Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Elvira

Prima!

Snelle reactie, goede uitleg over retouren als het product niet goed is.

Reactie My Jewellery:

Hi Elvira. Dank je wel voor jouw positieve review. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze snelle respons & duidelijke uitleg. Jammer dat de kleur van jouw pak niet helemaal naar wens... Hi Elvira. Dank je wel voor jouw positieve review. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze snelle respons & duidelijke uitleg. Jammer dat de kleur van jouw pak niet helemaal naar wens was. We hopen dat je alsnog geslaagd bent voor een leuk alternatief. Zien we je snel weer? Liefs, Daniek team My Jewellery.

christel

Fijne samenwerking en snel geregeld

snel in huis

Reactie My Jewellery:

Hi Christel. Super bedankt voor jouw positieve review. Heel fijn dat je zo tevreden bent over ons & de snelle levering. We wensen je heel veel plezier met de door jou geshopte items en hopelijk... Hi Christel. Super bedankt voor jouw positieve review. Heel fijn dat je zo tevreden bent over ons & de snelle levering. We wensen je heel veel plezier met de door jou geshopte items en hopelijk zien we je snel weer. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Debby Ayele ten-Dijke

Heel erg goed

Ik had een retour maar was het verzendbewijs kwijt , ondanks dat toch de retour terug genomen. Dat noem ik nog eens Service!!

Reactie My Jewellery:

Hi Debby. Super bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de afwikkeling van jouw retourzending. We hopen dat je ook nog wat leuke items hebt kunnen houden en hier... Hi Debby. Super bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de afwikkeling van jouw retourzending. We hopen dat je ook nog wat leuke items hebt kunnen houden en hier tevreden mee bent. Zien we je snel weer? We hope so! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Sophie

Goede service en aardige mensen.

Ze geven goede oplossingen voor de gegeven problemen

Alles is goed!

Reactie My Jewellery:

Hi Sophie. Super bedankt voor jouw positieve review. Heel fijn dat je zo goed bent geholpen door onze medewerkers & dat er snel een juiste oplossing is geboden. We hopen dat je snel weer... Hi Sophie. Super bedankt voor jouw positieve review. Heel fijn dat je zo goed bent geholpen door onze medewerkers & dat er snel een juiste oplossing is geboden. We hopen dat je snel weer gezellig bij ons komt shoppen. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Henriëtte Van Eunen

Heb alleen maar goede ervaringen met My Jewellery.

Ze hebben een zeer goede service.

Zo door gaan

Reactie My Jewellery:

Hi Henriëtte. Onwijs bedankt voor jouw 10/10 review, YES! Heel fijn dat je alleen maar goede ervaringen bij ons hebt & dat je zo tevreden bent over onze service. Dat horen we graag! Kom je snel... Hi Henriëtte. Onwijs bedankt voor jouw 10/10 review, YES! Heel fijn dat je alleen maar goede ervaringen bij ons hebt & dat je zo tevreden bent over onze service. Dat horen we graag! Kom je snel weer gezellig bij ons shoppen? Liefs, Daniek team My Jewellery.

heel goed en heel vriendelijk

Vriendelijk en snelle levering

Reactie My Jewellery:

Hi! Super bedankt voor jouw positieve review. Heel fijn om te zien dat je zo tevreden bent over onze service & snelle levering. We wensen je veel plezier met de door jou geshopte items & we... Hi! Super bedankt voor jouw positieve review. Heel fijn om te zien dat je zo tevreden bent over onze service & snelle levering. We wensen je veel plezier met de door jou geshopte items & we hopen dat je snel weer gezellig bij ons komt shoppen. Liefs, Daniek team My Jewellery

Daniella

Leuke shop, leuke items!

Groot en wisselend assortiment, snelle levering

Ga zo door :)

Reactie My Jewellery:

Hi Daniella. Bedankt voor jouw 10-sterren review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons ruime en afwisselende aanbod & de snelle levering. Heel veel plezier met jouw bestelling! We hopen dat... Hi Daniella. Bedankt voor jouw 10-sterren review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons ruime en afwisselende aanbod & de snelle levering. Heel veel plezier met jouw bestelling! We hopen dat je nog veel vaker gezellig bij ons komt shoppen. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Astrid

Super goed

Reactie My Jewellery:

Hi Astrid, wat goed om te horen dat jij jouw MJ bestelling al zo snel in huis had! Super leuk dat je ons laat weten dat je helemaal happy bent met je nieuwe items. Heel veel plezier ervan & kom... Hi Astrid, wat goed om te horen dat jij jouw MJ bestelling al zo snel in huis had! Super leuk dat je ons laat weten dat je helemaal happy bent met je nieuwe items. Heel veel plezier ervan & kom je snel weer gezellig bij ons shoppen? We hope so! Liefs, Amy team My Jewellery.

Lotte Van den Brink

Ontzettend leuke online shop met aardige en klantvriendelijke medewerkers die mij goed hebben geholpen!

Snelle reactie via de mail. Snel je producten verzonden en aardige medewerkers!

Reactie My Jewellery:

Hi Lotte, dankjewel voor jouw beoordeling. Wat goed om te horen dat je zo fijn geholpen bent door ons! Dat vinden we namelijk super belangrijk. Heel veel plezier met je nieuwe items! Kom je snel... Hi Lotte, dankjewel voor jouw beoordeling. Wat goed om te horen dat je zo fijn geholpen bent door ons! Dat vinden we namelijk super belangrijk. Heel veel plezier met je nieuwe items! Kom je snel weer gezellig bij ons langs in een van onze boutiques of op onze webshop? See you soon! Liefs, Amy team My Jewellery.

camille

I love it

super leuke ketting, en mega snelle verzending, i love ittt x

Reactie My Jewellery:

Hi Camille! Wat super leuk om te horen dat je jouw ketting zo snel in huis had en helemaal happy ermee bent. YES! Heel veel plezier van de ketting & hopelijk zien we je snel weer. Liefs, Amy... Hi Camille! Wat super leuk om te horen dat je jouw ketting zo snel in huis had en helemaal happy ermee bent. YES! Heel veel plezier van de ketting & hopelijk zien we je snel weer. Liefs, Amy team My Jewellery.