Ikzelf gebruik t al jaren en nu heb ik ook maar de mannenvariant bestelt
omdat mijn man verslaafd is aan mijn fles. Hij is er zéér tevreden en wil net als mij
niks anders meer!!! Ikzelf gebruik t al jaren en nu heb ik ook maar de mannenvariant bestelt
niks anders meer!!!
Super product!!!
Groetjes Mo

Nu ook maar voor hem

Sophisticaded!

Sophisticaded

Feminine!

Feminine

Heel vrouwelijk onder bv een spijkerbroek, dan zie je net het randje van de slip. Zooo vrouwelijk & sexy!

Heel vrouwelijk

Overal leuk bij en ook gewoon sexy om in te slapen! Sexy om in rond te lopen! Sexy at the gym! Sexy everywhery!

Overal leuk bij

Zoooooo vrouwelijk, zoooooo sexy, zooooo ladylike! En dat voor die prijs!!! Super!!!

Zooooooo vrouwelijk

A must have in your lingerie box!

A must have

Vorig jaar voor het eerst besteld op een party en toen die op was kwam ik erachter dat hij ook eindelijk online te bestellen is! Altijd al last gehad van de bekende rode bultjes, maar sinds ik dit... Vorig jaar voor het eerst besteld op een party en toen die op was kwam ik erachter dat hij ook eindelijk online te bestellen is! Altijd al last gehad van de bekende rode bultjes, maar sinds ik dit gebruik, is dit een heel stuk minder tot bijna niet! Ik heb wel meer dan 1 pompje nodig per keer. Na het scheren nogmaals insmeren voor een superzachte huid!

Eindelijk online te bestellen

Eindelijk online te bestellen

Erg handig als je creatief wilt zijn met je bikini lijn. Hiermee krijg je geen rafels meer maar echt een strak figuur in je bikinilijn.

Erg handig