nee

nee

Mevr. P. van Zijp

Keurig afgewerkt en snel toegestuurd

Heel erg goed en snel !

Snelle levering en informatie over de levering !

Isabella

Snelle levering en zeer vriendelijk. De website kan duidelijker

Moeilijk zoeken op de website

Snelle correcte levering. Hoge kosten voor brievenbuspost.

marielle

Het was de eerste keer dat ik de website tegen kwam en die was super en ook met betalen en het teveel aan verzendkosten was binnen dag terug gestort super service en kom graag weer terug

hoe snel het geld terug gestort was van de teveel aan verzendkosten en het versturen toppie

Goede en snelle lecering

Slechte verwijzing op hun site naar producten die erbij horen zodat je naderhand niet achter komt dat het niet compleet is.

vicky bauwen

Heel positief en al meerder malen gekocht

heel vriendelijk, altijd correct, ik blijf terug komen ;)

doe zo verder lijk dat jullie bezig zijn, echt een top webwinkel

Van Droogenbroeck Chris

Spijtig dat ik zolang op de bestelling heb moeten wachten. Dit zal wel aan de Nederlandse en/of aan de Belgische post liggen. Jullie mailtje voor de feedback was hier 4 dagen vroeger dan mijn... Spijtig dat ik zolang op de bestelling heb moeten wachten. Dit zal wel aan de Nederlandse en/of aan de Belgische post liggen. Jullie mailtje voor de feedback was hier 4 dagen vroeger dan mijn bestelling.

Prima communicatie. Snelle reacties per mail. Uitstekende vepakking en tijdige verzending.
Gekocht locmachine. Voldoet geheel aan verwachting.

Reactiesnelheid via e-mail en klantvriendelijkheid.

toch een beetje vreemd/eng als je geen contact telefonisch kunt nemen (e-mail verkt prima en dat is zeker sterke punten maar dat weet je pas NADAT de bestelling binnen is en niet op het moment als... toch een beetje vreemd/eng als je geen contact telefonisch kunt nemen (e-mail verkt prima en dat is zeker sterke punten maar dat weet je pas NADAT de bestelling binnen is en niet op het moment als je jouw bestelling gaat plaatsten).