Christha

Zeer goede ervaring met het maken van een dankkaart tot bestellen van de proefdruk en de uiteindelijke bestelling die ook snel en netjes verpakt geleverd werd.

Makkelijk, correct en snel.

J.

Uw site is mij door een bekende aanbevolen. De keuze voor de kaart is snel gegaan; het keuzeproces is makkelijk te doen.

Veel keuzes

Harry

Top...

Snel

M

De proefkaart duurde bijna een week.

De definitieve kaart kwam razendsnel! 'S-middags besteld, volgendecdag al binnen

Reactie MyCards-Rouwkaarten.nl:

Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor uw feedback.
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Wat betreft uw opmerking over de levertijd van uw proefdruk, het is...
Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor uw feedback.
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Wat betreft uw opmerking over de levertijd van uw proefdruk, het is inderdaad jammer dat u in uw geval relatief lang heeft moeten wachten op het ontvangen van uw proefdruk. Nu drukken en verzenden wij onze kaarten altijd dezelfde dag indien deze op een werkdag vóór 18:00 uur worden besteld. In uw geval heeft u de proefdruk op vrijdagavond na 18:00 uur besteld. Deze kunnen we dan op zondag voor u produceren en verzenden, maar omdat u er voor gekozen heeft om deze met de reguliere brievenbuspost bezorgd te krijgen en er op maandag geen brievenbuspost wordt bezorgd in Nederland was de eerst mogelijke verzenddatum voor ons de maandag na het weekend, waardoor de proefdruk in principe op dinsdag of woensdag bij u bezorgd wordt door PostNL.
Ik hoop met bovenstaande een beetje meer inzicht te hebben gegeven over het proces van het drukken en verzenden van uw proefdruk. Wel fijn dat uw definitieve bestelling wel netjes de volgende werkdag bezorgd kon worden.

André

De site is zeer overzichtelijk en het is eenvoudig een rouwkaart naar eigen 'smaak' op te stellen.

De persoonlijke (telefonische) begeleiding wordt, met veel begrip voor de situatie, op een heel deskundige wijze uitgevoerd, waarbij het bedrijf alles op alles heeft gezet om de rouwkaarten op tijd... De persoonlijke (telefonische) begeleiding wordt, met veel begrip voor de situatie, op een heel deskundige wijze uitgevoerd, waarbij het bedrijf alles op alles heeft gezet om de rouwkaarten op tijd te bezorgen.

Malou

Albert

Perfect product, goede prijs, top service

Perfect product, goede prijs, top service

Corina

Meerendeel pluspunten paar kleine dingetjes

kaarten zien er mooi en professioneel uit ruime keus.

Ruud

Eenvoudig online je kaart samen te stellen en prompte levering de volgende dag.

Duidelijke website waardoor het relatief eenvoudig is je type kaart te kiezen en aan te passen aan je eigen wensen.
Redelijke prijzen, zeker vergleken met begrafenis ondernemers die ook deze...
Redelijke prijzen, zeker vergleken met begrafenis ondernemers die ook deze service aanbieden maar tegen een aanzienlijk hogere prijs.