Hassan

Bestelling niet complete

Breed assortiment

Niet duidelijk wat niet op VO-raad, pas na bestelling en betalen en nog een dag later krijg een email dat een van die producten niet op VO-raad, die is in bestelling. Wanneer zal je dat kregen Jos... Niet duidelijk wat niet op VO-raad, pas na bestelling en betalen en nog een dag later krijg een email dat een van die producten niet op VO-raad, die is in bestelling. Wanneer zal je dat kregen Jos mag het weten.

Henk van Dijk

Zeer goed

Duidelijk

niet gezien

Duidelijk en snelle communicatie en levering.

Communicatie is netjes en snel

Tot op heden mijn bestelling nog niet mogen ontvangen. Op een mailtje na met nogmaals het verzoek om type naaimachine door te geven, welke bij de keus van het product al gedaan was niets meer... Tot op heden mijn bestelling nog niet mogen ontvangen. Op een mailtje na met nogmaals het verzoek om type naaimachine door te geven, welke bij de keus van het product al gedaan was niets meer vernomen.
Hoop op snelle bezorging.

nog niet ontdekt

zie hierboven

Alles correct en snel

Super!

Ik heb telefonisch contact opgenomen omdat ik nog wat vragen had. Degene die ik aan de telefoon kreeg had zeer goede kennis van zaken en ook de reactie op mijn bestelling was super snel! Ik was er... Ik heb telefonisch contact opgenomen omdat ik nog wat vragen had. Degene die ik aan de telefoon kreeg had zeer goede kennis van zaken en ook de reactie op mijn bestelling was super snel! Ik was er heel blij mee!

Vermeld bij de losse BH bandjes de breedte van de bandjes.

M. Poels

Het bedrijf is naar mijn ervaring betrouwbaar klant vriendelijk en snel met de bestelling te bezorgen.

de levering