Gelders

Levering verkeerd...

Na bestelling verkeerde machine geleverd, direct omgeruild door Firma Erens op hun kosten, ook nog een leuke attentie erbij gekregen voor het ongemak.

TOPPIE

Janssen

Goede uitleg gekregen

Mijn vriendin en ikzelf wisten helemaal niks van naaimachines af, na een goede uitleg en demonstraties van 3 naaimachines wisten we welke naaimachine te kopen, namelijk een
Singer.

Segers - Peeters Loes

Super snelle service!

Super snelle service!

Inge Geerinckx

Uitstekende service

Uitstekende service

Hermans

Leuke en duidelijke uitleg, goede service

Kochten hier een brother naaimachine, kregen duidelijke uitleg erbij en er werd ook alles gedemonstreerd...ook alle voetjes werden uitgelegt.

Van Amerongen

Snel geleverd

’s Morgens via internet een borduurmachine besteld uit Eindhoven, ’s middags al persoonlijk afgeleverd door Dhr. Erens zelf aan huis, ook nog uitgebreide uitleg gekregen omtrent deze.
Wat een...
Wat een ouderwetse service.

M Hoornweg

Snel en correct

Snelle en correcte levering

Zeer positief, attent en discreet

Voor verjaardag van mijn vrouw naaimachine en lockmachine gekocht, machines waren discreet verpakt, snel geleverd en ook nog een leuke attentie erbij gekregen...bedankt hiervoor.

Dhr....

Dhr. Krombee Antwerpen

Mevr. Leurs

Heel blij met dit bedrijf.

Met mijn naaimachine bijkans half limburg rond gereden ter reparatie, nergens konden ze hem meer repareren, echter bij de heer Erens werd ik direct en vriendelijk geholpen, na 2 dagen kreeg ik reeds... Met mijn naaimachine bijkans half limburg rond gereden ter reparatie, nergens konden ze hem meer repareren, echter bij de heer Erens werd ik direct en vriendelijk geholpen, na 2 dagen kreeg ik reeds mijn naaimachine weer terug en voor maar €49,00 betaald...wat een service, dank je wel

Van de Berg

Snel geregeld

Op vakantie naar Zuid Amerika, wou mijn rugzak met vlaggetjes voorzien waar ik overal heen ging.
Bij Erens alle vlaggetjes gekregen en ook met spoed geleverd.
Helemaal blij...