Emanuel Jan Scheerder - Amersfoort

Wij bestellen hier al jaren kaarten, medewerkers zijn zeer meegaand en behulpzaam met het ontwikkelen van de kaart

die vraag is absoluut NIET van toepassing, het bedrijf is zeer aan te bevelen

ik dacht hierboven al duidelijk genoeg te zijn geweest

Zonnebloem Honselersdijk

Mooie uitwerking van de gemaakte kaart

Een zeer goede ervaring met dit bedrijf, snelle levering. Zeker een aanrader.

Adrie

Geweldige service en heel snel
Dank u hartelijk

Wat mij betreft. Het kon niet beter.

Snelheid en vriendelijkheid

Els v Beijsterveldt

Goede ervaring
Er was bij de bestelling iets fout gegaan, dit werd direct opgelost.

Site iets duidelijker maken
Wij hebben het invoeren van de tekst niet als gemakkelijk ervaren

Goede bereikbaarheid,herstellen van een fout op een correcte en snelle manier

Sander

Super tevreden!

Gigantisch uitgebreid proefpakket, supersnelle verzending! Kwalitatief goede, stevige kaartjes! Leuke keuze! Genoeg aanpasmogelijkheden om je kaartje volledig naar smaak te "tweaken". Normale prijzen.

CORRY

Toegankelijke website

.?

Hilde

Gebruiksvriendelijke site om zelf creatief aan de slag te gaan

Tip om enveloppe in de juiste kleur te combineren met het kaartje.

Keuze uit basiskaarten en veel tools om die te personaliseren

Sjanine

Leuke kaartjes toen ik belde voor hulp bij het tweede proefkaartje wat ik al besteld had werd ik ook gewoon netjes goed geholpen alleen blijkbaar had ik dus bij de eerste bestelling van een... Leuke kaartjes toen ik belde voor hulp bij het tweede proefkaartje wat ik al besteld had werd ik ook gewoon netjes goed geholpen alleen blijkbaar had ik dus bij de eerste bestelling van een proefkaart geen setje met kleuren en soort papier ontvangen had.
Daarom dus onnodig een tweede proefkaarten besteld want ze verschillende heel erg van kleur terwijl ze allebei groen zouden moeten zijn. Maar dat is na een belletje dus goed gekomen
Nu heb ik een doos met de bestelde kaarten ontvangen die ik uiteindelijk heb besteld wat blijkt nu aan het einde van het schrijven van enveloppe. Dat de kaarten enveloppe de telling niet overeenkomt Ik ben zelf ook vergeten na te tellen of alle aantallen van de kaarten goed is en de enveloppe ook niet geteld gelukkig ruim besteld dus ik kom hopelijk niet te kort kom voor onze bruiloft kaaten, enveloppe.

Al met al super leuke kaarten ontvangen we krijgen veel complimenten dat ze origineel zijn.

Beter opletten dat bij de eerste proefbestelling ook de proefkaartjes van de kleuren en soort papier erbij zitten die ik dus miste...

Leuk dat je alles kan aanpassen ook naar eigen wens kan maken alles groter of kleine kan maken op de kaart dus totaal geen standaard kaartje 💪

Esmeralda

Snelle levering en goede en mooie kwaliteit

Wim

Zeer behulpzaam en vlotte afhandeling van bestelling kaarten.

Zie sterren eindoordeel