Vermeulen

We werden nog s’avons gebeld over een misverstand op de kaart. Dat vond ik erg netjes. Verder waren de kaarten erg mooi en stipt op tijd geleverd

Erg oplettend en secuur

tevreden klant

Bedankkaarten voor een crematiedienst besteld via de website. Alles is gegaan zoals werd beloofd. De kaarten zagen er mooi uit. Met de service waren we zeker tevreden.

A

Heel erg goede ervaring, gevonden wat we zochten. Goede prijs

Snelle service, mooie kwaliteit

Janke Greving

Heel prettig. De kaarten zijn van een mooie kwaliteit, daar waren we erg gelukkig mee. Bij nader inzien wilden we graag meer kaarten dan eerst besteld, dat was ook zó geregeld en tussen beide... Heel prettig. De kaarten zijn van een mooie kwaliteit, daar waren we erg gelukkig mee. Bij nader inzien wilden we graag meer kaarten dan eerst besteld, dat was ook zó geregeld en tussen beide 'partijen' zit geen kwaliteitsverschil. Bij de eerste zending zaten abusievelijk te weinig envelopjes, maar dat is heel vlot, prettig en correct opgelost. O ja, zoals we de kaarten kregen aangeleverd, in een doos met een presentatie'deksel', dat kon mij erg bekoren. Alle lof!

Goede kwaliteit kaarten
Prettig in het contact

Dam

Prima website en snelle levering

Helemaal top, kleuren en ook qua afbeelding wat je bestelt is wat je krijgt en heel erg snel!! Ik ben super tevreden!!

Wat you see is what you get! Leuke voorbeelden en makkelijk afbeeldingen in te voegen!

Mirjam Busschbach

Super in 1 woord.
Leuke ideeën makkelijk kaarten zelf maken, snelle en zeer nette levering.
Klantvriendelijk

De doos waar de kaarten inzaten zeer netjes verzorgd.

Issabel

Prettige website, kaarten snel ontvangen.

Zie boven

Rob

De eerste ervaring (bestelling van rouwkaarten) was uitmuntend, maar de bestelling met dankkaarten was helaas teleurstellend. Jammer, vooral omdat dit een gevoelig onderwerp is.

Snelle levering, slordige afwerking

HjH

Software programma werkt zeer plezierig om mee te werken. De werkelijke kaarten zien er qua kleur etc precies zo uit al in het software programma .
Proefkaart is helaas niet op tijd gekomen,...
Proefkaart is helaas niet op tijd gekomen, omdat PostNL niet betrouwbaar is.