Deze heb ik 2 weken geleden besteld. Heb eerder een proefpakketje gehad en vond het fijn spul.
Fijn spul
Top spul!! Blij dat het nu via internet te bestellen is. Gebruik het alleen voor mijn haar (dat op mijn hoofd); Geen klitten en haar wordt zacht maar niet vet!
Geen klitten
Perfect spul. Gebruik het al jaren en dat zal ik zeker blijven doen. Reukloos en superglide!!
Perfect spul
Super fijne scheerschuim! Werkt goed tegen bultjes! Zowel tijdens als na het scheren gebruik ik het!
Super fijne scheerschuim
Hmmmm super geweldig. Zeker het geld waard
Super geweldig
Wauw wat is dit een superproduct. Met het scheren van de bikinilijn altijd rode geirriteerde bultjes. Hiermee scheren en nergens last van. Het ruikt ook nog eens lekker. Gelukkig nu ook online te...Wauw wat is dit een superproduct. Met het scheren van de bikinilijn altijd rode geirriteerde bultjes. Hiermee scheren en nergens last van. Het ruikt ook nog eens lekker. Gelukkig nu ook online te bestellen. top top top
Geen bultjes meer
Geen bultjes meer
Heerlijk, eindelijk geen rode bijltjes meer, en ook nog eens extra zacht voor de huid!!!!!