk om te horen dat je een goede ervaring hebt met My Jewellery. Kom je snel weer bij ons shoppen in de boutique of online? See you soon! Liefs, Myrte team My... Hi Margot, bedankt voor je berichtje! Leuk om te horen dat je een goede ervaring hebt met My Jewellery. Kom je snel weer bij ons shoppen in de boutique of online? See you soon! Liefs, Myrte team My Jewellery.

Naomi

Super goed!

Ziet er mooi uit!

Accessories wat goedkoper zoals tassen

Reactie My Jewellery:

Hi Naomi! Bedankt voor je leuke review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over My Jewellery! Zien we je snel weer online of in de boutique? Liefs, Myrte team My Jewellery

Sanne

Heel fijn

Goede service en leuke collectie

Reactie My Jewellery:

Hi Sanne, dankjewel voor jouw positieve beoordeling. Super fijn om te horen dat jij zo'n goede ervaring bij ons hebt. We hopen je snel weer gezellig bij ons terug te zien! Liefs, Amy team My... Hi Sanne, dankjewel voor jouw positieve beoordeling. Super fijn om te horen dat jij zo'n goede ervaring bij ons hebt. We hopen je snel weer gezellig bij ons terug te zien! Liefs, Amy team My Jewellery.

Charlotte

Super!

Snelle levering en hele leuke en goede spullen

Reactie My Jewellery:

Hi Charlotte! Wat leuk dat je bij ons geshopt hebt en helemaal happy bent met onze service & items. Woohoo! Heel veel plezier met jouw nieuwe items & hopelijk zien we je snel weer gezellig... Hi Charlotte! Wat leuk dat je bij ons geshopt hebt en helemaal happy bent met onze service & items. Woohoo! Heel veel plezier met jouw nieuwe items & hopelijk zien we je snel weer gezellig bij ons terug. Liefs, Amy team My Jewellery.