GOED!

Ze konden niet alle goederen in een keer leveren en daar ben ik netjes over opgebeld.
Dat vind ik een goede service.

Ik kreeg een bestelling in een grote doos aangeleverd.
Volgens mij had dit makkelijk per brievenbuspost verstuurd kunnen worden wat mij weer had gescheeld in de verzendkosten.

jus

Super snelle service

duidelijk en overzichtelijk gepresenteerd

A.

Meedenkend en attent.

Goede en duidelijke site, vriendelijk en behulpzaam!??????

Geen.

Ina Rijnberg

Fantastie’s

kennis van het product en snelle leverening een heen uitstekende service verleneing

M. Bakker-Klomp

Wat moet ik hier invullen???????

Snelle levering.

Ik heb de Knipmode Handboek gekocht. Op de site staat totaal niet vermeld dat het om de editie van 2011 ging. Een oude editie dus. Daarbij kreeg ik ’m geleverd met roestplekjes op de kaft!! Zeker... Ik heb de Knipmode Handboek gekocht. Op de site staat totaal niet vermeld dat het om de editie van 2011 ging. Een oude editie dus. Daarbij kreeg ik ’m geleverd met roestplekjes op de kaft!! Zeker niet netjes. Door drukte ben ik nog niet in staat geweest om hier contact met ze over op te nemen, dus de klantvriendelijk kan ik nog niet beoordelen.
De verzendkosten zijn tot 50 euro zeer hoog, namelijk standaad 6.75 euro. Pas bij 50 euro is het ineens gratis.
Bij zoeken op de site pakt hij bepaalde trefwoorden niet, terwijl het produkt wel op de site staat.

Ingrid loonen

Meteen laten weten dat gevraagd product nog besteld moest worden: uitstekend

Brievenbuszending ontvangen en toch 6.75 euro op de rekening vind ik niet zoals het hoort

Lambour

Naaimachinediscount

E.e.a. duurde lang, omdat het artikel niet op voorraad was. Ik werd echter voortdurend op de hoogte gehouden van het verloop. Hulde.

Weet niet zo onmiddellijk.

hd

Bestelling gedaan die ongedaan is gemaakt

Ik werd meteen gebeld toen er iets in de bestelling niet klopte. De bestelling kon ongedaan worden gemaakt, en snel had ik het geld ook weer terug.

n.v.t.
verder geen ervaring

Anja

Goed!

Snelle levering op verzoek. Dank!

Bij jullie Paypal account nog even het emailadres aanpassen. Overmaken naar het vermelde adres kan niet.

HETTY

Voor de eerste keer iets besteld. Uitstekende verzorging

voor de eerste keer iets besteld. Uitstekende verzorging

Vooral blijven zoals mijn ervaring met hun was