Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Charlie

Leuke kleding van goeie kwaliteit

Gaat lang mee

Meer roze

Reactie My Jewellery:

Hi Charlie, wat super leuk dat je zo fan bent van onze items! Stay tuned voor onze nieuwe collectie, daar zitten een heleboel nieuwe roze items in ;). Kom je snel weer gezellig bij ons shoppen? We... Hi Charlie, wat super leuk dat je zo fan bent van onze items! Stay tuned voor onze nieuwe collectie, daar zitten een heleboel nieuwe roze items in ;). Kom je snel weer gezellig bij ons shoppen? We hope so! Liefs, Amy team My Jewellery.

Janniek Wijnhoven

Super goed

Optijd! Mooie en goede sieraden

Een van mijn sieraden is vrij snel kapot gegaan, en daardoor is due nu kwijt :(

Reactie My Jewellery:

Hi Janniek. Super bedankt voor jouw positieve beoordeling. Heel fijn dat je jouw pakketje snel in huis had & dat je helemaal happy bent met jouw nieuwe sieraden. Mocht de sluiting van een van... Hi Janniek. Super bedankt voor jouw positieve beoordeling. Heel fijn dat je jouw pakketje snel in huis had & dat je helemaal happy bent met jouw nieuwe sieraden. Mocht de sluiting van een van jouw sieraden niet goed zijn, neem dan meteen contact op met onze klantenservice. Zo kunnen we voorkomen dat je jouw sieraden kwijtraakt & op tijd een oplossing bieden. Kom je snel weer shoppen? Liefs, Daniek team My Jewellery.

T.S.

Fijne ervaring

Reactie My Jewellery:

Hi! Dank je wel voor jouw positieve review. Super fijn dat je je pakketje zo snel in huis had & dat je zo tevreden bent met jouw bestelling. Heel veel plezier ermee & hopelijk zien we je... Hi! Dank je wel voor jouw positieve review. Super fijn dat je je pakketje zo snel in huis had & dat je zo tevreden bent met jouw bestelling. Heel veel plezier ermee & hopelijk zien we je snel weer. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Debby

Heel leuk altijd. Mooie en goeie spullen.

Sieraden blijven mooi

Reactie My Jewellery:

Hi Debby. Super bedankt voor jouw positieve review. Heel fijn om te zien dat je zo enthousiast bent over onze leuke items. Heb je onze nieuwste items al gespot? We hopen dat je snel weer gezellig... Hi Debby. Super bedankt voor jouw positieve review. Heel fijn om te zien dat je zo enthousiast bent over onze leuke items. Heb je onze nieuwste items al gespot? We hopen dat je snel weer gezellig komt shoppen. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Sabine

Goeie site. Fijne service in de winkel. Vreselijk met bestellen

De hulp in de winkel en enigszins de klantenservice

Kijk eens alles na voordat je iets opstuurt, de bestelling van de klant en de pakbon kloppen niet altijd. En wanneer iets op is stuur dan een kaartje zodat de klant tenminste weet wat er is gebeurd... Kijk eens alles na voordat je iets opstuurt, de bestelling van de klant en de pakbon kloppen niet altijd. En wanneer iets op is stuur dan een kaartje zodat de klant tenminste weet wat er is gebeurd ipv weer overal achteraan te zitten.

Reactie My Jewellery:

Hi Sabine, dankjewel voor jouw feedback! Super fijn om te horen dat je zo graag bij ons in de boutiques komt. We gaan jouw tips & verbeterpunten wat betreft de website intern bespreken,... Hi Sabine, dankjewel voor jouw feedback! Super fijn om te horen dat je zo graag bij ons in de boutiques komt. We gaan jouw tips & verbeterpunten wat betreft de website intern bespreken, dankjewel daarvoor! Gelukkig weet je onze klantenservice te vinden, zij helpen je natuurlijk altijd graag met al jouw vragen over jouw bestelling. We hopen je graag weer gezellig bij ons terug te zien. Liefs, Amy team My Jewellery.

Inge

Goed. Op het moment dat er een probleem is met de bestelling, dan wordt dit snel opgelost.

Vriendelijke klantenservice

Reactie My Jewellery:

Hi Inge, dankjewel voor jouw positieve beoordeling. We vinden het super fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice, en de lieve meiden jou snel & goed geholpen hebben bij... Hi Inge, dankjewel voor jouw positieve beoordeling. We vinden het super fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice, en de lieve meiden jou snel & goed geholpen hebben bij jouw bestelling. Heel veel plezier met je geshopte items & hopelijk tot snel weer! Liefs, Amy team My Jewellery.

Christel

Super, goede srrvice

Leuke vaak wisselende collectie

Meer op voorraad en iets meer oplettendheid bij het inpakken van de bestellingen, verkeerd product, product ontbreekt

Reactie My Jewellery:

Hi Christel, dankjewel voor jouw review! Wat leuk dat je zo fan bent van onze collecties! Zeker een goede tip, je mag onze klantenservice natuurlijk altijd een berichtje sturen als je merkt dat er... Hi Christel, dankjewel voor jouw review! Wat leuk dat je zo fan bent van onze collecties! Zeker een goede tip, je mag onze klantenservice natuurlijk altijd een berichtje sturen als je merkt dat er iets niet klopt in jouw bestelling. Dan kunnen we dit meteen met je oplossen! We hopen je graag weer bij ons terug te zien! Liefs, Amy team My Jewellery.

Kirsten Mühlenbruch

Er was iets mis gegaan, maar heel netjes opgelost.

Zeer goede klantenservice

Nadeel hoge retourkosten

Reactie My Jewellery:

Hi Kirsten, dankjewel voor jouw review! Wat fijn om te horen dat je zo goed & netjes geholpen bent door de lieve meiden van onze klantenservice. Wist je al dat je jouw pakketje kosteloos kunt... Hi Kirsten, dankjewel voor jouw review! Wat fijn om te horen dat je zo goed & netjes geholpen bent door de lieve meiden van onze klantenservice. Wist je al dat je jouw pakketje kosteloos kunt retourneren in al onze boutiques? Kun je er meteen een leuke shopping spree van maken ;). We hopen je graag weer eens bij ons terug te zien. Liefs, Amy team My Jewellery.

Fiene

Goede service

Leuke aankleding van verpakkingen

Reactie My Jewellery:

Hi Fiene, dankjewel voor jouw positieve beoordeling. 5 van de 5 sterren, wow! Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent. Kom je binnenkort weer gezellig bij ons shoppen? We hope so! Liefs, Amy... Hi Fiene, dankjewel voor jouw positieve beoordeling. 5 van de 5 sterren, wow! Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent. Kom je binnenkort weer gezellig bij ons shoppen? We hope so! Liefs, Amy team My Jewellery.

Miranda

Leuke website , goede service en levering

Goede levering, duidelijk op de hoogte gehouden. Leuke producten voor ieder wat wils wij zijn fan zowel in de winkel als online we gaan in welke stad ook een winkel in en slagen altijd wel voor... Goede levering, duidelijk op de hoogte gehouden. Leuke producten voor ieder wat wils wij zijn fan zowel in de winkel als online we gaan in welke stad ook een winkel in en slagen altijd wel voor iets

Ga zo door

Reactie My Jewellery:

Hi Miranda, bedankt voor je super positieve review! Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over ons. En mega tof dat je altijd slaagt en ook regelmatig in onze boutiques te vinden bent, wat... Hi Miranda, bedankt voor je super positieve review! Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over ons. En mega tof dat je altijd slaagt en ook regelmatig in onze boutiques te vinden bent, wat gezellig! Heel veel plezier met je nieuwe items en zien we je weer snel? Liefs, Kay team My Jewellery