Ik vind het echt een heel fijn product! Ruikt ook nog eens lekker maar niet heel erg overheersend.
Ik heb af en toe nog wel eens rode bultjes en irritaties na het scheren, maar dat kan ook door mezelf komen.. (te ruw en te snel scheren)
Bij andere scheerschuim/olie heb ik hier veel sneller last van!

Reviewtitel:

Echt een heel fijn product

Heerlijk!!
de little princess is echt 'n groot succes.
makkelijk om mee te nemen in je tasje!

Echt 'n groot succes

Meegenomen voor manlief op een party. Hij is er weg van! Het ruikt ook nog eens super! Heerlijk product..

Hij is er weg van

Heel fijn spul, ideaal voor een hoop dingen. Smeer het vaak als een extra glansje in me haar, maar ook als massagemiddel en glijmiddel is hij ideaal!

Reviewtitel:

Ideaal voor een hoop dingen

Fijne kleine vibrator! Een nadeel vind ik wel dat er onhandige kleine platte batterijen in moeten, en ik dus niet altijd zo maar even de batterijen bij de hand heb. Maar zoals gezegd, een fijn klein... Fijne kleine vibrator! Een nadeel vind ik wel dat er onhandige kleine platte batterijen in moeten, en ik dus niet altijd zo maar even de batterijen bij de hand heb. Maar zoals gezegd, een fijn klein ding!

Fijne kleine vibrator

Heerlijke aarbeien smaak! Smaakt prima tijdens de orale sex!

Heerlijke aardbeien smaak

Ik heb deze crème voor mijn man meegenomen en hij vind hem heerlijk. Hij wil er niet meer van af.
de crème verdient van mij 4 duckies

Voor mijn man

Heerlijk product, als glijmiddel en massage middel
en trekt goed in na een tijdje zodat je niet het gevoel hebt dat je de rest van de nacht plakkerig bent;)

Heerlijk product

Een zeer prettig speeltje, voor meerdere doeleinden te gebruiken. Massage met deze Double Desire is een echt succes! Maar ook de ultieme plekjes kun je er zeer goed mee verwennen... Een toppertje!

Zeer prettig speeltje

Superspul!
Erg prettig in gebruik, plakt niet, weinig van nodig en heerlijk bij massage en andere bezigheden. en inderdaad zoals eerder vernoemd... perfect voor droog haar!

Superspul