Rien Onder de Linden

Mooie website met veel mogelijkheden

Zeer hulpvaardig

monuta jonker&rengers

Erg goed geholpen.

Ineke Haasjes

Ik had (rouw) bedankkaartjes gemaakt en kreeg toen ik om een afrduk vroeg direct de proefafdrukken al binnen! Klasse!
Deze zagen er prima uit en heb de bedankkaartjes besteld en ook deze...
Deze zagen er prima uit en heb de bedankkaartjes besteld en ook deze waren ook snel binnen!

Prima kwaliteit van kaartjes!

Silvia

Snel, netjes en zeer correct.

Keurig verpakt.

M.Verharen

In een woord uitstekend! Prijs kwaliteit verhouding uitstekend. Keurige levering en conform belofte ook snel.

Hoge kwaliteit
Keurige verpakking
Prima prijs

Jolanda

Geweldige service ervaren bij het bestellen van diverse rouwkaarten. na het aanmaken van de order kwam ik erachter dat ik bij enkele kaarten verkeerde enveloppen had besteld. Ik heb snel een e-mail... Geweldige service ervaren bij het bestellen van diverse rouwkaarten. na het aanmaken van de order kwam ik erachter dat ik bij enkele kaarten verkeerde enveloppen had besteld. Ik heb snel een e-mail gestuurd, want het was zondag en kon dus niet bellen. Maar ik kreeg een vriendelijke mail terug dat ze de order nog konden aanpassen en we ontvingen de juiste enveloppen erbij. Zeer goede service dus.

Gemak en snelheid van afdrukken en levering.

Tom Bosman

Goede kwaliteit, snelle levering. Vooraf telefonisch contact gehad over opmaak rouwkaart. Duidelijke uitleg ontvangen. Na verstrekken opdracht nog een telefoontje ontvangen ter controle in verband... Goede kwaliteit, snelle levering. Vooraf telefonisch contact gehad over opmaak rouwkaart. Duidelijke uitleg ontvangen. Na verstrekken opdracht nog een telefoontje ontvangen ter controle in verband met onduidelijkheid op de kaart.

Snel, zorgvuldig, kwaliteit.

OnlineGebruiker

Goede support. Helaas zijn afmetingen / formaten en materialen nog niet geheel afgestemd op rouwkaarten. Het is duidelijk dat de site een andere oorsprong heeft.

Jammer dat er geen ruimte is voor zwakke punten, en het puur om de sterke punten gaat.

Zeer positief, gewoon gevonden via Google. Daarna omdat er toch erg beperkte tijd was even gebeld. Keurig te woord gestaan en daarna snel aan het werk gegaan. Kaart netjes en gemakkelijk aangemaakt.... Zeer positief, gewoon gevonden via Google. Daarna omdat er toch erg beperkte tijd was even gebeld. Keurig te woord gestaan en daarna snel aan het werk gegaan. Kaart netjes en gemakkelijk aangemaakt. Daarna Excel bestand goed ingevuld en de boel samengevoegd. Betaling ging vlot. Werd later nog terug gebeld om 21:00 (!!!) omdat ik een fout in de verzendwijze had gedaan. Wat een service!

Wel zelf te doen, maar ook nog een persoonlijk belletje is mogelijk. Complimenten daarvoor.

Janssen

Dankbetuigingkaarten besteld.
Redelijk programma om eigen kaart te maken, met eigen foto en tekst.
Snelle levering groot pluspunt.