Lieve Slachmuylders ellesse

De bestelling die ik geplaatst had is toegekomen maar was verkeerd. Ik heb contact opgenomen met het bedrijf en heb het produkt terug gestuurd. Heeft mij 16 € verzending gekost. Toen kreeg ik een... De bestelling die ik geplaatst had is toegekomen maar was verkeerd. Ik heb contact opgenomen met het bedrijf en heb het produkt terug gestuurd. Heeft mij 16 € verzending gekost. Toen kreeg ik een mail dat het product met schade op het bedrijf was toegekomen en dat ik klacht moest indienen bij de post. En nu ?
Ik moet die klacht niet indienen, bij mij is alles in zeer goede staat vertrokken. En nu? Ik stuur een mail om mijn geld terug te storten, maar krijg geen antwoord meer.

Neen

Reageren op mails

Mijn bestelling is goed aangekomen

Ik was op zoek naar elleboogstukken en vond die tegen een redelijke prijs op de site. Ik vroeg om extra info en kreeg die snel per mail. Ik voerde een bestelling door en betaalde. Heel snel werd een... Ik was op zoek naar elleboogstukken en vond die tegen een redelijke prijs op de site. Ik vroeg om extra info en kreeg die snel per mail. Ik voerde een bestelling door en betaalde. Heel snel werd een deel van verzendkosten teruggestort omdat een gewone verending per post mogelijk was. ECHTER DE BESTELLING KWAM NOG NIET TOE tot nu.

Snelle reactie, behalve toen ik meedeelde dat de bestelling niet toegekomen is.

Leveren wat besteld is !

kringloopcentrum amersfoort/leusden

Precies gevonden wat ik nodig had.

communicatie

Maggi

De ervaring was prima. Erg prettig dat er gevraagd werd welk type naaimachine in mijn bezit is, zodat de juiste spoeltjes werden geleverd.

Goede website

Keisers Diana

Heb mijn pakje zeer snel aangekregen alles prima in orde .hartelijk dank

Alles vlug in orde

Trackingcode deed het niet

Prima en snelle service!

Zeer snelle levering en keurig geld verzendkosten terug bij brievenbusbezorging

Nog niet

Prima levering

Nele

Mijn verzoek om informatie, en mijn bestelling daarna, zijn allebei vlot en correct afgehandeld. Zelfs voor mijn 30 jaar oude (maar nog prima functionerende) naaimachine zijn nog spoeltjes... Mijn verzoek om informatie, en mijn bestelling daarna, zijn allebei vlot en correct afgehandeld. Zelfs voor mijn 30 jaar oude (maar nog prima functionerende) naaimachine zijn nog spoeltjes verkrijgbaar!

Ik wist niet precies welke spoeltjes ik moest hebben voor mijn naaimachine, maar mijn vraag per e-mail werd snel en goed beantwoord.

Geen op- of aanmerkingen!

Inge Arets

De website was wel wat langzaam, maar toch de bestelling kunnen doen. Direct erna een persoonlijke e-mail gekregen over de staat van de bestelling én de dag erna al de levering! Top!

Persoonlijke benadering!

Website wat sneller maken.....