Levering verkeerd...
Na bestelling verkeerde machine geleverd, direct omgeruild door Firma Erens op hun kosten, ook nog een leuke attentie erbij gekregen voor het ongemak.
TOPPIE
TOPPIE
Mijn vriendin en ikzelf wisten helemaal niks van naaimachines af, na een goede uitleg en demonstraties van 3 naaimachines wisten we welke naaimachine te kopen, namelijk een
Singer.
Super snelle service!
Uitstekende service
Kochten hier een brother naaimachine, kregen duidelijke uitleg erbij en er werd ook alles gedemonstreerd...ook alle voetjes werden uitgelegt.
’s Morgens via internet een borduurmachine besteld uit Eindhoven, ’s middags al persoonlijk afgeleverd door Dhr. Erens zelf aan huis, ook nog uitgebreide uitleg gekregen omtrent deze.
Wat een...
Snelle en correcte levering
Voor verjaardag van mijn vrouw naaimachine en lockmachine gekocht, machines waren discreet verpakt, snel geleverd en ook nog een leuke attentie erbij gekregen...bedankt hiervoor.
Dhr....
Met mijn naaimachine bijkans half limburg rond gereden ter reparatie, nergens konden ze hem meer repareren, echter bij de heer Erens werd ik direct en vriendelijk geholpen, na 2 dagen kreeg ik reeds...
Op vakantie naar Zuid Amerika, wou mijn rugzak met vlaggetjes voorzien waar ik overal heen ging.
Bij Erens alle vlaggetjes gekregen en ook met spoed geleverd.
Helemaal blij...