San

Uitstekend, het plakken van foto's in de kaart vergde wel enige moeite, dat zou makkelijker moeten kunnen

geen reclame op de kaart, snelle verzending

Chantal

Kaartjes waren makkelijk te maken en aan te passen. Extra betaald zodat ze volgende dag voor 12:00 uur bezorgd zouden worden. Helaas is het bij POST.nl mis gegaan en zijn de kaarten in het gewone... Kaartjes waren makkelijk te maken en aan te passen. Extra betaald zodat ze volgende dag voor 12:00 uur bezorgd zouden worden. Helaas is het bij POST.nl mis gegaan en zijn de kaarten in het gewone sorteerproces terecht gekomen. Gebeld met MyCards en die hebben per direct nieuwe kaarten gedrukt en door koerier laten bezorgen. Zelf hadden we alvast etiketten met adressen geprint en zo is het toch nog goed gekomen dat iedereen de volgende dag zijn kaart kon ontvangen.

De snelle reactie om het probleem direct op te lossen waardoor wij er zo min mogelijk last van hebben gehad

Rouwkaart

Goed. Ik vond het beeld op de website niet altijd even duidelijk. Daarom na de bestelling even contact gehad met enkele vragen. Prima geholpen.

Pukkiekleding.nl

Tijdens het ziekbed van papa al op verzoek van papa de kaarten ontworpen. Gewoon laten staan en onlangs kwam het onvermijdelijke. Wij moesten de draad oppakken en de kaarten verder afmaken. Alles... Tijdens het ziekbed van papa al op verzoek van papa de kaarten ontworpen. Gewoon laten staan en onlangs kwam het onvermijdelijke. Wij moesten de draad oppakken en de kaarten verder afmaken. Alles was keurig bewaard en als ik een vraag had werd ik keurig aan de telefoon geholpen.

De levertijd is ongelooflijk snel. In de avond besteld en in de ochtend rond 8u werd het keurig in een doos bezorgd. Uiteraard zullen wij de bedankkaarten straks ook hier bestellen.

Erg positief de kaart was precies volgens onze wens.

De snelheid waarmee alles geregeld is.

Anna

Fijne manier om de kaart te ontwerpen.

Super snelle levering! Volgende dag in huis!

C. Moerman

Op de site bleef er een streep naast de foto op pagina 1. Telefoontje naar uw kantoor waar ik vriendelijk te woord werd gestaan. De streep naast de foto gaat eraf. Nu blijkt dat er ook een streep... Op de site bleef er een streep naast de foto op pagina 1. Telefoontje naar uw kantoor waar ik vriendelijk te woord werd gestaan. De streep naast de foto gaat eraf. Nu blijkt dat er ook een streep van pagina 3 en 4 af gehaald werd, met gevolg dat de tekst niet gecentreerd op de pagina stond. Heel jammer.

Mlafonta

Op vrijdag vanuit Spanje rouwkaarten besteld die op zaterdag op een adres in Nederland afgeleverd zijn. Snelle service!

Mooie kaart, juiste kwaliteit en kleuren!

Prima service en snelle levering TOP!

Snelle levering, mooie ontwerp-omgeving en prima kwaliteit

Anouk Kuiper

Via via deze website doorgekregen. Goede service. Het was fout gegaan met de levering en dit is met spoed opgelost en uiteindelijk de betaling van de spoedlevering teruggestort gekregen.

Goede klantenservice. Ik werd teruggebeld nadat ik gebeld had en alles werd direct opgelost.