Nicolien van Veen

Een hele goeie ervaring. Ik was wat gegevens vergeten en werd netjes gemaild erover.

Super communicatie

F.B. Berkhout

Kwaliteit van de kaart was geweldig alleen maar positieve reactie indien nodig zal ik ze hier weer bestellen een dikke 10 ga zoo door 👌

PierreB

Zeer goede kwaliteit papier en afdruk. Snelle levering. Zeker aan te raden.

Zeer goede kwaliteit papier en afdruk. Zeker aan te raden.

Oo

Snel en simpel te bestellen en een mooi eind resultaat.

Tessa

Positieve ervaring

Mooie handige website , makkelijk om zelf kaarten te ontwerpen

Peeters

Goede kwaliteit en snelle levering. Is echter niet goedkoop.

Duidelijke site en heel gemakkelijk.

de Seriere

Snelle reactie en levering, goed verpakt.

Er is heel veel mogelijk.

Ellen Kuipers

Prima, zowel online als telefonisch en de prachtige kaarten

Makkelijke en duidelijke site, veel keuze, eenvoudig maken en bestellen, snelle levering

Louise

Zowel rouwkaarten als bedankkaarten hier gemaakt en besteld, prima bevallen

Makkelijke tool om kaarten te maken , je kunt per één stuk een voorbeeld bestellen.

Manon

Mooie kaarten, eenvoudig aan te passen mits men google chrome gebruikt op uw tablet of telefoon. Via een andere android gestuurde internet browser, werkt de site helaas niet goed. Je kan een... Mooie kaarten, eenvoudig aan te passen mits men google chrome gebruikt op uw tablet of telefoon. Via een andere android gestuurde internet browser, werkt de site helaas niet goed. Je kan een bestaand ontwerp aanpassen of een eigen ontwerp uploaden. Werkt goed en snel. Ik had rouwkaarten gemaakt en 12,50 extra betaald voor bezorging de volgende dag voor 12 uur. Toen PostNL te laat kwam, heb ik netjes 12,50 retour ontvangen van mycardsrouwkaarten.nl erg netjes.

Goede klantenservice. Mooie site, werkt prettig, via de kostencalculator is eenvoudig te berekenen wat een kaart in- of exclusief envelop gaat kosten.