Zit goed, ondanks one size fits all (wat bij mij meestal niet zo is), en super verleidelijk voor de man!

Zit goed

De satijnbandjes moet je er zelf nog in doen en de gaatjes daarvoor zijn niet gelijkmatig tegenover elkaar, afwerking geeft dus minpunt, tevens kunnen de satijnbandjes (aangetrokken en gestrikt) de... De satijnbandjes moet je er zelf nog in doen en de gaatjes daarvoor zijn niet gelijkmatig tegenover elkaar, afwerking geeft dus minpunt, tevens kunnen de satijnbandjes (aangetrokken en gestrikt) de panty niet ophouden waardoor deze steeds afzakt. Misschien leuk voor een avondje plezier maar niet voor een avondje uit.

Satijnbandjes ontbreken

Goed!Lekker!vrouwelijk!

Vrouwelijk

We hebben inderdaad ons artikel goed ontvangen, maar helaas nog geen tijd gehad om het te proberen maar ziet er op de eerste plaats goed uit . hahahh moet nog onder vinden of hij vrouw vriendelijk... We hebben inderdaad ons artikel goed ontvangen, maar helaas nog geen tijd gehad om het te proberen maar ziet er op de eerste plaats goed uit . hahahh moet nog onder vinden of hij vrouw vriendelijk is groetjes

Ziet er goed uit

Leuk ding, harde trilling.
Maar ik heb eerst wel een half uur lopen prutsen omdat mij onbekend was wat van batterij er in moest.

Bij de meeste artikelen zitten ze namelijk bij...
Leuk ding, harde trilling.

Bij de meeste artikelen zitten ze namelijk bij geleverd, dat was hier niet het geval,
ook zit er geen beschrijving bij, wat ook vaak wel het geval is.

Maar na wat prutsen en proberen was ik er uit.

leuk ding dus, alleen mist er wat uitleg na mij idee!

Leuk ding

Het werkt echt, amper last van rode bultjes na het scheren.
Moest wel even wennen dat het niet schuimt dus je bent geneigd er teveel van te gebruiken!

Het werkt echt

Het werkt echt, amper last van rode bultjes na het scheren.

Kan ook prima voor de vrouw...
Het werkt echt, amper last van rode bultjes na het scheren.

Kan ook prima voor de vrouw gebruikt worden!

Het werkt echt

Geweldig spul,
ik was er al een tijdje mee bekend en wil niet meer zonder!

Geweldig spul

Als cadeautje gekocht voor iemand, maar wat een hebbeding zeg!

Wat een hebbeding zeg

Echt ene super schattig hebbedingetje!

Super schattig