Anton van der Coer

Simpel eigen kaart te ontwerpen vlotte levering proefdruk
Eenvoudig aanpassingen uit te voeren
Snelle correcte levering

Niks aan doen

Maria

snelle service, gemakkelijke werkwijze

karina

Was de eerste keer maar resultaat prima

Snel en goed

K. van den Heuvel

Eerste keer dat ik hier iets besteld heb en ik was eerst wat skeptisch, omdat ik er nog niet eerder van had gehoord. Alles leek een beetje ‘te makkelijk’ te gaan. Ik was een beetje aan het wachten... Eerste keer dat ik hier iets besteld heb en ik was eerst wat skeptisch, omdat ik er nog niet eerder van had gehoord. Alles leek een beetje ‘te makkelijk’ te gaan. Ik was een beetje aan het wachten op een addertje onder het gras, maar die kwam niet! Heel erg tevreden met de proefdruk en hieropvolgend de daadwerkelijke bestelling. Design maken ging erg makkelijk en de bestelling was heel snel gemaakt en geleverd. Echt heel tevreden! Volgende keer zou ik hier zeker weer bestellen.

Geen!

Makkelijk te designen, snel gemaakt (ondanks feestdagen), verzonden, geen ‘kleine lettertjes’ dus de proefdruk kostte ook echt maar 1 euro en je kreeg er een handig pakketje/overzichtje van... Makkelijk te designen, snel gemaakt (ondanks feestdagen), verzonden, geen ‘kleine lettertjes’ dus de proefdruk kostte ook echt maar 1 euro en je kreeg er een handig pakketje/overzichtje van mogelijkheden bij.

Roelof

Duidelijke keuze mogelijkheden en eenvoudig samen te stellen. Vlotte en correcte levering.

Duidelijkheid

Jim

Uitstekend en snel

Tegen een schappelijke prijs kan je een voorbeeld bestellen

Willem

Prima bedrijf

Houden zo

Jeanet

Makkelijk en snel

Vertel dat het een brievenbuspakje is dan hoef je niet thuis te blijven.

Snelheid

Nelly

Zeer goed en prettig hulp gekregen. En snel, mooie kaarten geleverd.

Zeer goede service

Annette