Astrid Koning

Uitstekend

Jammer van verschil in prijzen / verzendkosten

Nvt

Wij keken eerst op de site en brachten vervolgens een bezoek aan de winkel. Helaas waren de prijzen in de winkel hoger. Doordat wij nu samen bestelden vervielen de verzendkosten, maar als we de... Wij keken eerst op de site en brachten vervolgens een bezoek aan de winkel. Helaas waren de prijzen in de winkel hoger. Doordat wij nu samen bestelden vervielen de verzendkosten, maar als we de producten in de winkel voor dezelfde prijs als op de site hadden kunnen krijgen, had het bedrijf de verzendkosten kunnen sparen.

Leanne

Mooie site, veel keus, snelle levering!!

-Iets te veel mails. ...
-Ik vroeg om geel en krijg blauw.. Dus als ik een opmerking erbij schrijf is het wel fijn als het ook gelezen wordt.
- Het was een kadootje, en had een ander...
-Iets te veel mails. ...
- Het was een kadootje, en had een ander aflever adres opgegeven, en was al betaald, zit er toch nog een rekeningoverzicht bij.. had beter allen een pakbon kunnen zijn..

J. Wiersma

Goede en snelle service. Goede prijs kwaliteit verhouding

De zoekfunctie was traag

Snel en goed en eerlijk

snelle terugbetaling van verzendkosten, daar die nodig waren, omdat het pakker door de brievenbus ging.

Jan

Goede ervaring, ik kreeg een mail dat een van de boeken niet leverbaar was. Ik heb het geld terug gekregen en de rest is geleverd.

Adequate reactie, alles snel en prima afgehandeld.

Noortje

Super goede kennismaking! Snelle levering en snel terugbetaling van de teveel betaalde verzendkosten. Ik ga vaker bestellen!

Snelle levering. Snel afhandeling van teveel betaalde bedrag aan verzendkosten (nette oplossing daarvoor).

Ik heb het setje voor de color snaps besteld, had al knopen op de markt gekocht maar de verkoper was vergeten me dit setje erbij te verkopen. Wat ik mis is de uitleg over hoe dit setje te gebruiken,... Ik heb het setje voor de color snaps besteld, had al knopen op de markt gekocht maar de verkoper was vergeten me dit setje erbij te verkopen. Wat ik mis is de uitleg over hoe dit setje te gebruiken, filmpje of omschrijving.
Het is zo eenvoudig dat ik er verbaasd over was. Ik ga voortaan vaker color snaps gebruiken!

Prima levering

Snelle service en korting op verzendkosten bij brievenbus post. Prima

geen.