R. Hanselman

Mooi gemaakt en snel geleverd

Ferry Jacobs

Snelle levering en perfecte kwaliteit. We zijn zeer tevreden met de service van deze bedrijf/winkel. Ook kregen positieve reactie op de kaarten. Vooral over de opzet en de kwaliteit daarvan. We... Snelle levering en perfecte kwaliteit. We zijn zeer tevreden met de service van deze bedrijf/winkel. Ook kregen positieve reactie op de kaarten. Vooral over de opzet en de kwaliteit daarvan. We zullen daarom ook iedereen aanraden.

We hebben geen enkel sterke punten voor deze bedrijf. Want jullie weten dit prima allemaal te regelen. We zijn (zoals we al zeiden...) zéér tevreden met jullie en ga vooral zo door. Jullie staan op... We hebben geen enkel sterke punten voor deze bedrijf. Want jullie weten dit prima allemaal te regelen. We zijn (zoals we al zeiden...) zéér tevreden met jullie en ga vooral zo door. Jullie staan op ons lijstje.

Ter na gedachtenis aan papa

Wat informatie ingewonnen hoe de foto wat helderder te krijgen, wat een fijne betrokken meneer aan de telefoon een heel fijn gesprek gehad en een proefdruk bestellen is ook heel erg fijn. Mijn... Wat informatie ingewonnen hoe de foto wat helderder te krijgen, wat een fijne betrokken meneer aan de telefoon een heel fijn gesprek gehad en een proefdruk bestellen is ook heel erg fijn. Mijn originele bedankkaart week iets af van de proefdruk, maar was niet storend.

Persoonlijk telefonisch contact als je belt, goede medewerking met vragen. Heel fijn om een proefdruk te bestellen, grote keuze uit soorten kaarten, bewerking is heel makkelijk te doen. Heel fijn om... Persoonlijk telefonisch contact als je belt, goede medewerking met vragen. Heel fijn om een proefdruk te bestellen, grote keuze uit soorten kaarten, bewerking is heel makkelijk te doen. Heel fijn om mycardsrouwkaarten te hebben gevonden. ( hoop alleen niet het te vaak te gebruiken) maar als het nodig is heel erg fijn en zal het andere ook aanbevelen.

Ron Steehouder

Goede producten, goede service, helemaal tevreden!

Levering van producten perfect op tijd!

van Eijk

Goede site, makkelijk zelf de kaarten te bewerken

niet speciaal

Nick

Op zondag besteld, op maandag binnen. Top!

Snelle service, goede prijs.

Sef

Zeer goede service. Alles op tijd en volgens afspraak. Wel een beetje duur.

Snelheid. Kaarten waren top.

joke

Prima ervaring, mogelijkheid om verschillende kaarten aan te maken en deze direct te versturen
site werkt echt prettig zowel op tablet als ook op pc, niets dan lof

kaart keuze en aanpasbaarheid
bijzonder vriendelijk bij telefonisch contact, heldere uitleg
goede prijsstelling

Y

Service was prima en snel , ook toen bleek dat Ik nog een spaarkaarten te kort had was het eenvoudig er nog wat bij te bestellen.

Makkelijke website

Knoope

Buitengewoon bevallen. Zowel online als telefonisch contact. Mooie kaarten en snelle levering!

Snelle service, prachtige kaartjes, goede adviezen.