Renee

goede prijs, lage verzendkosten

makkelijkere zoekfunctie op de website

De levering liet lang op zich wachten maar dit werd goed gecommuniceerd via de mail. De geleverde rokspuit leek al een keer teruggestuurd te zijn. de cijfers op de stang waren al gesleten en de... De levering liet lang op zich wachten maar dit werd goed gecommuniceerd via de mail. De geleverde rokspuit leek al een keer teruggestuurd te zijn. de cijfers op de stang waren al gesleten en de telescoopwerking va de stang werkte niet goed, te stroef, terwijl de voet te los zat en steeds van de stang viel. we hebben het zelf opgelost want ik had hem gewoon direct nodig, maar ja, daar koop je het niet voor. de bestelde spoeltjes waren inderdaad voor bernina, alleen helaas niet voor mij type machine

Uitstekend.

Een product bleek niet op voorraad. Ik werd hierover snel en en adequaat geïnformeerd. Naderhand via track and trace ook goed op de hoogte. Communicatie dus een sterk punt!!

Terugboeking verzendkosten

Tot nu toe geen

Ilse

Niet OK. Tool bij de nestelogen is niets dan op de website.
Niet OK. Tool bij de nestelogen is niets dan op de website.
Ook het bevestigen van de ogen gaat niet zoals normaal zou moeten. Ben geen leek op dit gebied. Heb de zaak gemaild, incl. Foto's om aan t geven waar het misloopt en gevraagd om verdere uitleg of tips. Nu 5 dagen later, nog steeds geen bericht ontvangen. Erg jammer. Ik zou deze website / zaak niet aanbevelen bij vriendinnen!

Nu nog even in de gaten houden of ik het teveel betaalde bedrag teruggestort krijg!? Je betaalt voor een pakket en als het door de brievenbus past krijg je een deel terug, nog niet eerder meegemaakt.

Ik hoop nog steeds op een reply ivm de aftersales!

Adri

Perfecte levering

Leny

Goede service snelle levering

zeer snelle verzending

Omschrijving produkt in het Nederlands zodat er geen misverstand kan ontstaan

Goede ervaring naar de 1e keer te hebben besteld