Bestelling geplaatst via internet

Wat ik heel erg netjes vind is dat wanneer je iets besteld dat in de brievenbus past, je de teveel betaalde verzendkosten terug ontvangt. Het geld stond binnen drie dagen terug op mijn rekening.... Wat ik heel erg netjes vind is dat wanneer je iets besteld dat in de brievenbus past, je de teveel betaalde verzendkosten terug ontvangt. Het geld stond binnen drie dagen terug op mijn rekening. Chapeau

Esther

Goede ervaring, ik kreeg aanvankelijk geen orderbevestiging of track and tracemail. Het was de eerste bestelling bij dit bedrijf, maar was blij verrast over de snelle levering en kwaliteit van de... Goede ervaring, ik kreeg aanvankelijk geen orderbevestiging of track and tracemail. Het was de eerste bestelling bij dit bedrijf, maar was blij verrast over de snelle levering en kwaliteit van de slangenleren trolley voor mijn naaimachine.

Mooie trolley van leer voor een zeer grote zware naaimachine. Mooie kwaliteit, heel blij mee. Snelle levering.

Graag volgende keer een orderbevestiging via de mail en verzendbevestiging met track and tracecode. Ik had nu voor Paypal betaalmethode gekozen, voor een eerste keer bij een (voor mij nieuw) bedrijf... Graag volgende keer een orderbevestiging via de mail en verzendbevestiging met track and tracecode. Ik had nu voor Paypal betaalmethode gekozen, voor een eerste keer bij een (voor mij nieuw) bedrijf zou ik een visa, MasterCard betaalmiddel of achteraf betalen willen. Dan heb je de veiligheid om te storneren. Voor een bedrag van ruim 200 euro is het een sprong in het diepe.

CRESENS Chantal

Pakketje (elleboogstukken) besteld op 3/1/20. Nooit ontvangen!!!! Slechts één keer antwoord gekregen op mijn vragen hieromtrent. Gepoogd te telefoneren: vermelding "telefoonnummer is niet in... Pakketje (elleboogstukken) besteld op 3/1/20. Nooit ontvangen!!!! Slechts één keer antwoord gekregen op mijn vragen hieromtrent. Gepoogd te telefoneren: vermelding "telefoonnummer is niet in gebruik" ... tot nu toe zal ik NAAIMACHINE DISCOUNT ERENS niet aanraden !!!!

GEEN !!!

Een antwoord op de mail ivm.klacht tgv.niet toekomen van bestelling zou te appreciêeren zijn !!!

Reactie NaaimachineDiscount-Erens.nl:

We hoeven gelukkig niet vaak een reactie te plaatsen, alleen jammer dat klanten over iets kleins zoveel ophef maken en niet juist qua waarheid spreken...
Klant uit Belgie had bij ons 1 paar...
Klant uit Belgie had bij ons 1 paar elleboogstukken besteld...deze zijn ook daags erop via de Belgische Bpost verstuurd geworden in een envelop.
De levering van deze envelop via Bpost kan inderdaad wat langer duren, wat we de klant ook duidelijk gemaakt hadden via @mail, na vraag omtrent deze bestelling waar deze bleef.
Of na advies van ons anders ff wachten totdat envelop afgeleverd werd...echter deze zou nooit door klant ontvangen zijn...
Daar hebben wij op onze kosten voor de tweede keer deze bestelling verstuurd, daar we de klanten zonder meer moeten geloven dat bestelling ook niet is aangekomen.
Dit gebeurt dus op onze kosten en via ons servicebeleid.
Klant gaf aan dat maar 1 keer @mail is geweest...dit blijkt dus niet zo te zijn uit onderstaand overzicht en telefonisch zijn we 5 dagen in de week bereikbaar...buiten maandag's en zondag's om ???
Artikel is uiteindelijk bij klant aangekomen...alleen dan jammer dat klant dan toch achteraf zo reageert...
Gemarkeerd

Heb ik niet

Jager

Snel - correct

snel - correct

Artikel volledig anders dan op de foto, slechte kwaliteit

het stopei is van hout, de print erop is volledig anders dan op de foto, lage kwaliteit

tailleur sylvia

Eerlijk en betrouwbaar,goede service

veel info

Toppie 👌

Doen wat beloofd is

Neen

Nette afhandeling van de bestelling.

het te veel aan verzendkosten is gelijk verrekend.

op dit moment niet

Chantal Kevenaar

Ik was op zoek naar een 60x90 snijmat met cm verdeling. Deze op jullie website gevonden. Het product komt niet overeen met de getoonde foto maar pakt in dit geval voor mij waarschijnlijk gunstig... Ik was op zoek naar een 60x90 snijmat met cm verdeling. Deze op jullie website gevonden. Het product komt niet overeen met de getoonde foto maar pakt in dit geval voor mij waarschijnlijk gunstig uit. (De foto toont een snijmat met de gedeeltelijke cm verdeling, de rest bestaat uit 5x5cm. De werkelijke mat heeft alleen maar cm verdelingen.) Bestelproces ging soepel. Aangezien ik rond de kerstdagen bestelde was ik niet verbaasd over de langere levertijd. Een bericht hierover had op z'n plaatst geweest. Verder heb nooit bericht gehad over het werkelijke verzenden. Hierdoor stond de bezorger ineens op mijn stoep.

Bestellen ging erg soepel

1,Zorg dat de foto en het product kloppen. 2, Wanneer een bezorging op zich laat wachten, is een bericht wel zo netjes.