Jose

De kaarten waren zoek bij DHL en werden pas een paar dagen later bezorgd ipv de volgende ochtend. Omdat we voor deze service extra hadden betaald zou dit bedrag teruggestort worden maar dat is tot... De kaarten waren zoek bij DHL en werden pas een paar dagen later bezorgd ipv de volgende ochtend. Omdat we voor deze service extra hadden betaald zou dit bedrag teruggestort worden maar dat is tot op heden niet gebeurd....

Een sterk punt zou kunnen zijn dat het bedrijf, als zoiets gebeurt, een mooie bos bloemen bij de weduwe zou laten bezorgen met condoleance en excuses voor het ongemak

Reactie MyCards-Rouwkaarten.nl:

Geachte mevrouw,
Bedankt voor uw feedback.
Het spijt mij om te lezen dat de toedracht van de vertraging nog niet duidelijk is voor u.
Zoals eerder besproken heeft u inderdaad voor een...
Geachte mevrouw,
Bedankt voor uw feedback.
Zoals eerder besproken heeft u inderdaad voor een levering voor de volgende ochtend gekozen bij het bestellen van de rouwkaarten, echter heeft u in uw DHL-account de voorkeur opgegeven dat u de bezorgingen van DHL niet thuis wilt ontvangen, maar bij een DHL-servicepunt bij u in de buurt. Dit is een instelling in uw DHL-account waar wij helaas geen zicht en/of invloed op hebben. Doordat de bezorgingen van DHL door de instellingen in uw DHL-account worden gezien als een "standaard" bezorging, vervallen alle voorwaarden van een "volgende ochtend" levering. Hierdoor is uw bestelling in de standaard sortering van DHL terechtgekomen waarbij de bezorging niet binnen 24 uur plaatsvind, maar binnen 48 uur. In dit geval is uw bestelling dus niet de volgende ochtend bij u bezorgd maar de dag daarop bij het door u gekozen DHL-servicepunt.
Het spijt ons uiteraard dat door de instellingen in uw DHL-account de bezorging niet volgens uw verwachtingen is gegaan.
Uit coulance hebben wij u aangeboden om de door u betaalde bezorgkosten volledig aan u terug te storten. Dit bedrag hebben we inmiddels aan u overgemaakt.
Ik hoop dat ik met bovenstaande wat duidelijkheid heb kunnen verschaffen in de hoop dat een soortgelijke situatie niet meer bij u voorkomt.
Rest mij u en uw naasten veel sterkte te wensen in deze verdrietige periode.

Alie

Veel keuze, eenvoudige website en snelle levering

Nineke van Leeuwen

Super tevreden!! Zoveel mogelijk

Hem veel keuzes (soorten papier, enveloppen, kleuren, maten, lettertypen. Evt.zelf ontwerpen. Doorzichtigheid vd afbeelding, foto's invoegen.
Per stuk te bestellen of eerst 1 proef...
Per stuk te bestellen of eerst 1 proef exemplaar!
Supersnelle levering. (Ook spoedbestelling volgende dag mogelijk). Netjes verpakt.

Mulder

Slecht, bestelde kaarten werden in het verkeerde formaat geleverd en de bijbestelde enveloppen zaten er niet bij.

Chantal

Zelf de kaart ontworpen op de website. De tool werkt makkelijk en duidelijk. Telefonisch ook goed bereikbaar en duidelijk antwoord op mijn vragen en extra advies over verzenden. Resultaat van de... Zelf de kaart ontworpen op de website. De tool werkt makkelijk en duidelijk. Telefonisch ook goed bereikbaar en duidelijk antwoord op mijn vragen en extra advies over verzenden. Resultaat van de kaart, zoals papier kwaliteit en drukwerk naar tevredenheid.

Duidelijk en snelle service

Stark

Zelf opmaken is eenvoudig. Proefdruk op beeldscherm komt overeen met het echte kaartje.

Snelle aflevering, zonder beschadiging. Kaarten en enveloppen precies als besteld.

Henry

Top geregeld allemaal, ontwerp gemaakt, eerst proefkaart besteld, snel binnen, daarna voor de zekerheid nog 1, kwaliteit van de kaart en drukwerk top, toen via excel adressen gedownload, verstuurd... Top geregeld allemaal, ontwerp gemaakt, eerst proefkaart besteld, snel binnen, daarna voor de zekerheid nog 1, kwaliteit van de kaart en drukwerk top, toen via excel adressen gedownload, verstuurd en binnen 2 dagen bij iedereen de kaart in de bus. Chapeau en bedankt hier voor.

Kwaliteit van de kaart en drukwerk, makkelijk ontwerpen en proefdruk. Snel geleverd.

Chantal

Snelle nette levering

snel, netjes en mooi

Marie-Louise Scheffer

Wat een aanfluiting van een bedrijf! Nadat ik een PDF, die binnen een uur toegestuurd zou worden, van maar liefs €75,- met overlijdensadvertentie had aangeschaft, deed de link het niet waarmee je... Wat een aanfluiting van een bedrijf! Nadat ik een PDF, die binnen een uur toegestuurd zou worden, van maar liefs €75,- met overlijdensadvertentie had aangeschaft, deed de link het niet waarmee je het bestand kan downloaden. In het weekend geen klantenservice telefonisch bereikbaar (er sterven klaarblijkelijk geen mensen in het weekend🙄), maar je kan ze mailen en reageren binnen 2 uur, dat staat op de website vermeld. Na een paar mails en 9 uur later geen reactie, geen download. De hele bedoeling van een PDF is dat je hem gelijk hebt, maar niet bij deze instantie. Toen ik de bestelling gelijk dezelfde avond nog geannuleerd had en mijn geld retour wilde, waren ze de dag erna ineens allert en kreeg ik alsnog het bestand toegestuurd (met de annulering al op hun mail). Echter, gehoor geven aan de annulering doen ze niet, het geld hebben ze van me gestolen. Ik had nooit akkoord moeten gaan met deze belachelijke prijs, maar had nog genoeg andere belangrijke dingen te regelen voor de uitvaart en daar wilde ik 75 euro voor betalen, zodat het snel geregeld was. Ga niet met deze dieven in zee, ze reageren gewoon niet op je klacht! Ik hoop dat ze zichzelf in de spiegel kunnen blijven aankijken.

GEEN

Reactie MyCards-Rouwkaarten.nl:

Geachte mevrouw, bedankt voor de beoordeling. Jammer dat het niet naar wens is verlopen.
Ik heb dit bekeken met onze collega's en we zien dat u niet was ingelogd bij het bestellen van de pdf (staat wel vermeld dat dit noodzakelijk is), de pdf kan dan niet ergens klaargezet worden. We hebben daarom zondagochtend handmatig het bestand gezonden waarna u aangaf dat het niet meer nodig was omdat er een fout in de tekst stond.
Overigens heeft mijn collega de betaling gisteren al terug heeft laten storten, wat binnen 3 werkdagen terug moet zijn. Wellicht heeft u dit niet opgemerkt omdat het vanaf onze betalingsprovider Mollie komt.
Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

AMY

simpel, idiotprove