Heel positief, vraag gesteld en ook snel en adequaat geantwoord

heel positief, vraag gesteld en ook snel en adequaat geantwoord

sonja goudsblom

Naaimachine discount Eens

direct en persoonlijk contact
scherpe prijs

Website is ouderwets en onoverzichtelijk

mathilde

Snel en efficient

snel en efficient

h versluis

Heb het al s zeer goed ervaren .tijdens het bestellen ging het niet helemaal goed waardoor ik 3 lockmachines had besteld in plaats van 1 ik werd binnen 5 min gebeld of dit klopte ,ik vond dat heel... Heb het al s zeer goed ervaren .tijdens het bestellen ging het niet helemaal goed waardoor ik 3 lockmachines had besteld in plaats van 1 ik werd binnen 5 min gebeld of dit klopte ,ik vond dat heel fijn.Ga zo door zou ik zeggen

Klantvriendelijkheid en oplettentheid en snelle service

Ellen

Geweldig !

Geweldig !

Astrid

Prima service en zeer klantvriendelijk.

Prima service en zeer klantvriendelijk.

Velthof

Verzendkosten.wacht nog op teruggave teveel betaalde porto.Betaalde voor een zelfde artikel, 0,59 eurocent. Bij U 6,75 porto.

Jose

Snelle afhandeling!

Snelle afhandeling!

Marjan

Voor de eerste keer hier iets besteld,was bang dat het voor mijn vakantie nie in huis was maar ze beloofde dat dat wel zo zou zijn en ze houden zich aan hun woord .Mijn verdere aankopen zullen hier... Voor de eerste keer hier iets besteld,was bang dat het voor mijn vakantie nie in huis was maar ze beloofde dat dat wel zo zou zijn en ze houden zich aan hun woord .Mijn verdere aankopen zullen hier zijn
Marjan

Dat deze mensen doen wat ze beloven snellen levering en goede service

nee het is goed zo

De Munck Viviane

Goede ervaring

Ik werd opgebeld voor een verkeerde keuze die ik gemaakt had, onder rembours laten komen inplaats van te storten.
Ik vond dat enorm vriendelijk van mij te verwittigen en mij zo 10 euro te...
Ik vond dat enorm vriendelijk van mij te verwittigen en mij zo 10 euro te laten besparen.
Er zouden dat weinig doen.