Roos moonen

Zeer goed, snel en netjes verlopen

Zeer goede service.

Irene Timmers

Ik heb zelf een rouwkaart ontworpen op basis van een van jullie voorbeelden. Dit ging heel soepel en het resultaat was heel mooi. Ik zou jullie absoluut aanbevelen!

Snelle levering, mooie kleuren en goed stevig papier

K. Dronkers

Prima ervaring, zelf een bedankkaartje gemaakt voor het overlijden van mijn moeder.
alleen jammer dat de lettergrootte niet per letter of woord aangepast kan worden. Ik had graag de naam van mijn moeder in een grotere letter gezet.

Prachtige verpakking van de kaarten met een aparte kaart bovenop. ERg mooi.

Ria

Super makkelijk en betaalbaar en goede kwaliteit en snelle sevice.

nabestaande

Prima, snel en duidelijk

snelle levering en proefafdrukken

S

Aangename ervaring

Het programma is zeer gebruiksvriendelijk. Er kan makkelijk aangepast worden naar smaak.

Gernanda

Fijne website, makkelijk in gebruik, goeie levering, ik had meer dan 100 kaarten besteld; over het algemeen ben ik zeer tevreden over het resultaat, alleen bij een aantal kaarten ( stuk of 25) zat... Fijne website, makkelijk in gebruik, goeie levering, ik had meer dan 100 kaarten besteld; over het algemeen ben ik zeer tevreden over het resultaat, alleen bij een aantal kaarten ( stuk of 25) zat de vouwlijn een mm verkeerd waardoor je een wit randje (van de achterkant), aan de voorkant zag.

Zie boven

carlken

Supertevreden, goede hulp per telefoon en supersnel geleverd, prachtig resultaat

alles is super

SLG residentie Bruggenpark

Wij waren op zoek om heel persoonlijke rouwkaartjes aan te maken, dit is hier zeer goed gelukt, onze eigen teksten, onze eigen voorkeur van grootte, lettertype,... zeer positief ook over de snelheid... Wij waren op zoek om heel persoonlijke rouwkaartjes aan te maken, dit is hier zeer goed gelukt, onze eigen teksten, onze eigen voorkeur van grootte, lettertype,... zeer positief ook over de snelheid van levering van de kaarten

vooral de zeer snelle levering, vlotte werking van de site

Mevr. Zijlstra

Goed telefonisch geholpen, keurig op tijd ontvangen in een goede doos.

De telefonische hulp.