Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Dominiek Bemener

Het was een goede ervaring

Leuk verpakt

Reactie My Jewellery:

Hi Dominiek. Dank je wel voor jouw positieve review. Heel fijn om te zien dat jouw ervaring bij ons zo goed is & dat jouw pakketje leuk was verpakt. We hopen dat je veel plezier gaat hebben met... Hi Dominiek. Dank je wel voor jouw positieve review. Heel fijn om te zien dat jouw ervaring bij ons zo goed is & dat jouw pakketje leuk was verpakt. We hopen dat je veel plezier gaat hebben met jouw bestelling en dat je snel weer gezellig komt shoppen bij ons. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Sabine

Top

Ik werd snel en goed geholpen via de chat. De medewerker heeft fijn meegedacht en was heel vriendelijk.

Reactie My Jewellery:

Hi Sabine. Dank je wel voor jouw 10-sterren review. Wat fijn dat je zo goed bent geholpen door onze klantenservice met een passend advies! We hopen dat je geslaagd bent voor leuke item(s) & dat... Hi Sabine. Dank je wel voor jouw 10-sterren review. Wat fijn dat je zo goed bent geholpen door onze klantenservice met een passend advies! We hopen dat je geslaagd bent voor leuke item(s) & dat je snel weer gezellig bij ons komt shoppen. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Fijne winkel, leuke sieraden.

Snelle levering, goede bereikbaarheid klantenservice. Kreeg vrij direct een reactie.

Reactie My Jewellery:

Hi Roelien. Onwijs bedankt voor jouw 10-sterren review. Super leuk dat je nieuwe sieraden bij ons hebt geshopt en dat je deze snel in huis had. Ook vinden we het fijn om te zien dat je snel in... Hi Roelien. Onwijs bedankt voor jouw 10-sterren review. Super leuk dat je nieuwe sieraden bij ons hebt geshopt en dat je deze snel in huis had. Ook vinden we het fijn om te zien dat je snel in contact kwam met onze klantenservice. We doen ons uiterste best om alle berichtjes zo snel mogelijk te beantwoorden. Kom je snel weer gezellig bij ons shoppen? Liefs, Daniek team My Jewellery.

Jade

Een hele fijne winkel met goede kwaliteit spullen!

Niet te duur voor goede kwaliteit, vriendelijke medewerkers en hele leuke producten.

Reactie My Jewellery:

Hi Jade. Onwijs bedankt voor jouw 10-sterren review. Wat fijn dat je zo goed bent geholpen & dat je zo tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding van onze leuke items. Er zijn weer... Hi Jade. Onwijs bedankt voor jouw 10-sterren review. Wat fijn dat je zo goed bent geholpen & dat je zo tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding van onze leuke items. Er zijn weer ontzettend veel leuke nieuwe items toegevoegd aan de collectie, heb je al een kijkje genomen? We hopen je snel weer gezellig bij ons terug te zien. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Anneke

Via mail om een armbandje

Snelle reactie terug gekregen

Reactie My Jewellery:

Hi Anneke. Bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo snel bent geholpen door onze klantenservice met jouw nieuwe armbandje. We wensen je heel veel plezier hiermee en we hopen dat je... Hi Anneke. Bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo snel bent geholpen door onze klantenservice met jouw nieuwe armbandje. We wensen je heel veel plezier hiermee en we hopen dat je snel weer gezellig bij ons komt shoppen. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Irma

Positief

Kenbaar maken of pakket afgeleverd wordt in de brievenbus of dat je er voor thuis moet blijven.

Reactie My Jewellery:

Hi Irma, dankjewel voor jouw beoordeling! Wist je dat je bij het kiezen van de bezorgmethode tijdens het afrekenen zelf kunt kiezen voor brievenbuspost of pakketpost? Hier kun je dus zelf de optie... Hi Irma, dankjewel voor jouw beoordeling! Wist je dat je bij het kiezen van de bezorgmethode tijdens het afrekenen zelf kunt kiezen voor brievenbuspost of pakketpost? Hier kun je dus zelf de optie kiezen die voor jou het fijnste is. Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe MY items! Hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Amy team My Jewellery.

Holivita

Mooie items

Lastig retour te sturen. Een retour sticker zou handig zijn.

Reactie My Jewellery:

Hi Michelle, bedankt voor je positieve review! Wat tof om te horen dat je zo tevreden bent over onze mooie items en super fijn dat je je pakketje zo snel ontvangen hebt! Betreft je tip over het... Hi Michelle, bedankt voor je positieve review! Wat tof om te horen dat je zo tevreden bent over onze mooie items en super fijn dat je je pakketje zo snel ontvangen hebt! Betreft je tip over het retouren deze ga ik doorgeven. Wist je trouwens dat je heel gemakkelijk gratis je retour kan afgeven bij al onze boutiques? Heel veel plezier met je nieuwe items en hopelijk tot snel! Liefs, Kay team My Jewellery

Fenna

Al tijden koop ik graag bij MyJewellery. Wat je ziet is ook hetgeen wat je krijgt.

Goed advies over maatvoering bij producten.
Producten zijn altijd zoals afgebeeld

Ik zou graag de reviews van producten willen lezen, om een nog betere keus te maken. Mogelijk sturen minder mensen hun producten terug, wat natuurlijk ook beter is voor het klimaat.

Reactie My Jewellery:

Hi Fenna, bedankt voor je positieve review! Wat tof om te horen dat je al zo'n lange tijd graag bij ons koopt en dat je zo tevreden bent over de items, wat een lieve woorden! Heel veel plezier met... Hi Fenna, bedankt voor je positieve review! Wat tof om te horen dat je al zo'n lange tijd graag bij ons koopt en dat je zo tevreden bent over de items, wat een lieve woorden! Heel veel plezier met je nieuwe items, go rock them clothes! ⚡️ Kom je snel weer gezellig shoppen? Liefs, Kay team My Jewellery

Nelieke

Super leuke sieraden gekocht! Kwaliteit is top!

Sieraden blijven mooi, verkleuren niet. Mooi, divers aanbod voor elke gelegenheid!

Reactie My Jewellery:

Hi Nelieke, bedankt voor je positieve review! Super leuk dat je nieuwe items hebt gekocht bij ons en fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de items! Dat horen we natuurlijk... Hi Nelieke, bedankt voor je positieve review! Super leuk dat je nieuwe items hebt gekocht bij ons en fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de items! Dat horen we natuurlijk graag. Heel veel plezier ermee en hopelijk kom je snel weer gezellig shoppen! Liefs, Kay team My Jewellery

Anouk

Goede en hele mooie producten, vriendelijk personeel!

Snelle levertijd, mooie kleding en ook hele mooie sieraden. Je word ook goed geholpen door het personeel!

Reactie My Jewellery:

Hi Anouk, bedankt voor je positieve review! Wat tof om te horen dat je zo enthousiast bent over onze kwalitatieve & mooie items. Hopelijk heb je wat leuks kunnen scoren! Fijn dat je ook zo... Hi Anouk, bedankt voor je positieve review! Wat tof om te horen dat je zo enthousiast bent over onze kwalitatieve & mooie items. Hopelijk heb je wat leuks kunnen scoren! Fijn dat je ook zo tevreden bent over ons vriendelijk personeel, dat doet ons extra goed! Heel veel plezier met je nieuwe items en tot snel! Liefs, Kay team My Jewellery