Irma

Snelle afhandeling van de bestelling, ook al is er iets niet in voorraad. Dat wordt onmiddellijk medegedeeld en na een paar dagen krijg je al bericht dat je bestelling verzonden is en kan je de... Snelle afhandeling van de bestelling, ook al is er iets niet in voorraad. Dat wordt onmiddellijk medegedeeld en na een paar dagen krijg je al bericht dat je bestelling verzonden is en kan je de zending ook direct opsporen. Geweldig!

De communicatie is zeer goed. Bestelling in originele verpakking,

Bij deBrother naaimachine voeten zou het veel gemakkelijker zijn om het artikel nummer van het product te vermelden (eveneens het F nummer voor de Brother naaimachine voeten=veel handiger) zonder... Bij deBrother naaimachine voeten zou het veel gemakkelijker zijn om het artikel nummer van het product te vermelden (eveneens het F nummer voor de Brother naaimachine voeten=veel handiger) zonder dat men er eerst op moet klikken (is enorm tijdrovend).

Tineke

Geen klachten, snelle levering

Informatie c.q. artikelen opvragen is soms een probleem omdat de zoekmachine de nederlandse naam niet herkent. Je moet dus de engelse omschrijving weten om het te vinden óf de fabrikant.

Ik heb hier een rokkenspuit gekocht

Ze zouden wat mij betreft sneller kunnen reageren als ze iets toezeggen. Ik bedoel 5 dagen geleden iets toegezegd en nog niet geleverd

Zie verbeterpunten

Redelijk snel geleverd

Mijn bestelling had mijn inziens best door de brievenbus gekunt. Dit heeft mij toch €4,95 extra gekost.

Lien

Heel correct en eerlijk verlopen.

FRED

Bestelling naalden en spoeltjes (12) zeer snel thuis

Eenmalig online bestellen kan ik hierover zeggen, dat het allemaal goed ging.
Eenmalig online bestellen kan ik hierover zeggen, dat het allemaal goed ging.
Alles zat nog in het reeds door iemand geopende zakje :-))Verpakking bleek open gescheurd te zijn en ik kon de spoeltjes en 4 doosjes naalden er zo uitschudden.

Tsja opengescheurde envelop kunnen jullie ook niet voorkomen. Alleen online bestelliong en geen persoonlijk contact gehad

Laura

Bestelling was snel binnen. Quiltlineaal was veilig tegen breken verpakt. Ik had ook 2 rolmessen besteld en betaald, maar er zat er maar 1 in het pakket. Meteen gebeld, het zou nagekeken en... Bestelling was snel binnen. Quiltlineaal was veilig tegen breken verpakt. Ik had ook 2 rolmessen besteld en betaald, maar er zat er maar 1 in het pakket. Meteen gebeld, het zou nagekeken en opgestuurd worden. Bij de eerste nieuwe postzending zat het rolmes bij. Keurige service.