Monica de Boer

Snelle en prettige service.

ze Hebben alles. En leveren snel. Ook niet duur.

Alles was perfect

Goed geholpen en goed afgehandeld.

O.K.

Verpakking

Zeer snel en correct. Als het pakket door de brievenbus past, wordt een deel van de verzendkosten teruggestort. Het bestelde product is precies wat ik verwachte. Samengevat, ik ben zeer tevreden en... Zeer snel en correct. Als het pakket door de brievenbus past, wordt een deel van de verzendkosten teruggestort. Het bestelde product is precies wat ik verwachte. Samengevat, ik ben zeer tevreden en zal de website nog vaker opzoeken als ik iets nodig heb voor mijn projecten.

Snel en correct.

Geen tot nu toe.

Nee gewoon

Nee alles was perfect geregeld

EE van ‘t Hof

Uitstekend

Snelle levering product

Nog niet

Voor de eerste keer online bestelling gedaan.

de juiste lockmachine naalden had ik eerst een email gestuurd met de vraag welk nummer ik moest hebben. dat is vrij snel netjes beantwoord. zo doende besteld.

de teveel betaalde porto terug gestort worden op mijn rekening. zoals ik me herinner zou het betaalde pakketkosten van € 6,50. als het door een brievenbus kan in envelopje met 1 postzegel
de teveel betaalde porto terug gestort worden op mijn rekening.
Ik heb nog niets gezien.

Ze reageren vrijwel direct op een mailtje.

Als koper verwacht je tegenwoordig de spullen binnen enkele dagen thuis. Ook ik ben zo'n ongeduld / gewoontedier geworden. Echter was er een besteld artikel niet voorradig. Geen probleem maar als... Als koper verwacht je tegenwoordig de spullen binnen enkele dagen thuis. Ook ik ben zo'n ongeduld / gewoontedier geworden. Echter was er een besteld artikel niet voorradig. Geen probleem maar als het mogelijk is binnen de organisatie had ik graag even een berichtje gehad. Zeker omdat ik ook nergens het bezorgtermijn terug kon vinden.
Door informatie te verschaffen had me dat duidelijkheid voor mij opgeleverd. En had ik rustig even afgewacht.

Vlotte levering, netjes verpakt kortom nette en goede service.

Zie bovenstaande

Vriendelijk en perfecte afhandeling

- Vraagt het juiste type van machine zodat men het juiste product kan opzenden.
- Laat weten wanneer het ongeveer zal geleverd worden.

voorlopig geen opmerkingen

Snelle levering en reactie op een vraag.
Ben heel tevreden!