Sammy

Groot assortiment

De hoeveelheid producten die worden aangeboden.

Houd de klant op de hoogte... ik had wat gekocht wat ze zelf ergens moesten bestellen, hiervan ben ik op de hoogte gebracht, maar daarna niks meer, totdat het in de bus lag... jammer !

Ken de zaak al jaren. Zeer uitgebreide collectie

veel variatie

neen

Geesje Fidder

Goed contakt gehad.

Ik wachte al een half jaar op Lockvoetjes van singer hier in het noorden van het land besteld
Dat lukte niet bij toeval op internet kwam ik hier terecht en een paar besteld.
En zijn...
Dat lukte niet bij toeval op internet kwam ik hier terecht en een paar besteld.
En zijn goed alle lof hier voor. Probeer ze en dan bestel ik de anderen ook nog.

Niet positief, traag.

Levertijd en communicatie.

maartje

Goede service, snelle leverin

Zijn telefonisch bereikbaar

Iets grotere afbeelding van het product op internet misschien

M Blaauw

Snelle goede levering, zeer tevreden.

Duidelijke informatie verschaffing, snelle levering

Jan vd Bijl

Zeer goede communicatie. Veelvuldig mail waarin de status wordt vermeld van het gekochte item.

Snelle levering en goedkoop.

De term "zoeken" van de website staat een beetje verborgen. Handiger om deze bovenaan te plaatsen. Van het gekochte product was de voethouder te kort (low shank). Op mijn oudere Pfaff is deze... De term "zoeken" van de website staat een beetje verborgen. Handiger om deze bovenaan te plaatsen. Van het gekochte product was de voethouder te kort (low shank). Op mijn oudere Pfaff is deze onbruikbaar (high shank). Modellen melden waarop het product past.

Transparante behandeling. Wist precies waar ik aan toe was.

Ze hadden waar ik om vroeg.

Vooral doorgaan zo!

Prima service en snelle behandeling van de bestelling.

Keurige omschrijving en produktinformatie.

Tijdens mijn bestelling kon ik niet aangeven dat het om brievenbuspost ging en dat daar een ander tarief voor geldt. Kennelijk was het niet mogelijk om dit wel meteen goed te berekenen. Heb wel het... Tijdens mijn bestelling kon ik niet aangeven dat het om brievenbuspost ging en dat daar een ander tarief voor geldt. Kennelijk was het niet mogelijk om dit wel meteen goed te berekenen. Heb wel het teveel betaalde direkt op mijn rekening teruggestort gekregen, maar ik kan mij voorstellen dat dit een drempel zou kunnen zijn voor mensen om zo een bestelling te gaan doen. Achteraf geld terug zien te krijgen komt in eerste instantie niet klantvriendelijk over. Het is maar een tip!