Vlinder

Was 3 min te laat om het de volgende dag geleverd te krijgen en kreeg het pas dinsdag, omdat er maandag even niemand thuis was. Het afscheid was woensdag.

Reactie MyCards-Rouwkaarten.nl:

Bedankt voor uw beoordeling.
Bedankt voor uw beoordeling.
Erg jammer dat de bestelling net na 18 uur was afgerond. Ik hoop dat u begrijpt dat wij een bepaalde tijd moeten hanteren om de kaarten zorgvuldig klaar te maken voor verzending en aan te bieden bij de bezorger en dat wij geen invloed hebben op de levering als niemand het pakket aan kan nemen.
Wij hopen dat het drukwerk helemaal naar wens was.

Amstel uitvaarten

Heel goed,

mooie kaarten, goede telefonisch ondersteuning, levering zoals beloofd. Onze klanten waren ook erg tevreden

Rob Hoekmeijer

Rouwkaarten. nl heeft een ruime en prettige site om zelf kaarten te ontwerpen, je kan uit vele voorbeelden kiezen en deze aanpassen aan je eigen voorkeur. Het is mogelijk om een proefdruk te... Rouwkaarten. nl heeft een ruime en prettige site om zelf kaarten te ontwerpen, je kan uit vele voorbeelden kiezen en deze aanpassen aan je eigen voorkeur. Het is mogelijk om een proefdruk te downloaden en uit te printen. Vandaag bestellen is ook morgen in huis!
Het is niet prettig om dit te moeten doen, maar de site maakt het wel makkelijker.
Aanrader!

Ruime keus, gunstig geprijsd, snelle levering en gebruiksvriendelijk!

Netjes en snel geleverd.
Drukwerk is van goede kwaliteit.

Netjes en snel geleverd.

Makkelijk programma, maar als het dan niet lukte of ik wilde iets controleren, was het fijn dat je goed en snel geholpen werd via de telefoon. Deze combinatie internet& persoonlijk contact is top!... Makkelijk programma, maar als het dan niet lukte of ik wilde iets controleren, was het fijn dat je goed en snel geholpen werd via de telefoon. Deze combinatie internet& persoonlijk contact is top! Houden zo.

Het persoonlijke contact via telefoon

gerenank

Zeer goed

veel keus en precies de kaart die wij zochten

Santje K

Eenvoudige goed werkende site. Ruime keuze in kaarten, tegen redelijke tarieven. Ik heb zowel de rouw-als bedankkaarten gemaakt. Een drukproef maken is wat mij betreft niet nodig.

Goed professioneel drukwerk, ruime keuze in kaarten, papier soorten en enveloppen. Eenvoudige website, die ook goed werkt!

Dallila

Super service.
Gevraagd om nog enkele kaartjes bij te bestellen, was meteen geregeld.

Super service.
Gevraagd om nog enkele kaartjes bij te bestellen, was meteen geregeld.

Joke

Geweldig mooie kaarten met heel veel complimenten van de mensen die hem kregen