Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

snelle hulp

bestelling kunnen annuleren ( bijv nog tot 2 uur na je bestelling)

Reactie My Jewellery:

Hi! Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat je zo snel bent geholpen met jouw vraag & dat je een bestelling hebt kunnen plaatsen. Omdat we ervoor willen zorgen dat alle... Hi! Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat je zo snel bent geholpen met jouw vraag & dat je een bestelling hebt kunnen plaatsen. Omdat we ervoor willen zorgen dat alle bestellingen zo snel mogelijk geleverd worden is ons verwerkingsproces enorm snel. Om deze snelle service te kunnen behouden kunnen we de optie voor een annulering niet aanbieden. We hopen dat je snel weer bij ons komt shoppen. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Chantal

Super

Snelle levering en perfecte klantenservice

Reactie My Jewellery:

Hi Chantal. Dank je wel voor jouw positieve review. Heel fijn dat je jouw bestelling snel hebt mogen ontvangen & dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. We hopen dat je nog veel vaker... Hi Chantal. Dank je wel voor jouw positieve review. Heel fijn dat je jouw bestelling snel hebt mogen ontvangen & dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. We hopen dat je nog veel vaker gezellig bij ons komt shoppen. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Isabelle

Ik vind de producten geweldig. Leuke kleding, snelle levering.
Ik vind de producten geweldig. Leuke kleding, snelle levering.
Alleen ontzettend jammer dat je zelf het retourneren moet betalen. Dat zorgt ervoor dat ik van een product niet meerdere maten kan bestellen

Product is gewoon top

Het retourneren

A de Bok

Er werd erg snel gereageerd op mijn mail en het probleem was zo verholpen

Snelle reactie

Dorine

Heb alleen maar goede ervaringen

Snelle levering, goede communicatie, goede service

Reactie My Jewellery:

Hi Dorine. Onwijs bedankt voor jouw 10/10 review, YES! Heel fijn dat jouw pakketje zo snel is geleverd & dat je tevreden bent over de communicatie en goede service. Kom je snel weer gezellig bij... Hi Dorine. Onwijs bedankt voor jouw 10/10 review, YES! Heel fijn dat jouw pakketje zo snel is geleverd & dat je tevreden bent over de communicatie en goede service. Kom je snel weer gezellig bij ons shoppen? We hope so! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Dhini

Goed service

Goed service

Meer voorraad op de sale. Die ik graag alles uitverkocht

Reactie My Jewellery:

Hi Dhini. Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Heel fijn dat je zo tevreden bent met onze goede service & dat je weer bent geslaagd voor leuke nieuwe items. Veel van onze items worden al... Hi Dhini. Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Heel fijn dat je zo tevreden bent met onze goede service & dat je weer bent geslaagd voor leuke nieuwe items. Veel van onze items worden al snel weer opnieuw aangevuld, je mag ons hierover altijd een berichtje sturen zodat je precies weet wanneer en of jouw favoriete item weer back in stock komt. Zien we je snel weer? Liefs, Daniek team My Jewellery.

Wies

Snelle service

Reactie My Jewellery:

Hi Wies. Super bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat je zoveel leuke items hebt kunnen scoren & dat je tevreden bent met onze snelle service. Heel veel plezier met jouw bestelling en... Hi Wies. Super bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat je zoveel leuke items hebt kunnen scoren & dat je tevreden bent met onze snelle service. Heel veel plezier met jouw bestelling en hopelijk zien we je snel weer gezellig bij ons terug. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Shij

Uitstekend

Snelle levering, klantenservice reageert snel , en natuurlijk leuke spullen!

Reactie My Jewellery:

Hi Sanne. Super bedankt voor jouw 10-sterren review. Heel fijn dat je jouw pakketje snel hebt ontvangen en dat je zo tevreden bent met de leuke items. Goed dat de klantenservice je snel heeft kunnen... Hi Sanne. Super bedankt voor jouw 10-sterren review. Heel fijn dat je jouw pakketje snel hebt ontvangen en dat je zo tevreden bent met de leuke items. Goed dat de klantenservice je snel heeft kunnen helpen met jouw vragen. Heel veel plezier met jouw bestelling & we hopen dat je snel weer gezellig langskomt. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Cassandra Nieuwenhuizen

Snelle levering en leuke items!

Snelle levering, goede kwaliteit en vaak leuke acties

Retouren in de winkel. Ik zou graag via de e-mail een bevestiging ontvangen, want heb al een aantal keren na moeten bellen/mailen hoe het stond met mijn retour ivm Klarna betaling.

Reactie My Jewellery:

Hi Cassandra. Dank je wel voor jouw positieve review. Heel fijn dat je jouw bestelling snel hebt mogen ontvangen & dat je blij met met de kwaliteit hiervan. Heb je onze nieuwste actie al gespot... Hi Cassandra. Dank je wel voor jouw positieve review. Heel fijn dat je jouw bestelling snel hebt mogen ontvangen & dat je blij met met de kwaliteit hiervan. Heb je onze nieuwste actie al gespot vandaag? Tot en met aanstaande donderdag 15% korting op alle kleding items muv sale, YES! We zullen jouw feedback omtrent het retourneren/de updates hiervan zeker meenemen om dit te verbeteren in de toekomst. Zien we je snel weer? Liefs, Daniek team My Jewellery.

Fashionlover

Snelle en nette levering

Leuke spullen voor een leuke prijs.voor ieder war wils

Reactie My Jewellery:

Hi! Wow, super bedankt voor jouw 10-sterren review. Wat leuk dat je nieuwe oorbelletjes hebt geshopt & dat je zo tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding hiervan. Heel veel plezier ermee... Hi! Wow, super bedankt voor jouw 10-sterren review. Wat leuk dat je nieuwe oorbelletjes hebt geshopt & dat je zo tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding hiervan. Heel veel plezier ermee en we hopen dat je snel weer gezellig komt shoppen! Liefs, Daniek team My Jewellery.