Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Lucia W

Prima 👍

Leuke kleding en sieraden! Kwaliteit en service vind ik erg belangrijk!

De website verbeteren. Hij gaat altijd weer terug naar de startpagina en Happert nogal. Graag de websitebezoek verbeteren.

Reactie My Jewellery:

Hi Lucia. Dank je wel voor jouw positieve review. Super leuk dat je zo enthousiast bent over onze items & de kwaliteit hiervan. We zullen jouw feedback omtrent onze website zeker meenemen, dank... Hi Lucia. Dank je wel voor jouw positieve review. Super leuk dat je zo enthousiast bent over onze items & de kwaliteit hiervan. We zullen jouw feedback omtrent onze website zeker meenemen, dank je wel voor de tip! Kom je snel weer shoppen bij ons? Liefs, Daniek team My Jewellery.

Rozemarijn

Helemaal top!

Supersnelle verzending, volgende dag in huis.

Reactie My Jewellery:

Hi Rozemarijn. Woohoo, 10 sterren! Heel fijn dat je jouw pakketje snel hebt mogen ontvangen & dat je happy bent met jouw bestelling. Veel plezier ermee & tot snel! Liefs, Daniek team My... Hi Rozemarijn. Woohoo, 10 sterren! Heel fijn dat je jouw pakketje snel hebt mogen ontvangen & dat je happy bent met jouw bestelling. Veel plezier ermee & tot snel! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Linda Baars

Echt goed! Binnen 1 dag ketting en armband geleverd.

Netjes, duidelijk en snel

Reactie My Jewellery:

Hi Linda. Super bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat je jouw nieuwe armband binnen 1 dag al hebt mogen ontvangen, YES! Super veel plezier met het dragen hiervan & hopelijk tot snel weer!... Hi Linda. Super bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat je jouw nieuwe armband binnen 1 dag al hebt mogen ontvangen, YES! Super veel plezier met het dragen hiervan & hopelijk tot snel weer! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Irene

Geweldig!

Veel variatie qua producten, goede kwaliteit voor een leuke prijs en leuke designs.

Reactie My Jewellery:

Hi Irene. Onwijs bedankt voor jouw 10-sterren review, YES! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding van onze items & het ruime aanbod. Kom je snel weer shoppen bij ons?... Hi Irene. Onwijs bedankt voor jouw 10-sterren review, YES! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding van onze items & het ruime aanbod. Kom je snel weer shoppen bij ons? Liefs, Daniek team My Jewellery.

Miranda

Geweldig

Snelle reactie op mijn mail en snelle levering. Erg blij mee.

Reactie My Jewellery:

Hi Miranda. Dank je wel voor jouw positieve review. Super fijn dat je een snelle reactie hebt ontvangen van onze klantenservice & dat jouw pakket ook snel is geleverd. Heel veel plezier ermee... Hi Miranda. Dank je wel voor jouw positieve review. Super fijn dat je een snelle reactie hebt ontvangen van onze klantenservice & dat jouw pakket ook snel is geleverd. Heel veel plezier ermee & tot snel! Liefs, Daniek team My Jewellery.

noa

Heel goed

snel pakketje binnen, hele leuke sieraden

Reactie My Jewellery:

Hi Noa. Dank je wel voor jouw 10-sterren review, YES! Heel fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de mooie items. Heel veel plezier met jouw bestelling en we hopen dat je snel weer... Hi Noa. Dank je wel voor jouw 10-sterren review, YES! Heel fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de mooie items. Heel veel plezier met jouw bestelling en we hopen dat je snel weer gezellig bij ons komt shoppen! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Mirjam

Ruime keuze, snelle levering, mooie verpakking

Ruime keuze en snelle levering

Reactie My Jewellery:

Hi Mirjam. Onwijs bedankt voor jouw positieve review. Heel erg fijn dat jouw pakketje zo snel is geleverd & dat je happy bent met ons ruime aanbod. Zien we je snel weer? Liefs, Daniek team My... Hi Mirjam. Onwijs bedankt voor jouw positieve review. Heel erg fijn dat jouw pakketje zo snel is geleverd & dat je happy bent met ons ruime aanbod. Zien we je snel weer? Liefs, Daniek team My Jewellery.

Miranda

Goed contact gehad over mijn bestelling waarvan ik dacht dat deze niet optijd was verstuurd. Direct antwoord via WhatsApp.

De bereikbaarheid

Reactie My Jewellery:

Hi Miranda, bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat onze klantenservice zo goed bereikbaar was en snel heeft kunnen helpen. Ik hoop dat je ondertussen je pakketje al hebt mogen... Hi Miranda, bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat onze klantenservice zo goed bereikbaar was en snel heeft kunnen helpen. Ik hoop dat je ondertussen je pakketje al hebt mogen ontvangen. Heel veel plezier met je nieuwe items en hopelijk zien we je weer snel! Liefs, Kay team My Jewellery

Renske Aversteeg

Top

Top

Reactie My Jewellery:

Hi Renske, bedankt voor je positieve review! Wat super dat je zo'n top ervaring met ons hebt gehad! Dat horen wij graag 🤩. Heel erg veel plezier met je nieuwe oorbellen, hopelijk kom je snel weer... Hi Renske, bedankt voor je positieve review! Wat super dat je zo'n top ervaring met ons hebt gehad! Dat horen wij graag 🤩. Heel erg veel plezier met je nieuwe oorbellen, hopelijk kom je snel weer een keer gezellig shoppen! Liefs, Kay team My Jewellery

Hornes

Goede verzending en verpakking.

Tijdelijk gratis verzenden

Voor een retourzending ruim 7 euro te moeten betalen vind ik een beetje veel. De lever snelheid zou ook beter kunnen.

Reactie My Jewellery:

Hi Hornes, bedankt voor je positieve review! Wat leuk dat je bij ons hebt geshopt en super dat je gebruik hebt gemaakt van onze tijdelijke gratis verzending! 🙌🏼 Wist je dat je je items gratis kunt... Hi Hornes, bedankt voor je positieve review! Wat leuk dat je bij ons hebt geshopt en super dat je gebruik hebt gemaakt van onze tijdelijke gratis verzending! 🙌🏼 Wist je dat je je items gratis kunt retourneren in onze boutiques? Heel veel plezier met je nieuwe kledingitems en hopelijk kom je snel weer een keer gezellig shoppen! Liefs, Kay team My Jewellery