Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Maureen

Leuke items en als alles past prima service

Snelle bezorging

De retourservice vind ik erg prijzig, zeker voor zoā€™n keten is retourneren erg duur en vind ik niet echt service.

Reactie My Jewellery:

Hi Maureen, wat super leuk dat je helemaal happy bent met je bestelde items. YES! Wist je al dat je bij ons jouw pakketjes gratis kunt retourneren in al onze boutiques? Kun je er meteen een leuk... Hi Maureen, wat super leuk dat je helemaal happy bent met je bestelde items. YES! Wist je al dat je bij ons jouw pakketjes gratis kunt retourneren in al onze boutiques? Kun je er meteen een leuk shopdagje van maken ;). Heel veel plezier met je geshopte items & hopelijk tot snel weer! Liefs, Amy team My Jewellery.

Josee Jenneskens

Top alleen in de winkel veel producten niet meer aanwezig. Maar zo makkelijk online te bestellen !!

Snelle service, mooie producten en goed verpakt

Reactie My Jewellery:

Hi Josee, dankjewel voor jouw positieve review! In de boutiques gaat het inderdaad hard met de items. Maar wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze website & hier graag besteld.... Hi Josee, dankjewel voor jouw positieve review! In de boutiques gaat het inderdaad hard met de items. Maar wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze website & hier graag besteld. YES! Veel plezier met jouw geshopte items & hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Amy team My Jewellery.

Houtenbos

Heel goed ,

Precies wat ik bedoelde, wat er gepresenteerd wordt !!

Nvt

Reactie My Jewellery:

Hi, dankjewel voor jouw review! Wat super fijn om te zien dat je helemaal tevreden met ons bent. YES! Ik wens je heel veel plezier met je geshopte items & hopelijk tot snel weer! Liefs, Amy team... Hi, dankjewel voor jouw review! Wat super fijn om te zien dat je helemaal tevreden met ons bent. YES! Ik wens je heel veel plezier met je geshopte items & hopelijk tot snel weer! Liefs, Amy team My Jewellery.

Merel Biemans

My jewellery is mijn favo winkel. Echt bijna mijn hele kledingkast is van hun.

- goede klantenservice
- goede kwaliteit producten

Reactie My Jewellery:

Hi Merel! Wat super leuk dat je zo fan bent van onze items en jij iedere dag weer straalt in de leukste MJ items. Daar worden we helemaal blij van! Kom je snel weer gezellig bij ons shoppen? Liefs,... Hi Merel! Wat super leuk dat je zo fan bent van onze items en jij iedere dag weer straalt in de leukste MJ items. Daar worden we helemaal blij van! Kom je snel weer gezellig bij ons shoppen? Liefs, Amy team My Jewellery.

Sanne

Snelle levering en goede kwaliteit kleding

Snelle levering en goede kwaliteit kleding

Retourneren is wat lastiger. En jammer dat je daar best wat voor moet betalen. Dit zorgt ervoor dat ik eerst drie keer nadenk voordat ik wat bestel.

Nathalie van de Gruiter

Goeie kwaliteit blijft heel lang mooi

Reactie My Jewellery:

Hi Nathalie, dankjewel voor jouw positieve review! We worden er super blij van om te horen dat je helemaal happy bent met de kwaliteit van onze items & deze lang mee gaan. We werken er met ons... Hi Nathalie, dankjewel voor jouw positieve review! We worden er super blij van om te horen dat je helemaal happy bent met de kwaliteit van onze items & deze lang mee gaan. We werken er met ons team iedere dag weer ontzettend hard voor dat dit inderdaad het geval is. YES! We hopen je snel weer gezellig bij ons terug te zien. See you soon! Liefs, Amy team My Jewellery.

Marije

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering en keurig verpakt

Als je aangeeft dar er een gift bij zit in dit geval een masker dan deze ook toevoegen.

Reactie My Jewellery:

Hi Marije! Wat goed om te horen dat je zo enthousiast bent en je jouw geshopte items al snel in huis had. YES! Heel veel plezier met je geshopte items & hopelijk kom je snel weer gezellig bij... Hi Marije! Wat goed om te horen dat je zo enthousiast bent en je jouw geshopte items al snel in huis had. YES! Heel veel plezier met je geshopte items & hopelijk kom je snel weer gezellig bij ons shoppen. Liefs, Amy team My Jewellery.

Laura

Heel goed

Het met de klant meedenken, niet alleen leuke collectie maar ook goed voor de klant!

Blijf zo door gaan!

Reactie My Jewellery:

Hi Laura, bedankt voor je super lieve review! Wat goed om te horen dat je je gehoord voelt en zo enthousiast bent over onze leuke collectie! Van dit soort complimenten worden wij ontzettend vrolijk!... Hi Laura, bedankt voor je super lieve review! Wat goed om te horen dat je je gehoord voelt en zo enthousiast bent over onze leuke collectie! Van dit soort complimenten worden wij ontzettend vrolijk! šŸ¤© Ik wens je super veel plezier met je nieuwe blouse en ik hoop dat je snel weer gezellig komt shoppen! Liefs, Kay team My Jewellery

Irene

Super service

Makkelijk en snelle klachten afhandeling

Reactie My Jewellery:

Hi Irene, bedankt voor je positieve review! Wat super om te horen dat je zo tevreden bent over onze goede service, dat horen wij natuurlijk graag! Ik hoop dat alles is opgelost en ik wens je heel... Hi Irene, bedankt voor je positieve review! Wat super om te horen dat je zo tevreden bent over onze goede service, dat horen wij natuurlijk graag! Ik hoop dat alles is opgelost en ik wens je heel veel plezier met je nieuwe armband! Kom je snel weer gezellig shoppen? Liefs, Kay team My Jewellery

Swenters Ingrid

ik had gezegd dat ik de juwelen dringend nodig had en nog niets had gekregen. Er werd onmiddellijk gereageerd en mijn pakket kwam nog tijdig aan

Reactie My Jewellery:

Hi Ingrid. Super bedankt voor jouw 10-sterren review. Wat fijn dat jouw pakketje op tijd binnen is gekomen zodat je jouw sieraden op tijd kon dragen! Heel veel plezier ermee en we hopen je in de... Hi Ingrid. Super bedankt voor jouw 10-sterren review. Wat fijn dat jouw pakketje op tijd binnen is gekomen zodat je jouw sieraden op tijd kon dragen! Heel veel plezier ermee en we hopen je in de toekomst weer gezellig bij ons terug te zien. Liefs, Daniek team My Jewellery.