Goed!

Goede communicatie, vrij snelle levering, mooi en kwaliteitsvol product

Ik kocht: Kunststof koffer Universeel Vrije Arm Naaimachines extra sterk KLEIN VAK 2 Art.nr.: 3293

Hieruit meende ik af te leiden dat er nog een extra klein vak is. Dat is niet het geval. Voor mij is dat niet erg. Ik heb toch nog een klein tasje om het pedaal op te bergen. Maar het komt wel verwarrend over, ook naar toekomstige klanten toe. Wel een zeer kwalitatief product.

Uitstekende service, snelle levering

Hele snelle verzending, goede communicatie en respons.
Miste iets uit verpakking, werd direct geregeld en toegezonden.

Geen.

Trijntje Florie

Snel leveren en duidelijke site

Snel leveren. Mooie kwaliteit garen.

Laura

Inhoudelijk goede ervaring, snelle levering order

ze hebben echt van alles

er ging iets mis met de orderbevestiging, na telefonisch contact heb ik begrepen dat er in de mail communicatie iets niet klopt, ik kreeg namelijk geen bevestiging die volgens het bedrijf wel is... er ging iets mis met de orderbevestiging, na telefonisch contact heb ik begrepen dat er in de mail communicatie iets niet klopt, ik kreeg namelijk geen bevestiging die volgens het bedrijf wel is verstuurd. Ook niet in de spam en zij ontvangen wel mijn mail maar ik kreeg niets terug ondanks dat ze het diverse keren hebben geprobeerd

De verzending van mijn bestelling liet wel wat lang op zich wachten. Misschien dat carnaval ertussen zat!?
Verder keurig verpakt en overige verz.kosten terug overgemaakt.

Verpakking was keurig

bij de verpakking een kaartje!

Wat ik tot nu toe heb ervaren positief maar ik weet nog niet hoe ze de klach afhandelen

Duidelijk

Secuurder werken

dijk

Prima service ,snelle levering en de gooedkoopste.

prijs

nvt

Gidding

Uitstekend

service en levering

nvt

Annemie v. Osch Limpens

Vriendelijke ontvangst goede uitleg over product geen druk tot koop

nee

nee

Na bestelling geen bevestigingsmail ontvangen.
bij telefonisch contact gezocht te hebben kreeg ik tot vier maal toe een antwoordapparaat.

goede producten

bevestigingsmail sturen en beter telefonisch bereikbaar

Reactie NaaimachineDiscount-Erens.nl:

Beste,
Sorry voor de miscommunicatie...tracktrace code is echter dezelfde dag nog verstuurd geworden ( vaker komt dit bij de klanten in de spambak terecht )
Wat betreft telefoon aanname...
Beste,
Wat betreft telefoon aanname ?!?!? Op maandagen zijn we idd. gesloten om telefoons aan te nemen...mocht het dan toch anders lopen ? Kan extreem druk geweest zijn in de winkel, maar anders nemen we toch gewoon de telefoon netjes op...
Het bestelde artikel zal zonder meer uiteindelijk goed aangekomen zijn...
Mvg
het team van naaimachinediscount-erens